Pridružen/-a: 22. Jul 2011 1:37 Prispevkov: 1860 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 25 Jun 25, 2012 20:17 Naslov sporočila:
tudi recimo 1krat na leto. enkrat nekaj, drugič nekaj.. ker je lepo, mam za javnost, kar je slabo pa je še za nosit je za doma, kar ni za nosit več je za brisat tla al pa kej.. kar sem prerasel se je na bolšjaku prodalo, par stvari pa igrač pa v humano. dost raje tja kot v smeti.
ponavljam _________________ You either get banned a hero, or use the forum long enough to see yourself become the villan.
Objavljeno: 25 Jun 25, 2012 22:25 Naslov sporočila:
enkrat oziroma dvakrat, to pa je ponavadi pred poletjem in zimo. tistega kar ne nosim vec pa damo ponavadi Karitasu ali pa da mami neki ženski, ker jim taka oblačila prav pridejo.
Objavljeno: 26 Jun 26, 2012 12:03 Naslov sporočila:
bobipalčke
A si postavljaš visoke cilje ALI primerne tvojim dotedanjim dosežkom ALI nizke cilje? _________________ “I am my own experiment. I am my own work of art.”
Objavljeno: 28 Jun 28, 2012 8:40 Naslov sporočila:
ne bom trdila ali je bilo na koncu prvega ali na koncu drugega letnika srednje šole. slovensko primorje. (o đizs še vlak je bil prevozno sredstvo, ker nismo imeli izpitov. )
-----------------------------------------
kdaj in kje si bila nazadnje s prijatelji na morju? _________________ long gone...
Objavljeno: 28 Jun 28, 2012 12:56 Naslov sporočila:
en teden barcelone sem že opravla, čakata me še 1-2 tedna krka. upam na še kak vikend kje v slovenskih gorah al kje drugje v kakem luštnem kampu, da greva sama z dečkom malo romantiko špilat. novembra bi si častla še kej, samo še ne vem kaj.
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu