Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Cosmopolitan junij 2013
Zelo navlažena nožnica

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Ljubezen in seks
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
laralara
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 20. Avg 2012 22:08

PrispevekObjavljeno: 20 Avg 20, 2012 22:34    Naslov sporočila: Zelo navlažena nožnica Odgovori s citatom

Živjo!

Dons sm prvič seksala s kolegom in zgodil se mi je neki kot še nikol do zdej. Bla sm zlo mokra, tko da je vse začelo drset in na konc ni bilo več trenja, tko da nisva več tok uživala. Potem sem se obrisala in ga naprej jahala, je bilo dobr, ampak je baje po 30s je vse začelo teč iz mene. Sama se tega nisem zavedala, kolega mi je pa rekel, da bo ves kavč moker. Sama sebi nisem mogla verjet, ko sem vidla ogoromen madež na kavču. Urin ni bil, ker je reku, da je blo belkasto in lepljivo, ampak pršlo mi pa tudi ni tkrt.
A se kateri tudi kdaj to dogaja? V glavnem čisti šok, ker se mi ni zdel, da sem kej bolj vzbujena kot ponavad pa sem mela vedno normalno vlažno do zdj.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Kampara
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 24. Maj 2012 23:26

PrispevekObjavljeno: 28 Avg 28, 2012 13:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Seveda je razlika z enimi in drugimi moškimi. Rajca te napolno, nič ni narobe, to je super. Ti kar uživaj pa kakšno brisačko imej v bližini.
Nazaj na vrh
Arhitektka
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 1. Dec 2011 17:59

PrispevekObjavljeno: 28 Avg 28, 2012 19:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vse je ok smile ... Ti le uživaj ... To je sam dobr če te tako zelo rajca ... Bi pa tudi jaz priporočala brisačko ali pa še bolje, dogodivščino pod tušem smile ...
Nazaj na vrh
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 17. Sep 2005 9:34

PrispevekObjavljeno: 28 Avg 28, 2012 20:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pa kakšno brisačko, polivinil je potrebno podstaviti pod rit pred seksom...ko je kavč enkrat moker, ne bo nobena brisačka pomagala! biggrin biggrin biggrin
Nazaj na vrh
slovenc79
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 22. Jul 2011 1:37
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 29 Avg 29, 2012 11:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

polovinil, seveda smile neprepustno mora bit. brisača je za brisat, za lužo držat pa ni smile
..Evelyn..
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 4. Apr 2008 18:32

PrispevekObjavljeno: 29 Avg 29, 2012 11:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A dej no, kak boš pa seksal na polovinilu, lol.. biggrin se v tisti mlakici namakal.. seveda da brisača!
Kohant
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 20. Avg 2012 3:50

PrispevekObjavljeno: 29 Avg 29, 2012 13:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

slovenc79 je napisal/a:
polovinil, seveda smile neprepustno mora bit. brisača je za brisat, za lužo držat pa ni smile

Kako pa to veš?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Ljubezen in seks Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Z obiskom in uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih...Razumem!