Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Kolikokrat na teden telovadite?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Šport
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Kolikokrat na teden telovadite?
1x - 2x tedensko
23%
 23%  [ 53 ]
3x - 4x tedensko
35%
 35%  [ 80 ]
5x - 6x tedensko
20%
 20%  [ 46 ]
vsak dan
14%
 14%  [ 32 ]
nikoli
7%
 7%  [ 16 ]
Skupaj glasov : 227

Avtor Sporočilo
RmX
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 13. Jan 2011 16:30

PrispevekObjavljeno: 29 Jan 29, 2011 8:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Summer055 je napisal/a:
imamo v fitnes studiu Sokol v Tivoliju. Nas je okoli 15 žensk.

Potem pa je to drug klub ali pa so sami spremenili lokacijo treningov..
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Binko
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 1. Avg 2008 10:29

PrispevekObjavljeno: 29 Jan 29, 2011 12:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vale tudo je organizator, samo da so treningi v Sokolu v Tivoliju.
Nazaj na vrh
RmX
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 13. Jan 2011 16:30

PrispevekObjavljeno: 29 Jan 29, 2011 13:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aha.. Ker vem da kako leto nazaj so jih imeli še v Mostah..
Nazaj na vrh
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 13. Avg 2010 10:39
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: 6 Feb 06, 2011 0:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hm jaz zdaj pozimi ko je bolj bedno vreme vec ali manj izmenjujem dnevno tekaski trak in sobno kolo, ker se mi neda po mrazu se premikat zaradi vsakodnevne telovadbe. vozim izbrano zadevo priblizno 45min potem se 15 min raztegujem al neki. imamo tudi orbitrek ma tega ne maram ki me sploh ne zmatra in skripa vsakic ko zavrtis.
no na smucanje, kolesarjenje v hribe in te pomozne sporte pa grem ko imam kake fraj vikende. nimam se za neko sportnico, in telovadim bolj kot ne zato da lahko potem sedim na miru. ko je lepse vreme imam drugacen sistem - vec sem zunaj.
aisha1992
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 19. Jun 2012 8:39

PrispevekObjavljeno: 19 Jun 19, 2012 9:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

80 min kombinacije pilates+vaje za moč, zatem pa 30 min teka-5 km. na tešče, 5x tedensko, en dan v tednu pa samo tek 30 min.
zanima me, kam bi ve uvrstile vaje kot so počepi, izpadni, dvig na boku, trebušnjaki, vaje za hrbtne, dvig medenice, itd. spada to med vaje za moč?
Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. Kiss slowly, play hard, forgive quickly, take chances, give everything and have no regrets. Life's too short to be anything…but happy smile
Nazaj na vrh
Tonja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 4. Dec 2006 9:42

PrispevekObjavljeno: 2 Jul 02, 2012 11:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

aisha1992 je napisal/a:

zanima me, kam bi ve uvrstile vaje kot so počepi, izpadni, dvig na boku, trebušnjaki, vaje za hrbtne, dvig medenice, itd. spada to med vaje za moč?

Vaje za moč in vzdržljivost.
Nazaj na vrh
aisha1992
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 19. Jun 2012 8:39

PrispevekObjavljeno: 2 Jul 02, 2012 11:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tonja je napisal/a:
aisha1992 je napisal/a:

Vaje za moč in vzdržljivost.

tut če jih delam z lastno težo, se pravi brez uteži? in kulk počepov/izpadnih in tega ponavadi naredte? smile
Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. Kiss slowly, play hard, forgive quickly, take chances, give everything and have no regrets. Life's too short to be anything…but happy smile
Nazaj na vrh
rokerca
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 20. Jul 2010 14:21

PrispevekObjavljeno: 2 Jul 02, 2012 11:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz delam serije po 30 počepov/izpadnih in sicer tako dolgo, dokler mi noge ne odpovejo (dokler še lahko stojim).
Tonja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 4. Dec 2006 9:42

PrispevekObjavljeno: 2 Jul 02, 2012 11:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bodyweight treningu ali trening z lastno težo prav tako spada med vaje za moč in/ali vzdržljivost, vaj pa je toliko, kot je domišljije smile.

