Pridružen/-a: 8. Mar 2007 8:52 Prispevkov: 1787 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 23 Mar 23, 2012 13:47 Naslov sporočila:
Zadnjič sem vidla en DVD shop na zgornjem trgu v Lj (zraven avtobusne postaje) _________________ "Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Objavljeno: 16 Apr 16, 2012 3:58 Naslov sporočila:
@shinee:
http://www.amazon.co.uk/
Drugače pa imajo v Müllerju kar lepo izbiro filmskih klasik (prvenstveno namenjenih nemškemu tržiču - to pomeni, da so večinoma brez SLO podnapisov).
Objavljeno: 16 Apr 16, 2012 6:54 Naslov sporočila:
shinee je napisal/a:
No, moje vprašanje se ne sklada ravno s temo, ampak... Mogoče pri nas obstaja kakšna večja prodajalna DVDjev? Ker namreč iščem en star film (Bonnie & Clyde), na netu preskakujejo al pa so brez zvoka, v kakših BigBangih&co. ga pa nimajo.
Tuki ga lahko tut downloadaš: z belo partis _________________ Don't worry, be happy!!
Objavljeno: 1 Avg 01, 2012 15:39 Naslov sporočila:
Ni film, ampak nadaljevanka - Gossip girl _________________ Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Objavljeno: 7 Avg 07, 2012 16:49 Naslov sporočila:
ja pa kaj ti se po slikah odločaš kaj hočeš gledat? _________________ Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja. (A. Einstein) Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni...
Objavljeno: 22 Avg 22, 2012 12:37 Naslov sporočila:
Jaz pa iščem eno resničnostno serijo, v kateri naj bi bili neki hudi ljubitelji mesa in hitre hrane. In pol njih kaže kak si kuhajo/pečejo..npr. slišala sem, da so z nekim mesom (hamburgerji mogoče) nafilal piščanca, ga dali v prašiča in še prašiča ovili z nekim mesom v glavnem, ful nagravžno zabavna reality serija če kdo pozna?
Hvala
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Naslednja
Stran 8 od 9
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu