Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Želja po sladkem :)
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kuhinja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
irisina
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 27. Avg 2006 22:37
Kraj: =)

PrispevekObjavljeno: 11 Apr 11, 2007 12:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

joooj, jaz sem pa včasih ful čokolade pojedla vsak dan Razz
samo, pol se mi je pa kar naenkrat ustavl... tko da zdej če me napade želja po sladkem, rajš kej druzga pojem k čokolado, ker mi sploh ni več dobra wink
kakšn suh sadje, al pa kej.. pa še bolš se počutm.. če zdej jem čokolado naprimer, me kr želodec boli Confused res krneki...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 31. Dec 2005 10:03

PrispevekObjavljeno: 11 Apr 11, 2007 15:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mene je pa dons napadla, pa sem jo premagala z jabolkom in zelenim čajem. Razz In koj za tem s tekom. wink
Nazaj na vrh
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 14. Sep 2006 17:23

PrispevekObjavljeno: 11 Apr 11, 2007 19:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz morem po kosilu vedno pojest nekaj sladkega. Dovolj je 1kos čokolade biggrin
marjanss
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 28. Mar 2007 9:35
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: 11 Apr 11, 2007 20:40    Naslov sporočila: RE: Odgovori s citatom

Jaz je pa že nekaj časa ne uživam, ker je ne smem, včsih je pa bila to mojo malica in še zraven čokoladno mleko.....mnjamm..!
Nazaj na vrh
tjaskaaa
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 10. Okt 2004 19:13
Kraj: nm

PrispevekObjavljeno: 12 Apr 12, 2007 19:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jst si zjutri s sokovnikom stisnem sok iz sadja, pa zvečer tud s kako zelenjavo umes..in to je zdej dobrih 10 dni..pa še nism mela papadkov sladkega, pa sm bla odvisna od čokolade oz. sm mela pogoste upade sladkega.
sončk
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 27. Dec 2005 2:53

PrispevekObjavljeno: 14 Apr 14, 2007 23:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

...

Nazadnje urejal/a sončk 4 Nov 04, 2010 18:45; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 6. Feb 2007 21:33
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

PrispevekObjavljeno: 15 Apr 15, 2007 11:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jez sm tudi čist zmešana na čokolado!!! In zdej je še veliko čokoladnih jajčk u shrambi, od velike noči biggrin ! Boga jajčka...
Sam to res ni ok kolko tega jez pojem! Sam ne morm pomagat, sm odvisna!!! Sm živčna in tečna, če ne dobim doze! A obstaja kka klinika za odvajanje? smile Ne, sam res...
Isto kot ste ene rekle: lhku sm malo pred tem, da počim, sam za posladek je vedno še prostora...
Nazaj na vrh
Prtička
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 18. Feb 2007 1:31

PrispevekObjavljeno: 16 Apr 16, 2007 18:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

js sm odvisna od čokolade....ampak k jo jem, zmer najraj jedilno ker jo velik ne morm....milko pomoje vsak z lahkoto zmaže,hehe, medtem ko una s full kakava je bol 'zdrava' pa še man jo lah pojem.
Nazaj na vrh
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 23. Jan 2007 13:04

PrispevekObjavljeno: 18 Apr 18, 2007 16:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni je tudi nerešljiva uganka, kako pregnati željo po sladkarijah. Confused P čokoladi pa sploh.
Nazaj na vrh
mariah
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 3. Feb 2007 12:19
Kraj: za ovinkom

PrispevekObjavljeno: 20 Apr 20, 2007 16:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jst bi se tudi hotla odvadit sladkarij, kr lahko bi živela samo na temu lol zadnje čase jem manj sladkega, nevem zakaj, ampak drugače pa rabim vsak dan dozo lol sladkarije za malco, kosilo, itd itd
Nazaj na vrh
tashka
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 7. Jan 2006 21:48
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 21 Apr 21, 2007 2:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja jst isto..every day la chocolat pa sladoleda na toooneeee Embarassed smile
Nazaj na vrh
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 13. Feb 2006 13:45
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: 21 Apr 21, 2007 13:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mariah je napisal/a:
jst bi se tudi hotla odvadit sladkarij
Pa kaj vam je, jz se pa sploh nočem odvadit sladkarij(sploh čokolade), so preveč dobre. biggrin
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 14. Sep 2006 17:23

PrispevekObjavljeno: 21 Apr 21, 2007 14:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

purple_rain je napisal/a:
mariah je napisal/a:
jst bi se tudi hotla odvadit sladkarij
Pa kaj vam je, jz se pa sploh nočem odvadit sladkarij(sploh čokolade), so preveč dobre. biggrin
Jaz tudi ne. Nimam potrebe po tem, da bi jedla kaj manj čokolade. Mi ne škodi biggrin
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 13. Feb 2006 13:45
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: 21 Apr 21, 2007 16:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

choco.cat je napisal/a:
purple_rain je napisal/a:
Jaz tudi ne. Nimam potrebe po tem, da bi jedla kaj manj čokolade. Mi ne škodi biggrin
Woohoo! biggrin
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 9. Nov 2005 22:16
Kraj: tu pa tam

PrispevekObjavljeno: 23 Apr 23, 2007 11:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

js obozujem cokolado, tako in drugacno.. Embarassed ..zaenkrt se jo sploh se ne odvajam ampak mislm da bo pocas treba mal zmansat kolicino, ker pred tvjm jo kr zmanka...

baje pomaga ce jes olive...samo nevem, js mam tut olive ful rada poj se mi pa zdi cist isto a pojem en kozarck oliv al pa eno milko lol
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kuhinja Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Naslednja
Stran 3 od 10