| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
bina_ Komunikatorka

Pridružen/-a: 2. Sep 2007 11:13 Prispevkov: 118
|
Objavljeno: 11 Sep 11, 2008 16:47 Naslov sporočila: |
|
|
jaz sem mela trajno leto dni nazaj še... Sem mela pa kar dolge lase,pa je lepo prišla... ker na kratke lase res prideš kot pudelček... to pa meni ni lepo...
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ŽuŽa Cosmopsiho

Pridružen/-a: 22. Nov 2006 19:43 Prispevkov: 2776
|
Objavljeno: 11 Sep 11, 2008 18:27 Naslov sporočila: |
|
|
Men je pa frizerka noče nardit ker je rekla da bom mela čist skrepane lase. No ja sej ma prov ker sm blond in bi bla pomoje res katastrofa. Čeprov bi bla tok rada blond pa skondrana...oh ja..sanje .
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
°PeeKaBoo° Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 26. Apr 2008 16:26 Prispevkov: 1003 Kraj: LJuBLjaNa
|
Objavljeno: 11 Sep 11, 2008 18:30 Naslov sporočila: |
|
|
| bina_ je napisal/a: | jaz sem mela trajno leto dni nazaj še... Sem mela pa kar dolge lase,pa je lepo prišla... ker na kratke lase res prideš kot pudelček... to pa meni ni lepo... |
A nimaš zdej las nč uničenih? al pa u slabšem stanju?
Jst mam sicer douge, močne, goste...pa mi je 1x frizerka rekla, da je škoda las..  _________________ ....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Feist. Debatorica

Pridružen/-a: 10. Jan 2009 22:45 Prispevkov: 460
|
Objavljeno: 3 Jun 03, 2012 23:39 Naslov sporočila: |
|
|
Je imela že kdaj katera volumen trajno? Kako to zgleda  _________________
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Punica granatum Komunikatorka

Pridružen/-a: 4. Jan 2012 15:29 Prispevkov: 166
|
Objavljeno: 4 Jun 04, 2012 10:27 Naslov sporočila: |
|
|
Zna katera priporočati kakega pametnega frizerja v Kr ali pa Lj da ve kaj dela, da bi mi pač dejansko znal pametno svetovati glede trajne, sem jih že par prašala...pa ni imel nobeden pojma...
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Sunshine Cosmo administrator

Pridružen/-a: 6. Jul 2004 19:26 Prispevkov: 2507 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 30 Avg 30, 2012 7:56 Naslov sporočila: |
|
|
|
Jaz sem imela trajno že dolgo nazaj. Držalo je dolgo, rezultat pa je bil superca (frizerski salon na Trubarjevi, takoj na začetku pri Prešernovem trgu).
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|