"Nabildane" punce

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*Lani*
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 401
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 22. Jul. 2013 21:17

*Abby** napisal/-a:Suhcena je. Videti je kot otrok. Seveda ni sama kriva in vsekakor se mi zdi fino, da si ni dala povečat prsi npr., ampak takšno postavico imajo nerazvite 13 letnice. In nič ni ''narobe'' s tem, ampak mislim, da zdrav, zrel moški želi tudi zrelo, ženstveno žensko. Zame je ostalo preprosto znak infantilnosti.


*Abby** napisal/-a: In infantilno(!) se mi zdi, ja, če moškega privlačijo zgolj ženske, ki imajo otroško postavico, da in mu ženske z drugačnim tipom postave niso všeč. Če je pa moškemu všeč ena takšna punca, pa to seveda nima veze. Ampak če je to vzorec, je pa po mojem mnenju otročje, nezrelo in nedoraslo.



To, kar ti dojemaš kot otroško postavo, je popolnoma naravna postava veliko odraslih žensk v Evropi in popolnoma povprečna postava odrasle ženske na določenih predelih Azije. Tako, da ne vem, od kod ti to, da je to otroška postava, glede na to, da taka postava očitno je še kako ženska, vsaj gledano z vidika tega kako pogosto se pojavlja na ženskah. :/
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 573
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 22. Jul. 2013 22:10

me je kar mal groza tole brat. Abby a to potem pomeni da so vsi moški, katerim sm js všeč infantilni in nezreli? ker mam namreč zelo majhne prsi- po tvoje bi to blo potem videz nerazvite 13letnice. morm skrbet da je moj fant en bolnik, ker sem mu všeč? jao
You make me smile, please stay for a while :)
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 581
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 23. Jul. 2013 15:09

^ Dejansko!
Tudi sama nimam neke jeb**o velike košarice, pa še to ne pomeni, da zaradi tega ne privlačim moške ... kvečjemu ti lahko povem, da zadnje čase spoznavam tipe, ki imajo raje manjše kot večje (juhu za nas) :D Pa to ni zato, ker bi jih privlačilo telo ''punčke'', ampak zato, ker so jim bolj všeč čvrste prsi kot tiste velike in povešene :) Čisto konkretno lahk dam en primer, ki mi ga je že pred časom povedal kolega: na morju, če pogleda žensko brez modrca in oprijeto majčko, mu bo vedno dosti bolj seksi tista z manjšimi, medtem ko je pri večjih vse drugo kot seksi :) Sicer je valda, odvisno od človeka do človeka kaj mu je všeč ... ampak zame je to poenostavljanje, da so takšni moški infantilni, velika neumnost, bedarija in je predvsem primitivno mišljenje.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 23. Jul. 2013 18:11

claire napisal/-a: Pa ne mi začet o tem, kako je pomembno VSE drugo razen izgleda.


Saj v bistvu tega ne pravi (s tem bi se v bistvu še strinjala :) ), temveč ravno nasprotno daje velik pomen izgledu / tipu ženske, ki je nekemu moškemu všeč (infantilni naj bi bili tisti, ki so jim všeč izključno suhe, neprsate in neoblinaste babe). Kje je tu infantilnost, tudi meni ni jasno (sem že prejšnjič pisala o tem, otročji nezreleži se navadno slinijo ravno po oblinastih napihnjenih ženskah)... kvečjemu obratno, če se že gremo neko označevanje - sledenje živalskemu nagonu in iskanje samice s široko plodno ritjo ni ravno višek zrelosti, pač naraven pojav iz prazgodovine, ljudje pa lahko razmišljemo tudi s svojo glavo in imamo različne okuse tudi pri iskanju samice / samca zase. Saj tudi dolgi lasje kot simbol ženskosti že dolgo niso 'nujen' element oz. so stvar okusa.

In tudi meni osebno se zdi vitka, neoblinasta postava mnogo lepša od take ala Helena Blagne - tako na drugih, kot na meni; hvala bogu, da nisem balonasta in povešena, vsaj ena stvar, s katero sem res zadovoljna:D. Kolikor vem, je tudi Abby precej suha in manekenske postavice, tako da me še bolj čudijo ti njeni zaključki (da ne bo zdaj rekla, da s(m)o vitke ženske užaljene zaradi njene izjave ali kaj podobnega... meni je popolnoma vseeno, niti nisem v zvezi... pa popolnoma isto bi mislila, če bi rekla, da je infantilno, če so nekomu všeč izključno prsate vamp žene, kakor komu pač :) ).
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3646
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Jul. 2013 19:23

dot napisal/-a:
claire napisal/-a: Pa ne mi začet o tem, kako je pomembno VSE drugo razen izgleda.


