| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
CaliLove* Kofetarica

Pridružen/-a: 31. Jan 2011 2:39 Prispevkov: 950
|
Objavljeno: 19 Jan 19, 2012 5:39 Naslov sporočila: |
|
|
Saj vem, da je to mal offtopic, ampak kaksne slabe izkusnje z zavetisci, ce smem vprasat? Drugace sem jaz enkrat posvojila mucko iz zavetisca (v bistvu 2x ampak 2. ne v Slo.) in ni bilo nobenih problemov. _________________ I'm not arguing. I'm simply explaining why I'm right.
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Malishka Sramežljivka

Pridružen/-a: 15. Feb 2011 16:25 Prispevkov: 46
|
Objavljeno: 3 Maj 03, 2012 20:58 Naslov sporočila: |
|
|
Živjo!
Zanima me, ali je kakšna ljubiteljica ali ljubitelj muck, ki bi bil pripravljen/a dati ljubeč in topel dom breji mucki? Mucka se je priklatila v našo vas pred kakšnim mesecem in je zelo ljubeča, rada se crklja in je res cuker. Dala sem oglase, če jo je kdo izgubil a ni bilo odgovora. Ta mesec smo jo hranili doma, vendar imamo še 3 odrasel mačke in je to kar velik strošek. Zato se obračam na vas, če je kdo pripravljen sprejeti to bitjece me naj kontaktira. Mucka je drugače stara približno eno leto (po mojih ocenah). _________________ Ko plešemo smo lepi.
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
floribunda Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 22. Feb 2007 14:28 Prispevkov: 3802
|
Objavljeno: 21 Maj 21, 2012 19:56 Naslov sporočila: |
|
|
Pomlad je prišla in z njo cel kup mladih mačic, ki iščejo dom.
če ima katera željo po malem mačjem družabniku, ki ji bo grel srce dolga leta in z mnogo ljubezni, naj pobrska malček na forumu, kjer skupno oglašuje več društev prosti mučenju živali.
pomagajmo živalim
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Tananda Kofetarica

Pridružen/-a: 29. Maj 2010 19:50 Prispevkov: 624
|
Objavljeno: 26 Jun 26, 2012 17:51 Naslov sporočila: |
|
|
Iščem prijeten dom za en mesec za svojo mucko. Je navajena stanovanja, čistoče in je zelo prijazna. Avgusta me ne bo v Slo in bi bila zelo vesela, če bi se kdo javil, da tačas skrbi zanjo.  _________________ Because I can.
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
*cukrr* Debatorica

Pridružen/-a: 29. Jan 2012 20:12 Prispevkov: 443
|
Objavljeno: 14 Jul 14, 2012 15:39 Naslov sporočila: |
|
|
Pri nas se je pa izgubil oz. če ga ni nekdo zavrgel mlad tigrast mucek. Zaenkrat je še pri nas na vrtu sicer ne vem kaj naj naredim, ker pri nas doma ga baje nočjo imet. Tako, da če je katera zainteresirana me lahko kontaktira preden nam pobegne! _________________ Tu es dans toutes mes pensées.*
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tashy0802 Sramežljivka

Pridružen/-a: 1. Avg 2012 16:16 Prispevkov: 1
|
Objavljeno: 1 Avg 01, 2012 16:20 Naslov sporočila: |
|
|
|
29.7.2012 je iz bloka na ulici bratov Babnik 12 v Ljubljani (Dravlje) pobegnila papiga nimfa, ki slisi na ime Piki. Njegovo telo je sive barve, ima rumenkasto glavico in oranzna licka. Na desni nogici ima obrocek. Prosim vse, ki bi imeli kakrsnekoli informacije, da poklicete na telefonsko stevilko 040860241 ali 040597860. Najditelja caka nagrada. Najlepsa hvala za pomoc!
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Josephina Cosmofrik

Pridružen/-a: 20. Avg 2006 18:47 Prispevkov: 1762
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|