Objavljeno: 9 Avg 09, 2012 14:26 Naslov sporočila:
ja naslednjič bo treba dih sonca in lune upoštevat, klik _________________ Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja. (A. Einstein)
Sei entrato nella mia vita come un raggio di sole, come un cioccolato... e per un attimo tutto e' diventato cosi'... luminoso, caldo e dolce...
Pridružen/-a: 22. Sep 2010 15:44 Prispevkov: 67 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 9 Avg 09, 2012 19:19 Naslov sporočila:
Ja spola pa res ne morš čutt no
Sicer obstajajo vraže, da se vidi po obliki trebuha ipd ampak vsi strokovnjaki so si enotni, da je to larifari
Glede kitajskih tabelc... Pri men se sicer res ujema, ampak baje kitajci neki drugač štejejo leto (al neki podobnega - ne vem kje sem že to ujela), tako da pri nas to ne dela... Obstaja pa tud neka prilagojena tabelca - če verjameš v to...
Objavljeno: 9 Avg 09, 2012 19:25 Naslov sporočila:
Kaj pa če bi enostavno rekli takole : ženske imamo dve kopiji kromosoma x, moški pa x in y, ta potem določa spol otroka(torej moški) in ne ne vem kakšne zgodovinske napovedi. _________________ The world is as you are.
Pridružen/-a: 22. Jul 2011 1:37 Prispevkov: 1922 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 12 Avg 12, 2012 12:23 Naslov sporočila:
enkrat sem bral da če je sex nahitrco je več možnosti da je fantek, če je pa počasen pa več možnosti da je deklica.. _________________ You either get banned a hero, or use the forum long enough to see yourself become the villan.
Objavljeno: 23 Avg 23, 2012 13:21 Naslov sporočila:
Hehe glede na vse zdele prebrano bo moja (če bom kdaj imela otroke) punčka (upam no!). Sem pa slišala, da če sexaš pred ovulacijo, da je več šans da bo punčka, ker so bolj trpežne . _________________ http://fatalna.si
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnih mest soglašate s piškotki.