Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Želja po sladkem :)
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kuhinja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 23. Jul 2004 12:48

PrispevekObjavljeno: 15 Apr 15, 2008 12:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ojej...sama se odvisna od cokolade...pa štos je v tem, da je sploh ne bi smela jest (zaradi vsebovaneg niklja in ker majo vsi v familiji sladkorno) sad Meni pa taaaaaak dišiiii...ne morm si pomagat...mogoce bo kdaj ze prepozno, ko bom na injekcijah cry
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 7. Avg 2007 22:29

PrispevekObjavljeno: 15 Apr 15, 2008 13:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jst bi pa torto Twisted Evil
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 23. Jul 2004 12:48

PrispevekObjavljeno: 15 Apr 15, 2008 13:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ppšššššššššššššt biggrin
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 18. Jun 2005 20:18

PrispevekObjavljeno: 15 Apr 15, 2008 17:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jst sm se pa zdele pred 10 minutami uspešno odpovedala čokoladnemu zalogaju biggrin sam zu3 se nism mogla upret politankam, no ok, sj sm jih pol n kolesu porabla (vsaj neki)
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 7. Avg 2007 22:29

PrispevekObjavljeno: 15 Apr 15, 2008 17:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jst sm pa najdla en fuuuuuuuuuul dobr sladoled smile oz. zdaj ga ni vec biggrin
se pa cudim, da mi zadnje case pase toliko sladkega, cel dan bi jedla sladkarije, kajti nikoli jih nisem imela tako zelo rada.
Nazaj na vrh
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 25. Maj 2006 15:10

PrispevekObjavljeno: 15 Apr 15, 2008 17:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

damn, jst mam pms in bi skos sladko jedla. evil
Nazaj na vrh
mateyaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 25. Nov 2007 20:45
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: 15 Apr 15, 2008 20:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jst pa zdai pijem kakau biggrin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
_ladybird_
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 8. Nov 2004 12:05
Kraj: .......

PrispevekObjavljeno: 15 Apr 15, 2008 20:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jst pa po sladkem nimam nikol želje razen ko mam menstruacijo...mi pa tolk bolj paše skoz kakšn junk food - pica, burek...no pa kakšn kruh tud...pa se matram da je tega čim manj
densy
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 5. Mar 2006 20:12

PrispevekObjavljeno: 15 Apr 15, 2008 20:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kajira je napisal/a:
damn, jst mam pms in bi skos sladko jedla. evil

u na to pa sploh pomisnla nisem, ker jest ga mam tut, pa dons nenormalno iščem po hiši če mamo kej pametnga doma smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 21. Mar 2008 16:53

PrispevekObjavljeno: 17 Apr 17, 2008 10:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ah jaz imam kar vsak dan pms, če pomislim kako mi dešijo peciva in piškotki....sad
Nazaj na vrh
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 8. Avg 2007 10:55

PrispevekObjavljeno: 17 Apr 17, 2008 10:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sploh ne bom brala tele teme ker vem da bom pol mogla novo čokolado načet biggrin želja po sladkoem ja... mi zlo velikrat uniči dieto, vse mi gre že tko dobr, pazm kaj jem telovadim in vse, pol mi pa enkrat zapaše pol pa...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 1. Mar 2007 19:12
Kraj: ...en tu corazón..

PrispevekObjavljeno: 17 Apr 17, 2008 14:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

meni zadnje čase ful več ne paše jest sladko...nevem kr nekako se mi zgnusi, ko karkoli vidim...
pa mi to ni ušeč, ker je bla čokolada moja značilnost, zdej pa kr nč več biggrin
Nazaj na vrh
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 12. Apr 2008 17:39
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: 18 Apr 18, 2008 8:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ej kafrca in ostale, a vete ko pa se men dogaja. Ful mam željo po sladkem, obožujem čokolado, to narbolj. Milka obvezno, al pa kaka taa dobra iz hofferja. In to zvečer, ko že cel dan zdržim sam z eno tablco, si rečem dost je blo, zvečer zdržim brez tam do kake osme in sem že ponosna nase, pol pa planem kje prot omari in ham ham...ej glede tega sem razočarana nad sabo, ker nisem dovolj močna da bi se ji uprla. Pa tut na trebuhu se že pozna čokoladni kolobarček. Confused

Nazadnje urejal/a Marcela123 18 Apr 18, 2008 17:46; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 14. Jun 2006 17:47

PrispevekObjavljeno: 18 Apr 18, 2008 16:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jz mam pa zj pms in bi požrla celo skladovnico sladkarij
Caricias que me roben la razon
Nazaj na vrh
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 17. Jun 2007 14:07

PrispevekObjavljeno: 18 Apr 18, 2008 17:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja .. če si nekaj zelo zelo želim in če je to v tem primeru neki sladkega biggrin pičim v trgovino, če tega nimam doma.. Pa ponavadi je to čokolešnik, kakšen jagodni, breskov sok..
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kuhinja Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Naslednja
Stran 9 od 10