Saj v bistvu tega ne pravi



saj jaz tudi ne pravim, da ona to pravi. :D

sklepala sem pač, da bi bla to ena ključnih tez njene obrambe.

in niti slučajno se sama ne čutim užaljeno in moja replika ni bila osebne narave.

dot napisal/-a:pa popolnoma isto bi mislila, če bi rekla, da je infantilno, če so nekomu všeč izključno prsate vamp žene, kakor komu pač
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 23. Jul. 2013 19:41

Čudno, da ni rekla "pedofilska nagnjenja" :D

Sicer pa je vse stvar okusa, ni nujno, da so v ozadju vedno neki globoki psihološki vzroki...

Meni so npr. všeč bolj mili fantje po izgledu, namesto mišičastih in zelo možatih, pa to ne pomeni, da so mi všeč fantki namesto moških. Gre za stvar okusa. Pa tudi nobenih travm nimam, ki bi vplivale na moj okus pri tem kakšni me privlačijo. :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3231
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 23. Jul. 2013 19:45

kot vse kaže, sem infantilen... :/
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 23. Jul. 2013 19:48

:eek:

Hitro na psihoterapijo! :D
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 181
Na forumu od: 14. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a CorrectionPen » 05. Sep. 2013 20:35

Inaa** napisal/-a:me je kar mal groza tole brat. Abby a to potem pomeni da so vsi moški, katerim sm js všeč infantilni in nezreli? ker mam namreč zelo majhne prsi- po tvoje bi to blo potem videz nerazvite 13letnice. morm skrbet da je moj fant en bolnik, ker sem mu všeč? jao


Ritka pa overall fit, who cares about tit!Ne resno, dokler je postava pošlihtana, tudi res majhne joške niso problem. Govorim o majhnih sisah da se reče, nekaj v stilu velikosti mezolja 15 letnika in ne o standard majhnih joškah tipa A-košarce.Zeloo redko srečam tako punco, da jih lahko rečem dila, pa še te, ki sem jih srečal, so imele po večini super postavce.

Morm priznat, da imate ženske zelo srečo, če si lastite ta "defekt" res majhnih jošk, ker je verjetnost, da vas model zaradi tega skensla, prekleto majhna. Če se pa to recimo že zgodi, pa z lahkoto najdete dečkota, ki ne bo imel nič proti, če vam pa še ni kul, pa zadevo lahko poštimate za 2000-3000€ pri prvem plastičnem kirurgu. Lahko vam je, ker meni ni. Če me kaka špela odjebe ker imam majhnega, kar je glede na pestro IZBIRO tipov čisto možno, kaj lahko naredim?Grem domov jokat to je pa tud vse, ker efektivni podaljševalni posegi pač ne obstajajo.

Pa še ena zanimivost izpred let; Se spovnim ko sem bil na samem z neko deklino in sem debato obrnil bolj v seksualno smer :evil:, vprašal sem jo nekaj v stilu "Ej, pa čist tko me zanima, kolk maš ti kej velke [joške]?".Pričakoval sem seveda en sramežljiv, "giggle" odziv z mogoče malo zardelosti, vendar je izpadlo čisto drugače. Punca je bila na manjši strani, kar se jošk tiče, nek standardni A in je ob mojem vprašanju totalno popizdila. Prvo kar je padlo je bil en opasan pogled, potem tišina in nato glasen "KAAAAAAAAJ?" in kup ogorčenja. Potem se je začelo "A ti bi rad velke?!!!Poj si pa nejd eno z velkimi, ker mene očitno ne rabiš"...itd..Sledil je cel monolog kako sem plitek, vmes se je pa dečva skorej zjokala in odšla. Spomnim se, da sem ji naslednji dan celo uro razlagal, da so mi njene sise čist kul pa da sem hotel samo malo rajc-debate in da ni bilo nobenega namigovanja, da bi imela premale al whatever. Sem pa takrat spoznal kolk jebena zna bit negotovost in kako jo lahko ponucam proti ženskam, vendar sem jo nažalost v prihodnjih letih pridobil največ sam.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 05. Sep. 2013 21:35

ker maš majhnega?
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2046
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 05. Sep. 2013 22:03

Uau, sploh nisem vedela, da je toliko postov nastalo iz moje, sicer čisto drugače mišljene pripombe. :D

Jaz sem govorila specifično o moškem, ki ga lahko privlači samo ženska z ozkimi boki, praktično brez prsi in brez definiranega pasu. Govorila torej nisem o tipu, ki se zaljubi v žensko z majhnimi prsmi, ampak o moškem, ki so mu všeč samo postave, kakršne se sprehajajo po modnih brveh in mu ne bi mogla biti všeč nobena drugačna ženska. In še vedno mislim, da je s takih moškim nekaj narobe in mi je vseeno, če se vam zdi to še tako čudno. In sploh; nezrelih odraslih ljudi je ogromno(!), ne vem zakaj vam to izpade kot nek nenormalen šok.

Ne, nisem pa nikoli mislila, da je z moškim kaj narobe, če hodi z žensko, ki ima prazno košarico A.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 06. Sep. 2013 1:11

Saj smo kar pravilno razumeli pomoje :) In tudi utemeljili pač nasprotna mnenja... seveda ni 'šok', da naj bi obstajali nezreli osebki, temveč bolj to, da bi kdo povezoval to z dejstvom, da nekomu niso všeč veliki seski in zaobljene masivne zadnjice pri samicah ;) Sploh pri ljudeh, ki npr. veliko dajo na zdravo življenje in gibanje, je suhost precej priljubljena. Odsotnost živalskega nagona in iskanja samice s široko medenico, ki bo rojevala potomce, se mi ne zdi nezrelost, kvečjemu kaže, da smo ljudje med najviše razvitimi živalmi in da imamo svoje / različne okuse glede privlačnosti. :) Resda recimo odstopa od večine, povezano z zrelostjo se mi pa ne zdi (kot rečeno, otročji moški se navadno še bolj poudarjeno slinijo nad oprsji).

No, če pa že iščemo te pradavninske elemente, ki naj bi pomenili zrelost po tej logiki... bi ga lahko tudi pri privržencih drobnih postavic našli - tak moški se ob drobceni in suhljati ženski počuti še bolj moški, še bolj jo lahko 'zavaruje' in jo skrije v svoj možat objem. Evo, to sem izvedela iz prve roke od enega znanca, ki ima rad samo suhcene postave in ne mara prsatih vamp žen s poudarjenimi ritmi ;)

Drugo pa je seveda, če bi bile nekomu všeč dejansko anoreksične postave... tisto je pa že bolezen in bi vsakega človeka, ki bi oboževal nevarno bolno telo, postrani gledala.

Ima pa itak vsak svoje mnenje in imaš pravico do njega, to pa vsekakor :)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2743
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 06. Sep. 2013 8:54

WTF ma to veze s temo? :evil:

Ne res, ofnem temo ker sm mislla da bom vidla kake kul slikce kakih lepih žensk z ornk atletskimi postavami, mal za motivacijo da se spet spravim telovadit, in vi spet nabijate o joških in malih tipih?? :evil:


Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 06. Sep. 2013 9:15

Druga rita! :eek: Kot ženska s kroničnim pomanjkanjem zadnjice...DAMN! :D
It was forever..but it didnt last long..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2046
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 06. Sep. 2013 9:20

dot napisal/-a: Drugo pa je seveda, če bi bile nekomu všeč dejansko anoreksične postave... tisto je pa že bolezen in bi vsakega človeka, ki bi oboževal nevarno bolno telo, postrani gledala.


Da ne bo preveč OT, se v kaj več od tega ne bom spuščala. Tako sem tudi mislila, morda ni bilo dovolj jasno izraženo (čeprav sem omenjala manekenke, tiste z ITM pod 14 ...), ampak nekako to sem imela v mislih. Pa okej, pustimo zdaj Kate Hudson, ker sem tako, kot sem jo jaz imela v mislih, videla samo v enem filmu, priznam, da ima zdaj super postavo.

Na temo: Najbolj všeč so mi lepo definirane ženske z ženstveno postavo.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov