Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Trajna
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
princeskaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 16. Jun 2008 16:10

PrispevekObjavljeno: 29 Jul 29, 2008 17:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ŽuŽa je napisal/a:
^^ Jst mam čist tanke pa blond. Kaj to pol pomen??

mene tudi to zanima tongue sam jst mam naravne blond - če je kaka razlika...
buubbika
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 20. Sep 2005 17:26

PrispevekObjavljeno: 29 Jul 29, 2008 17:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A se ta narest trajna taka fuul rahlo valovita kot ta npr. al pa recimo tale???? Ker nekaj takega al pa takega heul mi je pa groznooo!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 14. Mar 2008 20:12
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

PrispevekObjavljeno: 29 Jul 29, 2008 18:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

za prvo slikco lahko rečem, da se ne da.. sm hotla tudi js si nrdit trajno, take lepe kodre dokaj na easy kodre, ne tiste drobne in mi je rekla frizerka da se ne da.. roll
Nazaj na vrh
buubbika
Cosmopsiho
Cosmopsiho

PrispevekObjavljeno: 29 Jul 29, 2008 18:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ah, torej bo treba večno uporabljat likalnik za kodranje, no, pa likanje tud..
Nazaj na vrh
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 29. Jul 2005 16:12
Kraj: hollywood

PrispevekObjavljeno: 29 Jul 29, 2008 18:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da se naredit tako trajno, da si ne ne vem kako bujno nakodran - ampak izgleda bolj naravno. Gre samo za čist druge preparate, ki se uporabijo. Na začetku je malce bolj bujno morda, pozneje pa je čist podobno takim rahlim kodrom. Pozanimaj se v različnih salonih, saj so ti preparati na voljo samo v nekaterih salonih, pa še dražji so od ostalih wink
Aha drugače pa samo nekaj,..na prvi slikici je frizurca narejena z likalnikom.
Laurica*
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 22. Jul 2007 13:24
Kraj: Čez mavrico;)

PrispevekObjavljeno: 29 Jul 29, 2008 21:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ijooooooooojjjjjjjj. Na prvi slikci je tko lepo.. js si tud delam take kodre z likalnikom.. sam ker si nikol ne uzamem časa zanje, si čiz na hitr neki. Drugič se bom pa prou potrudla. Upam da mi ratajo taki smile
Nazaj na vrh
buubbika
Cosmopsiho
Cosmopsiho

PrispevekObjavljeno: 29 Jul 29, 2008 21:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Js si tud točno take nardim z likalnikom, no mal več jih nardim, ker mam rada bolj tako "volumen - schok" čupco. Ful mi je lepo, pa še paše mi tongue. Eh, zdaj se grem stričt, ko mi spet zraste paž, pa grem iskat info za takšno trajno! clown
Nazaj na vrh
MojcikaK
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 16. Avg 2008 11:27

PrispevekObjavljeno: 8 Sep 08, 2008 14:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ve katera kaj o tem trajnem ravnanju las? Je katera to že probala? Nekje sem brala, da to traja nekaj tednov, drugi pravijo da traja nekaj mesecev..
Nazaj na vrh
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 29. Jun 2006 8:23

PrispevekObjavljeno: 8 Sep 08, 2008 14:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jst se zdj odločam, da bi si dala pri naslednjem obisku frizerke narest trajno, tako ne full, da bi bla kot ovca, ampak neki na izi. Sam je rekla, da takih lepih valovitih kodrov ne morm met oz. bi blo treba doma še posebi navijat, kar je pa čist vseen, če si jih samo navijam. ne vem, mogoče bom šla vprašat še kam, v kak drug salon, da vidm, kaj ponujajo oz. če se da al se pa pač res ne da in pridejo v poštev sam mal bolj drobni kodri.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
lakeesha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 10. Nov 2004 20:03
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: 8 Sep 08, 2008 16:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tud bi mela kodrčke, sam rabm še par info...
mam full goste, močne lase, nikoli barvane, mela bi pa full mjhne, drobne kodrčke (drugi link od buubbike)...
a bi mi to držal več kot kšn tedn?
kaj lahko nardiš d so kodrčki čim lepši, d ne zgleda k pudelj, ampak d so kodrčki?
kolk keša?
hvala
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 19. Mar 2006 19:12

PrispevekObjavljeno: 8 Sep 08, 2008 17:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

MEni je tudi tak všeč, ko je na prvi sliki...
Miss_kitty, vidim, da obvladaš zadevo, kak pa se to naredi z likalnikom? Jz mam enga mal starejšega, ni glih ta ozek model, ampak je kr mal širši pa krajši...
A pol daš en pramen not, pa sam zavrtiš likalnik pa ga sučeš vmes, ko vlečeš dol, al kako?
Ko zvem, grem takoj probat, kr si itak morm it glavo prat dans al pa jutr biggrin
Tak da bo hiter feedback smile
like a breath rippling by...
Nazaj na vrh
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 16. Jan 2007 17:30
Kraj: Svet Za Neke Hrabrije

PrispevekObjavljeno: 8 Sep 08, 2008 17:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^ ravno to sem hotela vprasati, ce me katera nauci to delati. biggrin
sama sem enkrat samo probala tako da sem na prstu zvila v polzeka, pol pa to dala pod likalnik, sicer so bili kodri ampak ne prav lepi biggrin
tisto je pa PRECUDOVITO..
Nazaj na vrh
buubbika
Cosmopsiho
Cosmopsiho

PrispevekObjavljeno: 8 Sep 08, 2008 18:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kodri z likalnikom:
-Vzameš pramen las (pa ne ful neki debel..), daš likalnik na začetek pramena (pač tam čis pri lasišču; pazi da se ne opečeš!), obrneš likalnik za 180°, tako da je tista plošča, ki je bla prej zgoraj, zdaj spodaj, del pramena pa je ovit okol plošče in samo počasi poteguješ do konic. Ko spustiš, se ti naredi rahlo valovit pramen. Vzemš ga v roke, in ga rahlo s prsti navijes ter ga oblikujes. In nadaljuješ.. wink
Nazaj na vrh
*Girl88*
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 10. Sep 2008 15:42

PrispevekObjavljeno: 10 Sep 10, 2008 15:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Najprej en lep pozdrav vsem! hallo
Torej, tudi sama že lep čas razmišljam da bi si naredila trajno, eno tako bolj za volumen, pač da bi mela take bolj nežne valovite kodrčke. Pa gledam po netu za kako lepo slikco in nč ne najdem (da bi jo pokazala frizerki, k mi bo tko pomoje nrdila še najbolj podobno tistemu kr čem). A ve katera od vas za kake dobre strani, kjer bi lahko kaj najdla? Bi mi bilo v veliko pomoč. smile
Nazaj na vrh
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 11. Jul 2008 14:18

PrispevekObjavljeno: 10 Sep 10, 2008 20:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

js sem tudi hotla met volumen trajno, pa je frizer rekel da boljše da ne, ker ne pride tko ko zgleda na slikah rolleyes
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
Stran 7 od 8