Objavljeno: 15 Apr 15, 2008 12:47 Naslov sporočila:
ojej...sama se odvisna od cokolade...pa štos je v tem, da je sploh ne bi smela jest (zaradi vsebovaneg niklja in ker majo vsi v familiji sladkorno) Meni pa taaaaaak dišiiii...ne morm si pomagat...mogoce bo kdaj ze prepozno, ko bom na injekcijah _________________ I love SISLEY& RW
...van tekila, tu tekilas, trri tekilas......flooooor:) en den aj l tejk ju tu d kendi šop...
Objavljeno: 15 Apr 15, 2008 17:17 Naslov sporočila:
jst sm se pa zdele pred 10 minutami uspešno odpovedala čokoladnemu zalogaju sam zu3 se nism mogla upret politankam, no ok, sj sm jih pol n kolesu porabla (vsaj neki) _________________ Let the world change you and you will change the world.
Objavljeno: 15 Apr 15, 2008 17:25 Naslov sporočila:
jst sm pa najdla en fuuuuuuuuuul dobr sladoled oz. zdaj ga ni vec
se pa cudim, da mi zadnje case pase toliko sladkega, cel dan bi jedla sladkarije, kajti nikoli jih nisem imela tako zelo rada.
Pridružen/-a: 8. Nov 2004 12:05 Prispevkov: 376 Kraj: .......
Objavljeno: 15 Apr 15, 2008 20:56 Naslov sporočila:
jst pa po sladkem nimam nikol želje razen ko mam menstruacijo...mi pa tolk bolj paše skoz kakšn junk food - pica, burek...no pa kakšn kruh tud...pa se matram da je tega čim manj _________________ I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
Objavljeno: 17 Apr 17, 2008 10:07 Naslov sporočila:
sploh ne bom brala tele teme ker vem da bom pol mogla novo čokolado načet želja po sladkoem ja... mi zlo velikrat uniči dieto, vse mi gre že tko dobr, pazm kaj jem telovadim in vse, pol mi pa enkrat zapaše pol pa... _________________ Our passion is our strength <3
Pridružen/-a: 1. Mar 2007 19:12 Prispevkov: 3007 Kraj: ...en tu corazón..
Objavljeno: 17 Apr 17, 2008 14:16 Naslov sporočila:
meni zadnje čase ful več ne paše jest sladko...nevem kr nekako se mi zgnusi, ko karkoli vidim...
pa mi to ni ušeč, ker je bla čokolada moja značilnost, zdej pa kr nč več
Objavljeno: 18 Apr 18, 2008 8:47 Naslov sporočila:
ej kafrca in ostale, a vete ko pa se men dogaja. Ful mam željo po sladkem, obožujem čokolado, to narbolj. Milka obvezno, al pa kaka taa dobra iz hofferja. In to zvečer, ko že cel dan zdržim sam z eno tablco, si rečem dost je blo, zvečer zdržim brez tam do kake osme in sem že ponosna nase, pol pa planem kje prot omari in ham ham...ej glede tega sem razočarana nad sabo, ker nisem dovolj močna da bi se ji uprla. Pa tut na trebuhu se že pozna čokoladni kolobarček.
Nazadnje urejal/a Marcela123 18 Apr 18, 2008 17:46; skupaj popravljeno 1 krat
Objavljeno: 18 Apr 18, 2008 16:54 Naslov sporočila:
Jz mam pa zj pms in bi požrla celo skladovnico sladkarij _________________ Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Objavljeno: 18 Apr 18, 2008 17:19 Naslov sporočila:
ja .. če si nekaj zelo zelo želim in če je to v tem primeru neki sladkega pičim v trgovino, če tega nimam doma.. Pa ponavadi je to čokolešnik, kakšen jagodni, breskov sok..
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10Naslednja
Stran 9 od 10
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu