Objavljeno: 25 Maj 25, 2012 14:07 Naslov sporočila:
Še vedno našim ne prdne kak komad zmaga. Če je balada, morjo bit violine, mora bit dolg glasben vložek vmes, da si publika ta glasben vložek zapomni-mora bit catchy, ob tem pa mora bit refren kratek, ponavljujoč in again-catchy. Pri nas je blo si za zapomnit sam besedo "verjamem", ostalo ni nben tujec pač mel pojma kaj Eva poje
Drugače pa ma predstavnica Švedske wicked vokal! Nobena pesem me pa ni posebi pritegnla. _________________ It was forever..but it didnt last long..
Objavljeno: 26 Maj 26, 2012 20:37 Naslov sporočila:
Go Sweden!!
Kako se naši smešijo drgač, ko vrtijo pet minut pred evrovizijo komentarje kao kako bo naša eva sigurno v finalu in da sploh ni dvoma o tem, pa kako bo drugo leto evrosong v sloveniji. Ah common _________________ “I am my own experiment. I am my own work of art.”
Objavljeno: 26 Maj 26, 2012 22:18 Naslov sporočila:
španija mi je še všeč, pa od malte koreografija
pa upam, da ne bo švedska no.. _________________ Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja. (A. Einstein) Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni...
Objavljeno: 26 Maj 26, 2012 22:34 Naslov sporočila:
če johi reče, da je vrhunska, pol je že neki na tem
švedska že vodi, joj joj _________________ Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja. (A. Einstein) Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni...
Objavljeno: 26 Maj 26, 2012 22:48 Naslov sporočila:
Modeeeeeeeel, "nije ljubav stvar" NE PA NIJE LJUBAV SVEE.
In, kul, upam, da Švedska zmaga. :> _________________ It was forever..but it didnt last long..
Objavljeno: 26 Maj 26, 2012 23:16 Naslov sporočila:
_________________ Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja. (A. Einstein) Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni...
Objavljeno: 27 Maj 27, 2012 8:38 Naslov sporočila:
Zmagovalka mi je super
Tud Srbija mi je bla všeč in še par drugih.
Pričakovana slaba uvrstitev naše. Zakaj ni pela v angleščini? _________________ But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40Naslednja
Stran 38 od 40
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu