Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Lak za nohte
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 33, 34, 35

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Anelise
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 25. Feb 2007 17:07

PrispevekObjavljeno: 6 Jun 06, 2012 11:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jst sm zdaj zaljubljena v rumenega od catrice - coolibri l.e.

http://i220.photobucket.com/albums/dd60/Cheshire_Katze/BBBnagellak/swatchescoolibri-4.jpg
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 26. Okt 2011 16:40

PrispevekObjavljeno: 15 Jun 15, 2012 7:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kje bi lahko dobila taka lakca? Podobna...

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Nazaj na vrh
Anelise
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 25. Feb 2007 17:07

PrispevekObjavljeno: 15 Jun 15, 2012 8:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

to znamko dobiš na spletu oz.v trstu jih majo za 3€ circa smile
Nazaj na vrh
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 26. Okt 2011 16:40

PrispevekObjavljeno: 15 Jun 15, 2012 9:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aha hvala. Drugač sem pa mislila, če je kak lak podoben kje, k bi ga lahko pri nas kje dobil...

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Nazaj na vrh
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 13. Feb 2006 13:45
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: 16 Jul 16, 2012 16:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

biggrin biggrin men je tole ful zabavno..

dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 27. Apr 2010 17:58

PrispevekObjavljeno: 16 Jul 16, 2012 17:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Čist prav ima biggrin biggrin
Nazaj na vrh
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 3. Avg 2004 14:39

PrispevekObjavljeno: 30 Avg 30, 2012 11:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Morem res pohvalt KIKO lake za nohte. Najbolj obstojni laki, kar sem jih kdaj mela.
Trenutni mi z manjšimi popravki 2,3 dni nazaj drži že teden in par dni. Meni totalno nepredstavljivo. Pa embalaže so mi res všeč, lepo se mažejo.
Trenutno jih imam 6,7 ampak jih bo verjetno še ogromno, ko se spravim preko meje (najbližje nam Italija- Palmanova).

Res navdušena top top
makeup
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 17. Sep 2012 20:08

PrispevekObjavljeno: 17 Sep 17, 2012 20:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

arrow je napisal/a:
A je kera že sprobala cnd shellac lakiranje? Zanima me predvsem, kolko časa je manikura res popolna.

Že 6 mesecev hodim na shellac in mi zdrži 4 tedne ( lahko bi še več ampak je narastek prevelik).. tko da sm res zadovoljna odkar hodim v en salon na viču, ker ko sm bla pr eni drugi taprvič mi je držal sam 2 dni naja
Nazaj na vrh
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 19. Mar 2008 23:03

PrispevekObjavljeno: 18 Sep 18, 2012 6:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^ pred slabim mesecem sem bila na morju in mi na nogah še vedno drži. :S res, za znort. biggrin

roke sem morala "popravit", ker sem hotla drugo barvo (niti pikica mi ni odstopila). edino kar je, je to, da se naveličam barve, ampak perfektnost samega laka je pa neverjetna.

zdaj sem si narihtala samo 4 nohte na vsaki roki, da lahko prstanec krasim kakor me je volja, ker mi je to pač všeč. biggrin (se bom pa še opogumila in preštrihala kar vse, ker baje gre z acetnom čist ok dol en običen lak, manikura pa ostane. tak da... ja. jaz sem navdušena).

tole mam zdaj:
klik

and i love it!
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 33, 34, 35
Stran 35 od 35