Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Cosmopolitan junij 2013
Trajna
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 2. Sep 2007 11:13

PrispevekObjavljeno: 11 Sep 11, 2008 16:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz sem mela trajno leto dni nazaj še... Sem mela pa kar dolge lase,pa je lepo prišla... ker na kratke lase res prideš kot pudelček... biggrin to pa meni ni lepo...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
ŽuŽa
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 22. Nov 2006 19:43

PrispevekObjavljeno: 11 Sep 11, 2008 18:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Men je pa frizerka noče nardit ker je rekla da bom mela čist skrepane lase. No ja sej ma prov ker sm blond in bi bla pomoje res katastrofa. Čeprov bi bla tok rada blond pa skondrana...oh ja..sanje sad .
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
°PeeKaBoo°
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 26. Apr 2008 16:26
Kraj: LJuBLjaNa

PrispevekObjavljeno: 11 Sep 11, 2008 18:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bina_ je napisal/a:
jaz sem mela trajno leto dni nazaj še... Sem mela pa kar dolge lase,pa je lepo prišla... ker na kratke lase res prideš kot pudelček... biggrin to pa meni ni lepo...

A nimaš zdej las nč uničenih? al pa u slabšem stanju? smile

Jst mam sicer douge, močne, goste...pa mi je 1x frizerka rekla, da je škoda las.. Confused
Feist.
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 10. Jan 2009 22:45

PrispevekObjavljeno: 3 Jun 03, 2012 23:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Je imela že kdaj katera volumen trajno? Kako to zgleda biggrin

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Nazaj na vrh
Punica granatum
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 4. Jan 2012 15:29

PrispevekObjavljeno: 4 Jun 04, 2012 10:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zna katera priporočati kakega pametnega frizerja v Kr ali pa Lj da ve kaj dela, da bi mi pač dejansko znal pametno svetovati glede trajne, sem jih že par prašala...pa ni imel nobeden pojma... sad
Nazaj na vrh
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Pridružen/-a: 6. Jul 2004 19:26
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 30 Avg 30, 2012 7:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem imela trajno že dolgo nazaj. Držalo je dolgo, rezultat pa je bil superca (frizerski salon na Trubarjevi, takoj na začetku pri Prešernovem trgu).
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stran 8 od 8

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Z obiskom in uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih...Razumem!