Število ponovitev je pa odvisno od tega, kaj želiš doseči (fat burning, big mass training - verjetno ne, ampak biggrin ,... ).
Nazaj na vrh
Fatalna
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 3. Jul 2012 12:49

PrispevekObjavljeno: 4 Jul 04, 2012 9:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

3 do 4x tedensko, kar je ogromno, glede na to, da sem še do nedavnega šport sovražila. Potem pa sem se iz zdravstvenih razlogov mogla začet ukvarjat z njim.
Telovadim večinoma doma Brazil butt lift pa The butt bible in Tracy Anderson, pa pri fantu TRX in uteži.
Sem pa ugotovila, da se mi zdaj, ko je vroče prav ne da, prej me je zmotiviralo to, da me je skoz zeblo in sem se z vadbo ogrela, zdaj pa rajši nič ne delam, ampak grem zdele TA biggrin .
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 28. Jul 2005 19:28

PrispevekObjavljeno: 4 Jul 04, 2012 10:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ok, po TA metodi sem bila sama vedno crknjena....ženska je svetovna smile
sivkica
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 27. Jun 2012 17:00

PrispevekObjavljeno: 27 Sep 27, 2012 16:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

4 - 5x na teden..pilates + borilne vescine
Nazaj na vrh
_Matej_Z_
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 5. Nov 2012 16:02

PrispevekObjavljeno: 5 Nov 05, 2012 16:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

CCa 1,5-2 h na dan... Tek in fitnes. smile
Nazaj na vrh
Tearjerker
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 12. Jul 2007 0:25
Kraj: Untersteiermark

PrispevekObjavljeno: 14 Dec 14, 2012 13:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem telovadila najprej 26 let nič, razen po sili razmer kaj smo imeli telovadbo v šoli (pa še to sem sovražila), zdaj pa zadnje 4 mesece obiskujem fitnes 3-4x tedensko za 45-70 minut. Kombiniram aerobno vadbo (najpogosteje in najraje tek) ter vaje z utežmi.

Najprej sem začela tako da sem si kupila mesečno karto, ker sem želela preizkusit, če bo kaj pomagalo - namreč z nastopom službe so se mi pojavle vedno hujše bolečine v križu in nogah. In dejansko je pomagalo, vadba mi je pa tud zlezla pod kožo in zdaj mi prav nekaj manjka, če ne grem. To, da se pa še pri postavi pozna je pa itak samo dodaten plus. Imam pa ''srečo'', da sem dobila preko vez letno karto za neomejen obisk fitnesa za 150€, ker če bi mogla mesečno plačevat, ne vem kaj bi.... Tek zunaj pa vadba doma pa ne pride pri meni v poštev, ker imam še vedno premalo samodiscipline Embarassed
rokerca
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 20. Jul 2010 14:21

PrispevekObjavljeno: 10 Jan 10, 2013 12:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Odvisno, kakor me prime, gledam pa na to, da vsak teden vsaj 4-5krat. 1 dan si ponavadi vzamem na off, ko pojem, kar mi paše, ne športam, če se mi ne da in hranim svojo dušo biggrin
Počnem pa: za začetek urca pilatesa (60 min, neprekinjenega) pri katerem uporabljam trak - zelo fajn za raztezanje in gibčnost; sledijo vaje za moč (squats, pushups, izpadni, razne vaje za rit/noge/roke - uporabljam ročke). Na teden delam recimo 2 dni za abdominalne, 3 dni za rit&noge ter 1 dan za hrbet&roke - vaje najdem na bodybuilding.com ali thebodyrock.

Dodatne aktivnosti :tečem, ko in kolikor mi zapaše, prav tako na vsake 2 tedna grem na kakšno vzpetino/hrib. Hodim pa cca 2-3 ure na dan, plus služba, kjer sem na nogah cel čas (8 + ur).
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Šport Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Naslednja
Stran 11 od 12