Objavljeno: 22 Avg 22, 2012 19:16 Naslov sporočila: Kako ste zapeljale svojega dragega?
hejjj vsem!
Mene pa zanima, da kako ste zapeljale svojega dragega? mislim predvsem, kako ste ga obnorele? kako ste bile oblečene, kaj ste mu rekel, mogoče kakšen prafum, make-up,... mogoče kaj drugega? pa zanima me s kakšnimi gibi ste ga prevzele? saj me razumete, ko smo že tam, da ni poti nazaj, ko je že celi gotov...saj veste tista pika na i! kakšna zgodba mogoče od koga, ki bi bila uporaba trenutno zame :d namreč res si želim, da bi fant bil zadoovljen z mano tudi v postelji :$ čeprav vedno trdi, da sem najboljša zanj, ampak kljub vsemu, bi se rada še bolj dokazala!! torej punce, nasveteeee Hvala že vnaprej! )
Objavljeno: 23 Avg 23, 2012 16:28 Naslov sporočila:
ja dioniz že žensko nago vidi, pa je čist nor, kaj je pol šele blow job
drgač pa cosmopolitan berite _________________ Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja. (A. Einstein) Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni...
Objavljeno: 23 Avg 23, 2012 17:09 Naslov sporočila:
Pa blowjob je za rojstni dan ali druge posebne priložnosti (ala diploma, poročna noč), ne pa kar za vsak dan no!
Drugače mi pa vprašanje ni čist razumljivo Kako osvojiti moškega as in, da pritegneš pozornost, al kako ga zrajcat? Sej vem ja, to je lahko ena in ista stvar. _________________ Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Objavljeno: 23 Avg 23, 2012 17:44 Naslov sporočila:
Ja najbrž je bil _________________ Darling, darling, doesn't have a problem, lying to herself cause her liquour's top shelf..
It's alarming honestly how charming she can be, fooling everyone, telling them she's having fun.
Objavljeno: 23 Avg 23, 2012 19:04 Naslov sporočila:
^^ Bil, bil. Samo testiram, če receptorji za sarkazem še delajo. _________________ Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Objavljeno: 24 Avg 24, 2012 12:40 Naslov sporočila:
ponavadi zveza, kjer se ženska trudi za moškega, ne uspeva.
srečne so zveze, kjer je ženska pasivna, moški pa se more vsak dan trudit zanjo.
če se more pa ženska trudit da pridobi tipa, ga za več kot za kak f.u.k. ne bo pridobila.
Objavljeno: 28 Avg 28, 2012 13:54 Naslov sporočila:
Tako malo med vrsticami, malo se direktno pogovarjaj kaj mu je všeč pri seksu. Ampak naj bo čimbolj spontano, da se bosta oba počutila dobro in, da ne bo zadrege na kakšni strani. Pa seveda mu tudi ti povej, kaj tebi paše.
Objavljeno: 28 Avg 28, 2012 19:04 Naslov sporočila:
Kampara je napisal/a:
Tako malo med vrsticami, malo se direktno pogovarjaj kaj mu je všeč pri seksu. Ampak naj bo čimbolj spontano, da se bosta oba počutila dobro in, da ne bo zadrege na kakšni strani. Pa seveda mu tudi ti povej, kaj tebi paše.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran 1, 2Naslednja
Stran 1 od 2
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu