Kako začeti novo zvezo po razočaranju v prejšnji ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

skrita21
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 23. 4. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a skrita21 » 22. Apr. 2015 23:32

Jaz mam isti problem ze dve Leti sem zaljubljena v fanta s Katerim imam sam intimen odnos. Ampak zau si tega nisem hotela priznat da zares nekaj cutim do njega. Ker vem da je to napaka Ker sem zvedla da ma punco in otroka zato me je se to bolj prizadelo. A vendor sem se kljub temu vstrajala Ker ga man zelo rada in ne morem stran of njega ceprav vem da ni to vredu za mene Ker si Unicujem zivljenje zarad enga bedaka. Nevem vec Kaj naj nardim sedaj se ne menima ze en teden in jaz doma Samo jokam nevem Kaj mi je. Kadar grem s kom drugim kam zmeri po mislim na njega vsako minuto bolj razmisljam o njem nocem da sma skregana.hocem pa to da bi se ze enkrat odlocu Kaj hoce nevrm vec Kaj naj si mislim zarad njega ne spin ponoci Ker nevem kje je neodpisuje sMse ne nc Kaj naj nardim. Rada bi ga pozabla pa si novo zivljenje ustvarila Brez njegove prisotnosti... Prosim ce bi Lahka vi kako pomagali Ker jst si ne morem prevec sem obsedena z Njim
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 26. Apr. 2015 10:21

Začni se ukvarjati s sabo in ne z njim. Očitno je da se je odločil za družino, kar je tudi pravilno. Bla si mu samo popestritev zakona.

Drugače pa se strinjam, da če smo imele eno slabo zvezo, se ti potem naslednja zdi super, četudi realno ni tako fajn zveza. Ker primerjaš s prej in si misliš, da to prej ni bilo nič, šele takrat to spoznaš. In se hitro najdeš v začaranem krogu, ko ti novi partner ne posveča toliko pozornosti in časa kot si ga dejansko zaslužiš.
Uporabniški avatar
Nucky
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 76
Na forumu od: 31. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Nucky » 19. Maj. 2015 16:50

Zakaj bi sploh začel novo vezo? To je danes res toooook brezvezno.. Sploh pa mi je smeh k ženske pr 18-21ih pričakujejo fuuuulllll neko resnost.. Brooo please uživi mal, jebeš resne zveze..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]