Objavljeno: 11 Apr 11, 2007 12:51 Naslov sporočila:
joooj, jaz sem pa včasih ful čokolade pojedla vsak dan
samo, pol se mi je pa kar naenkrat ustavl... tko da zdej če me napade želja po sladkem, rajš kej druzga pojem k čokolado, ker mi sploh ni več dobra
kakšn suh sadje, al pa kej.. pa še bolš se počutm.. če zdej jem čokolado naprimer, me kr želodec boli res krneki...
Objavljeno: 12 Apr 12, 2007 19:00 Naslov sporočila:
jst si zjutri s sokovnikom stisnem sok iz sadja, pa zvečer tud s kako zelenjavo umes..in to je zdej dobrih 10 dni..pa še nism mela papadkov sladkega, pa sm bla odvisna od čokolade oz. sm mela pogoste upade sladkega. _________________ Free your mind...
Pridružen/-a: 6. Feb 2007 21:33 Prispevkov: 1276 Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Objavljeno: 15 Apr 15, 2007 11:15 Naslov sporočila:
Jez sm tudi čist zmešana na čokolado!!! In zdej je še veliko čokoladnih jajčk u shrambi, od velike noči ! Boga jajčka...
Sam to res ni ok kolko tega jez pojem! Sam ne morm pomagat, sm odvisna!!! Sm živčna in tečna, če ne dobim doze! A obstaja kka klinika za odvajanje? Ne, sam res...
Isto kot ste ene rekle: lhku sm malo pred tem, da počim, sam za posladek je vedno še prostora...
Objavljeno: 16 Apr 16, 2007 18:44 Naslov sporočila:
js sm odvisna od čokolade....ampak k jo jem, zmer najraj jedilno ker jo velik ne morm....milko pomoje vsak z lahkoto zmaže,hehe, medtem ko una s full kakava je bol 'zdrava' pa še man jo lah pojem.
Pridružen/-a: 3. Feb 2007 12:19 Prispevkov: 430 Kraj: za ovinkom
Objavljeno: 20 Apr 20, 2007 16:03 Naslov sporočila:
jst bi se tudi hotla odvadit sladkarij, kr lahko bi živela samo na temu zadnje čase jem manj sladkega, nevem zakaj, ampak drugače pa rabim vsak dan dozo sladkarije za malco, kosilo, itd itd
Pridružen/-a: 9. Nov 2005 22:16 Prispevkov: 1960 Kraj: tu pa tam
Objavljeno: 23 Apr 23, 2007 11:05 Naslov sporočila:
js obozujem cokolado, tako in drugacno.. ..zaenkrt se jo sploh se ne odvajam ampak mislm da bo pocas treba mal zmansat kolicino, ker pred tvjm jo kr zmanka...
baje pomaga ce jes olive...samo nevem, js mam tut olive ful rada poj se mi pa zdi cist isto a pojem en kozarck oliv al pa eno milko _________________ Zivljenje je piskotek!
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10Naslednja
Stran 3 od 10
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu