Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Ali kupujete knjige?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kultura
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 31. Mar 2008 15:33

PrispevekObjavljeno: 15 Maj 15, 2010 12:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ljubim knjige. Nikoli jih nisem kupovala, ker sem raje preživela cele popoldneve v knjižnici, pa še relativno drage so.
Zadnje leto pa sem jih kupila okrog 10, žepnice seveda. Take, za katere sem vedela, da so mi všeč.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 26. Feb 2010 20:13

PrispevekObjavljeno: 25 Avg 25, 2010 19:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne kupujem, kar pa ne pomeni, da ne berem rada. smile
Sama si še nisem kupila knjige. Ko želim kakšno prebrat, grem po hitrem postopku v knjižnico. Če je pa knjiga med bolj iskanimi, si jo pa ponavadi prej rezerviram.
Nazaj na vrh
Danni
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 18. Mar 2010 12:28

PrispevekObjavljeno: 30 Avg 30, 2010 16:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Večinoma si vse knjige sposodim v mestni knjižnici, kar rabim za fax, v knjižnici na faxu. Tiste knjige, ki so mi pa zares všeč ali pa tiste "večne" pa kupim. Čeprav moram reči, da nimam v lasti več kot 40 knjig, žal, ampak to je predvsem odvisno od financ sad
Nazaj na vrh
sončk
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 27. Dec 2005 2:53

PrispevekObjavljeno: 5 Sep 05, 2010 14:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tale stran je huda za angleške knjige, prejšn teden sm naročila prvo knjigo biggrin :

www.bookdepository.co.uk

Precej cenejš k v Konzorciju, brez poštnine, pa eno po eno si lahko naročaš pa bo vseen brez poštnine..Kako jim rata??
Nazaj na vrh
Phalaenopsis
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 8. Dec 2009 20:53

PrispevekObjavljeno: 6 Jan 06, 2011 20:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Včasih kupim, v knjižnice pa bolj kar se tiče dela zahajam smile
Nazaj na vrh
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 16. Avg 2009 19:24

PrispevekObjavljeno: 28 Jan 28, 2011 15:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kupujem - vendar ne preveč. raje si grem izposoditi v knjižnico... ko jo preberem pa vrnem,.. je najbolj priročno, da se ti ne nabira prah na njih. biggrin
Elinoir
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 12. Feb 2012 19:46

PrispevekObjavljeno: 12 Feb 12, 2012 20:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kupim knjigo, in potem jokam za vsemi tistimi evri, potem se pa nekak potolažim, ker si nekaj časa ne kupujem bedarij. Si pa zdaj res že kakšno leto nisem kupila nobene, pa najbrž ne zato ker itak ni denarja, ampak če bi me kakšna res pritegnila, bi jo. Kuharsko rabim, tako da evo, bo zopet nakup. !
Nazaj na vrh
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 9. Dec 2009 20:57

PrispevekObjavljeno: 12 Feb 12, 2012 20:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pa zakaj pri vseh receptih na internetu rabiš kuharsko knjigo?
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 7. Jun 2011 9:27
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: 13 Feb 13, 2012 12:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz jih z neta dol povlečem. sem zabredla v precej čudne vode glede knjig tko da se v knjižnici imajo malo reči ki jih berem. ok če odštejem kakšne neumne ljubezenske romane tipa shopaholic... to imajo, sam mi že tako paše bolj dol vlečt, kot hodit tja.
Nazaj na vrh
Elinoir
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 12. Feb 2012 19:46

PrispevekObjavljeno: 13 Feb 13, 2012 18:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sirova štručka je napisal/a:

ha, hvala, sploh se nisem domisla. mogoče zarad občutka, da če maš knjigo pol pa nekej bo iz tebe. Nene, se bom res rajš spravla na kulinarika.net !
Nazaj na vrh
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 13. Feb 2006 13:45
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: 23 Apr 23, 2012 12:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Akcija na bookdepository.co.uk wtg

(velja do 14.5.)

sirova štručka je napisal/a:
Ha, jz sem pa lih pred kratkim svojo prvo (zna bit, da še dolgo ne bo naslednje) "kuharco" kupila - ker je posebna biggrin (meni zelo priljubljena pisateljica jo izdala)
..Evelyn..
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 4. Apr 2008 18:32

PrispevekObjavljeno: 23 Apr 23, 2012 16:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sej se velik stvari da dobit na netu, ampak ful boljši občutek je imet neki tiskanega v rokah..Jaz sem si jih danes nabrala par zastonj pred KOŽ biggrin drugače pa pred kratkim kupila knjigo "Let the right one in" <3 hearts
Kampara
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 24. Maj 2012 23:26

PrispevekObjavljeno: 28 Avg 28, 2012 14:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz si tudi veliko knjig sposodim v knjižnici, recimo prej preverim preko cobissa, če je kakšna specifična, ki mi jo kdo priporoči, da ne hodim zastonj.
Kupujem pa rada knjige za rojstni dan, če vem, da ima nekdo neke hobije, zanimanja ali se s čim takih ukvarja in ulovim kakšno dobro knjigo na to temo. Pa so bli ful dobri odzivi.
Žepnice so čist fajn knjige v zbirki pa normalna cena knjige je, tko, da ni spet tak strošek.
Nazaj na vrh
principesa
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 2. Jan 2005 22:14
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: 7 Okt 07, 2012 18:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ogromno,....mam že vsaj 2 ogromni škatli,..še bolj sem vesela če ji dobim za darilo.
knjige ostanejo,....jaz sm taka da jih loh 10x preberem. zao mi ni škoda dat, bodo šle z mano vedno
Nazaj na vrh
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 28. Jul 2005 19:28

PrispevekObjavljeno: 7 Okt 07, 2012 18:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Knjigo kupim res redko, pa še to samo žepne. Jih pa zato moja mami toliko, da jih je natlačila že v vse sobe in potem sama res nimam potrebe. Dejansko si jih raje sposodim in vrnem, kot pa da imam predale polne knjig biggrin
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kultura Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Naslednja
Stran 10 od 11