Objavljeno: 11 Avg 11, 2006 14:56 Naslov sporočila:
i love it...njami najboljši mi je cvetlični, pa hojin. edin kostanjevga ne maram. drugače ga pa mam najraje kar na žlici, pa tudi na kruhu pa kakem pecivu, v čaju mi pa ni dober preveč. _________________ to infinity and beyond!
Objavljeno: 11 Avg 11, 2006 22:02 Naslov sporočila:
Jst si dam med v čajček, namest sladkorja, pa v mleko (mnjam!), namažem si ga na kruh (z margarino), k sm bla pa letos v Grčiji, smo pa zmer dobil za zajtrk jogurt z medom...to mi je pa blo pa najhujš, res fuuul dobr! Sm si kupla dol med in si zdj to delam doma, sam pr nas ni tok dober in gost jogurt, k pr njih.
Ja kupujem si pa cvetličnga.
Pridružen/-a: 9. Jun 2005 19:03 Prispevkov: 42 Kraj: Trbovlje
Objavljeno: 2 Dec 02, 2006 10:44 Naslov sporočila:
Yazmeen je napisal/a:
Jst si dam med v čajček, namest sladkorja, pa v mleko (mnjam!), namažem si ga na kruh (z margarino), k sm bla pa letos v Grčiji, smo pa zmer dobil za zajtrk jogurt z medom...to mi je pa blo pa najhujš, res fuuul dobr! Sm si kupla dol med in si zdj to delam doma, sam pr nas ni tok dober in gost jogurt, k pr njih.
Ja kupujem si pa cvetličnga.
sej vidim da je tole že fuuul staro, ampak mogoče ti bo pa pomagalo, ta jogurt ki je bolj gost prodajajo v šparu in je prov iz grčije majo jih pa več vrst z medom, navadnega light,...ne vem pa točnega imena kako se mu reče, se lahko pozanimam če te slučajno še zanima
Pridružen/-a: 27. Feb 2006 16:26 Prispevkov: 840 Kraj: *Big Apple*
Objavljeno: 2 Dec 02, 2006 17:45 Naslov sporočila:
Js ga nikol nism pretirano marala, zdj je pa mami prnesla od ene žlahte k pridelujejo naravni med brez cukra in je ful dobr...vsako jutro žličko pa je.. _________________ Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Objavljeno: 3 Dec 03, 2006 15:54 Naslov sporočila:
*Elle* je napisal/a:
Js ga nikol nism pretirano marala, zdj je pa mami prnesla od ene žlahte k pridelujejo naravni med brez cukra in je ful dobr...vsako jutro žličko pa je..
Jaz mam itsto naravni med ko ga sosed dela sam, pa mi je najboljša stvar za v čajček, sploh več nisem navajena na sladkanje čaja s sladkorjem. _________________
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Objavljeno: 3 Dec 03, 2006 17:04 Naslov sporočila:
Pri nas ma dedi za hobi čebelnjak in tudi sam prideluje med (sicer ne ravno veliko, ampak mamo dovolj zase in za kakšnega znanca ali sorodnika, če si zaželi medu). Tudi jaz sem se kar precej navadila na med (najraje mam cvetličnega in kostanjevega) in ga ponavadi dam v čaj namesto sladkorja, če ne morem spat mi pomaga žlička medu in toplo mleko, zadnjič pa sem prvič jedla palačinke z medom in mletimi orehi... božansko! _________________ Don´t worry, Be happy!
Objavljeno: 3 Dec 03, 2006 17:28 Naslov sporočila:
buffy-ann je napisal/a:
*Elle* je napisal/a:
Js ga nikol nism pretirano marala, zdj je pa mami prnesla od ene žlahte k pridelujejo naravni med brez cukra in je ful dobr...vsako jutro žličko pa je..
Jaz mam itsto naravni med ko ga sosed dela sam, pa mi je najboljša stvar za v čajček, sploh več nisem navajena na sladkanje čaja s sladkorjem.
Jest čist enako! Mam soseda k ga dela sam, in mi je med prav tako naj naj naj stvar za v čaj. Sploh zato k sem nehala uporablat sladkor za sladkanje čajev in kav.
Objavljeno: 3 Feb 03, 2009 11:16 Naslov sporočila:
Meni je med full všeč, najraje ga pijem v kavi, včasih tudi v čaju. Dostikrat tudi pecivo sladkam samo z medom. _________________ Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Pridružen/-a: 23. Mar 2008 21:33 Prispevkov: 693 Kraj: okolica LJ
Objavljeno: 3 Feb 03, 2009 11:33 Naslov sporočila:
Jaz ga uporabljam v čaju in če sem prehlajena si ga dam na žlico in ga lepo počasi jem. Mi lepo obloži grlo. Mi je pa vseen kateri je, najboljši je cvetlični.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3, 4, 5, 6Naslednja
Stran 4 od 6
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu