Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
party life
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kultura
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 6. Feb 2007 21:33
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

PrispevekObjavljeno: 20 Dec 20, 2007 23:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jez ful rada plešem, ampak se mi zadnje čase dogaja, da grem z nepravimi osebami vn (beri: ne marajo muzike ali pa stojijo kot štori evil) ali pa grem vn, pa meni muzika ni ušeč.

Drugače pa mam najraje komercialo al pa kakšen na izi house in takrat se res naplešm, če sm u pravi družbi. Aja pa spijem tudi kej, sam preveč pa ni fajn biggrin.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Dead_kid
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 13. Nov 2006 20:24

PrispevekObjavljeno: 21 Dec 21, 2007 13:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jst p bolj na koncerte hodm, čeprov se z veseljem udeležim tud kakšne žurke cool . Na koncertu ni šans, d bom stala in gledala, bomo skakal, norel, slejal biggrin . Žurka itak, kje drugje se bo pa človk znoru? Razz
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 23. Mar 2006 10:00

PrispevekObjavljeno: 21 Dec 21, 2007 13:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz sem pa bolj na partije hodila... zdj me pa mineva, se staram lol

zdj pa vsake tolk če je sreča wink mal naplesat smile
Nazaj na vrh
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 29. Apr 2006 21:36

PrispevekObjavljeno: 21 Dec 21, 2007 13:53    Naslov sporočila: Re: party life Odgovori s citatom

smile

Nazadnje urejal/a ~NIA~ 7 Dec 07, 2010 7:29; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
ANGELgirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 9. Nov 2004 20:46
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 21 Dec 21, 2007 22:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Oooo jaz včasih res full pogrešam žurke.. Vsak petek (in občasno v soboto) smo šle babe ven.. Plesale, pile, firtale.. Uživale!
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 6. Maj 2005 9:56

PrispevekObjavljeno: 22 Dec 22, 2007 9:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jest pa ful pogrešam diskoteke v pravem pomenu besede kjer je bilo dejansko plesišče in vse, ker lokali niso lih temu namenjeni, ampak dobr. Lipa je bla men recimo kul, ampak to v letih 2000 - 2003, ko smo ga res dobro žurali.

Drgač pa plešem ja, če je le malo bolj tak lokal, da se da plesat... sm pa tut pri šanku rada tongue
Tonja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 4. Dec 2006 9:42

PrispevekObjavljeno: 22 Dec 22, 2007 10:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uh... Najboljša leta so bla od 2000 leta pa do 2005. Žuri, da padeš dol. Pijanice, ples, privat žuri na vikendih, diskači, kot morjo bit...
Zdaj ga še zmeri žuram itak...Pa ga mislim še naprej biggrin
Nazaj na vrh
Dead_kid
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

PrispevekObjavljeno: 23 Dec 23, 2007 13:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jst sm že 3 dni non stop nažgana, skoz koncerti, žurke, lukne v spominu. P baje, d bo dons spet tko, če ne pa že jutr nadaljujemo lol biggrin
Dead_kid
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

PrispevekObjavljeno: 23 Dec 23, 2007 13:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jst sm že 3 dni non stop nažgana, skoz koncerti, žurke, lukne v spominu. P baje, d bo dons spet tko, če ne pa že jutr nadaljujemo lol biggrin
Dead_kid
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

PrispevekObjavljeno: 23 Dec 23, 2007 13:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 21. Okt 2006 20:23

PrispevekObjavljeno: 23 Dec 23, 2007 17:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kakor kdaj... odvisno od družbe. Z nekaterimi hodimo v park in ga tam pijemo, večinoma pa raje grem na rojstne dneve ali pa v diskoteko (čeprav mora biti prav tako dobra družba, sicer je podn od podna Confused). V diskoteki ponavadi vedno plešem, razen če mi je bedno, sedim za šankom in pijem malibu cole ipd.
Nazaj na vrh
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 22. Feb 2010 18:58

PrispevekObjavljeno: 27 Feb 27, 2010 18:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem neka zlata sredina, a za nekatere mogoče prej odtrgana žurerka, čeprav vedno žuram z "glavo". biggrin Se mi še ni zgodilo, da bi bila pijana in delala neumnosti, zaradi katerih bi me bilo drugi dan sram. Ponavadi pa delamo bedarije, iz katerih se nato še leta smejimo in me tega ni sram pripovedovati. biggrin Če grem žurat s prijateljico, potem lahko preplešem tudi celo noč, če grem pa z moško družbo pa smo več ali manj za šankom. lol
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kultura Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6
Stran 6 od 6