Objavljeno: 26 Jan 26, 2011 16:23 Naslov sporočila:
Pa je zdaj kaj več žensk na ValeTudu?? To imaš predvidevam, da v Mostah za tržnico Moste?? Ko sem še jaz tam treniral so bile samo 3 punce na samoobrambi za ženske.. No bila pa je ena, ki je celo z nami fanti hodila na muay thai v pondeljkih
Pridružen/-a: 24. Nov 2005 21:46 Prispevkov: 3137 Kraj: LJ
Objavljeno: 27 Jan 27, 2011 10:53 Naslov sporočila:
Zanimivo, jst nobene zenske ne poznam, ki bi se s sportom ukvarjala. Ubistvu majo vse moje kolegice cisto glup odnos do teh stvari, kar je zalostno. Tukaj pa same take pridne k po 5x na teden pa te fore.
Where do I meet women like that? _________________ Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Objavljeno: 27 Jan 27, 2011 11:02 Naslov sporočila:
Hmmm... v fitnesu, telovadnici,.. na salsi
Durgače pa vsak dan sprehod, med vikendom kakšen na kakšen hrib če je lepo vreme, pa vsaj 2x na teden doma trening (kolebnica, uteži, trebušnjaki... odvisno od razpoloženja) in dolg stretching
Pridružen/-a: 7. Feb 2007 18:15 Prispevkov: 1410 Kraj: ljubljana
Objavljeno: 27 Jan 27, 2011 11:25 Naslov sporočila:
Ja sej , to ste ene in iste .
Tiste, ki telovadite čez teden, plešete, greste v nedeljo še v hribe.
Tisti, ki se ne da 10kg potiskat gor dol, ji bo tudi konec tedna muka iti na sprehod...če pa piha no, ne morm
Objavljeno: 27 Jan 27, 2011 12:07 Naslov sporočila:
Mahagonij je napisal/a:
Tukaj pa same take pridne k po 5x na teden pa te fore.
Where do I meet women like that?
Fitnes, kje pa Se vpišš v kak bolj obiskan fitnes, pa se še mal zasediš na kavici po treningu. V večini fitnes centrih poteka redno aerobika in na polno uro pride 40 punc iz telovadnce - veš kok je to izbire
Objavljeno: 27 Jan 27, 2011 12:39 Naslov sporočila:
Jaz tečem vsak dan in delam redno trebušnjake...poleg tega grem še na kakšen sprehod - če sem doma s psom, drugače sama. Poleti še kolesarim, plavam.
Za vikende se pa ponavadi gre malo v hribe, nič ekstremnega.
Upam, da bom kmalu našla čas še za kakšno skupinsko vadbo...
Objavljeno: 27 Jan 27, 2011 13:46 Naslov sporočila:
3-4 ure aerobike (pumpa) in 2 uri teka/kolesa tedensko. Če pa je lepa sobota, pa še kolesarjenje/hribolazenje. _________________ Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Pridružen/-a: 24. Nov 2005 21:46 Prispevkov: 3137 Kraj: LJ
Objavljeno: 28 Jan 28, 2011 13:27 Naslov sporočila:
haylee je napisal/a:
Fitnes, kje pa Se vpišš v kak bolj obiskan fitnes, pa se še mal zasediš na kavici po treningu. V večini fitnes centrih poteka redno aerobika in na polno uro pride 40 punc iz telovadnce - veš kok je to izbire
Men se zdi blazno nevljudno ogovarjat punce ki so ubistvu prisle fitnesirat. _________________ Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Objavljeno: 28 Jan 28, 2011 14:55 Naslov sporočila:
Sj je - najbol nadležno je, če ti kak tip teži umes k delaš trebušnjake Zato se pa po fitnesu usedš na kavici, k itq usi (use) tm visijo in klepetajo (in samske čekirajo tipe )...
Pridružen/-a: 14. Jan 2007 17:24 Prispevkov: 297 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 29 Jan 29, 2011 1:21 Naslov sporočila:
2x na teden trening hip hopa, pa doma mam step pručko na kero se spravm kokr mi sede, ponavad 2-3x tedensko (step pručko so mi doma nabavl kot nadomestek za fitnes, ker sem lani poleg hip hopa hodla še u fitnes, ampak letos zgubla štipendijo tko da nimam za burek pa je blo treba cenejšo varjanto najdt )
Čez vikend grem mogoče kdaj na kak hribček al pa rolat mal dl.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12Naslednja
Stran 10 od 12
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnih mest soglašate s piškotki.