Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Telepatija v masturbiranju

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Ljubezen in seks
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 18. Jan 2012 21:23

PrispevekObjavljeno: 21 Jul 21, 2012 14:26    Naslov sporočila: Telepatija v masturbiranju Odgovori s citatom

Že zelo dolgo sodelujem na enem izmed forumov(ni cosmo), kjer sem virtualno spoznal eno dekle. Vedno sva se normalno pogovarjala in nikoli se nisva pogovarjala o "teh umazanih stvareh".
In od enkrat dobim zasebno sporočilo, kjer me je seznanila, da je name masturbirala "ob tem času in ob tem dnevu". In ostal sem šokiran, ker sem to isto počel ob istem času in dnevu, misleči na nanjo, seveda.

Neverjetno, ampak jaz mislim, da je to telepatija.

Verjamete v telepatsko masturbiranje?

Nazadnje urejal/a DonCarleone 22 Jul 22, 2012 12:53; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
slovenc79
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 22. Jul 2011 1:37
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 21 Jul 21, 2012 15:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz osebno ne verjamem v nobeno telepatijo ali nadnaravno stvar.

pač oba sta to počela ob istem času smile

jaz se ne bi toliko ubadal s tem ampak poskušal punco še bolj spoznat smile
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 27. Apr 2010 17:58

PrispevekObjavljeno: 21 Jul 21, 2012 15:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DC, a ti je mlajši brat vdrl v profil biggrin

In ne, jaz tudi ne verjamem v nič takega smile
Nazaj na vrh
Zvoncica
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 4. Nov 2005 15:43

PrispevekObjavljeno: 21 Jul 21, 2012 16:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ahahahah kul biggrin

V bistvu verjamem v telepatijo, tako da verjamem tudi v telepatijo v masturbiranju biggrin
Nazaj na vrh
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 21 Jul 21, 2012 18:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

slovenc in dot, ampak ne vem kaj bi bilo drugega možno, kot pa telepatija. Zanimivo namreč, da naju je zagrabila ta potreba ravno ob istem dnevu in istem času. Zelo zanimivo bi bilo vedeti kdaj sva oba doživela vrhunec, ampak nisva štopala (saj jaz vem, da nisem).
Zelo bizarno.
Nazaj na vrh
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 9. Dec 2009 20:57

PrispevekObjavljeno: 21 Jul 21, 2012 18:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DonCarleone je napisal/a:
slovenc in dot, ampak ne vem kaj bi bilo drugega možno, kot pa telepatija.

naključje? biggrin
sicer ne zanikam obstoja telepatije, ampak kaj, če bi se raje v živo dobila, kot pa, da moreta tkole masturbirati drug na drugega? Pa še zazihrano bosta imela, da vama bo istočasno prihajalo biggrin
slovenc79
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 22. Jul 2011 1:37

PrispevekObjavljeno: 21 Jul 21, 2012 19:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

naključij je mnogo wink

sicer pa, kolikokrat mastrubiraš, kolikokrat misliš nanjo, kako globoki so pogovori, kakšno je bilo vreme na tisti dan, kateri dan je bil, itd.. ? vse polno stvari vpiva na človeka, da je potreben. čist možno je da sta si dost podobna biggrin

karkol že je to, jaz na tvojem mestu bi kej več probal smile
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 22 Jul 22, 2012 12:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sirova štručka je napisal/a:

naključje? biggrin
sicer ne zanikam obstoja telepatije, ampak kaj, če bi se raje v živo dobila, kot pa, da moreta tkole masturbirati drug na drugega? Pa še zazihrano bosta imela, da vama bo istočasno prihajalo biggrin

Ja ne bi bila slaba ideja, če ta punca ne bi bila tako daleč. Namreč to sodelujem na enem hrvaškem forumu( ta punca je pa nek iz Dalmacije) takšne kilometrine pa res ne morem delati samo, da bi dobil "še nekaj več". Res nimam sreče. sad Haos.
Nazaj na vrh
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 9. Dec 2009 20:57

PrispevekObjavljeno: 22 Jul 22, 2012 13:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pri toliko slovenskih forumih greš ti na hrvaškega?
Je pa v tem primeru res najbolje, da še naprej prakticirata telepatski seks biggrin
kikyca
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 17. Sep 2006 16:39

PrispevekObjavljeno: 22 Jul 22, 2012 15:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^al pa kamero pa se gledajta biggrin
rokerca
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 20. Jul 2010 14:21

PrispevekObjavljeno: 22 Jul 22, 2012 18:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^Cybersex, ni slaba ideja. biggrin
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 23 Jul 23, 2012 18:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Štručka, tam sem slučajno "zagnezdil". Slučajno sem se registirial, ker se mi je zdel zelo dober potral za šport in zelo dobra ekipa za komentiranje istega. In sem malo zašel iz športa na topice o ljubezni in seksu, kjer sem tam spoznal to punco. Ampak zanimivo je tudi to da sva se poznala samo prek javne plošče. Ona je meni vpadla takoj v oko z svojim stilom pisanja, jaz pa izgleda tudi njej. Pred tem mi ni nikoli poslala zasebnega sporočila, razen takrat, ko me je seznanila z svojo drkico in ravno takrat je tudi mene prijelo. Zelo skandalozno. Tudi jaz do takrat nisem verjel v telepatijo.. Embarassed
Nazaj na vrh
..Evelyn..
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 4. Apr 2008 18:32

PrispevekObjavljeno: 23 Jul 23, 2012 18:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nebi bila telepatija, če bi se oba zavedala, da to počneta istočasno? Seveda ne tako, da bi si sporočila biggrin ampak da bi dejansko neko energijo vlagala v to, da se telepatsko povežeta v tistem času..eden ali drug..
Tearjerker
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 12. Jul 2007 0:25
Kraj: Untersteiermark

PrispevekObjavljeno: 23 Jul 23, 2012 21:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Že vidim žareč naslov na kinematografih in horde podivjanih geekov ki kar drejo na X-Men First Class: The Masturbation Odyssey. Hell yea. cheer
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 10. Avg 2010 16:11
Kraj: Okolica LJ

PrispevekObjavljeno: 23 Jul 23, 2012 22:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

shit was already done smile

<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/k80UQWWUIYs?version=3&amp;hl=sl_SI"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/k80UQWWUIYs?version=3&amp;hl=sl_SI" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Ljubezen in seks Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1