Objavljeno: 16 Jul 16, 2012 22:21 Naslov sporočila: Zasvojenost z nakupovanjem
empty _________________ Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
Nazadnje urejal/a Fairytale* 28 Avg 28, 2012 17:44; skupaj popravljeno 1 krat
Objavljeno: 16 Jul 16, 2012 22:25 Naslov sporočila:
dej si strokovno pomoč najdi _________________ Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja. (A. Einstein) Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni...
Pridružen/-a: 6. Jul 2004 19:26 Prispevkov: 2507 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 19 Jul 19, 2012 9:13 Naslov sporočila:
To je stvar samokontrole.
Sama si določila, da je nova stvar prioritetnejša od vsega ostalega, od prijateljev, družine, ljubezni ter seveda do same sebe (raje za cunjo kot za sendivč).
Jaz s tem nimam težav, ker je to zgolj material, ki je nadomestljiv.
Pridružen/-a: 17. Apr 2006 12:46 Prispevkov: 1343 Kraj: ljubljana
Objavljeno: 19 Jul 19, 2012 11:28 Naslov sporočila:
hja, to kar si zapisala je tipično odvisniško vedenje, nič manj tvegano kot katerokoli drugo. odvisen človek ni svoboden. in glede na to kar si opisala, je situacija po mojem mnenju tudi zrela za strokovno pomoč, ker imaš očitno problem nekje v sebi, neko pomanjkanje, ''nenahranjenost'', ki pa si jo začela reševati na tak način, ki ti bo na dolgi rok samo še bolj škodil. prvi korak si že storila, ko si si priznala. to je zelo dobro. sedaj moraš rešiti težave, ki so v tebi, najbolje pri kakšnem terapevtu, zato ker samo sprememba vedenja ne bo nič rešila, ampak te bo samo napeljala na kakšno drugo obliko odvisnosti.
Objavljeno: 16 Okt 16, 2012 11:37 Naslov sporočila:
Jaz jih pa nimam neki velik, ker vedno pozabim nosit nakit (nimam časa, ker se mi vedno mudi še vsega nakita nase dajt smile), so mi pa zelo všeč. Ne vem pa zakaj vedno gledam črne prstane. _________________ tyson
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu