Objavljeno: 17 Apr 17, 2012 20:11 Naslov sporočila:
Jaz zdej že ene dve leti, mogoče manj, uporablam že zgoraj omenjeni šampon + balzam Herbal Essences, ta moder. Lasje se mi mastijo dokaj hitro, perem si jih na 3 dni, zadnji dan jih mam lahko še samo v čopu Se mi pa zdi, da so zadnje čase ful brezvoljni, nemehki in brez leska, razen čist prvi dan po pranju. Tudi mene zanimajo kakšni predlogi za dober šampon, ki ne dela las mastnih, hkrati jim pa da neko mehkobo pa lesk, da tudi zgledajo fajn
Pridružen/-a: 8. Maj 2010 17:14 Prispevkov: 1186 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 17 Apr 17, 2012 20:41 Naslov sporočila:
Jaz sem si kupla zadnič enga čisto na hitro, sem zagrabla prvega ki mi je prišel pod roke in letela na blagajno, se mi je mudilo
in sicer gre za garnier-ov šampon, nevem točno kater ker ga nimam zdaj pri sebi (je pri fantu), tak rumena embalaža, pa avokado je gor, pa shea butter ma sm zlooo zadovolna, tko da verjetno bo naslednji tut tak je pa za suhe in poškodovane lase (čeprav se mi lasje hitro zmastijo, ne glede na šampon - verjetno mastno lasišče)
Objavljeno: 18 Apr 18, 2012 8:17 Naslov sporočila:
Punica granatum tudi tebi priporočam šampon, ki sem ga priporočila Dee_Dee. Drugače za suhe konice si pa kuši arganovo olje pa si 30 minut pred pranjem glave daj enih 10 kapljic na konice in si jih z špango spni, potem pa normalno operi tako kot bi to naredila vedno _________________ Life is so hectic when you're running around.
Objavljeno: 18 Apr 18, 2012 11:13 Naslov sporočila:
Jaz že nekaj časa uporabljam šampone od Subrine, pa tudi pri barvanju las sem pri zadnjih dveh baravnjih uporabila barve od subrine in sicer ker imam bolj svetle lase, sem uporabljala svetle odtenke: 4/10 šampanjsko blond in pa barvo 58/10 peščeno blond. _________________ Ne kupujem v DM-u, ker ignorirajo nekatere slovenske izdelke!
Pridružen/-a: 23. Jan 2011 14:16 Prispevkov: 779 Kraj: Šalovci
Objavljeno: 18 Apr 18, 2012 15:08 Naslov sporočila:
Sam po novem uporabljam šampon od Afrodite Grozdje&Med, ki omamno diši! Lasje so mi še nekaj dni tako dišeči in mehki. Je pa za suhe lase in mi fajn paše, čeprav sem ponavadi imela šampone za masten lase, a očitno so mi preveč izsušili lase.
Objavljeno: 20 Apr 20, 2012 10:20 Naslov sporočila:
Jaz sem probala že kar nekaj blagovnih znamk, tudi tujih. ene so me kar razočarale, druge spet prijateno presenetile. moram rečt da naše balgovne znamke tako Subrina kot Kozmetika Afrodita nista slabe, imam kar nekaj dobrih izkušenj. Tudi pri barvanju las uporabljam barve Subrina, ki so me prijetno presenetile. Pa tudi prejšni teden sem v drogerijah Muller in Tuš zasledila, da so imel promocije in svetovalce ki so svetovali in prikazovali trike pri baravnju las in pa kako izbrati tako šampone glede na lasišče in pa pravo barvo. dobila kar nekaj koristnih nasvetov. samo me pa čudi zakaj tega niso imeli v drogerijah dm? a oni pa sam še te njihove blagovne znamke furajo al kaj?
Objavljeno: 20 Apr 20, 2012 13:24 Naslov sporočila:
^^ Znamke se razlikujejo od trgovine do trgovine pač... saj v Muellerju pa večine novih Niveinih linij kozmetike ne prodajajo, so me že parkrat poslali v DM Verjetno si malo razdelijo izdelke in kupce Prav tako imajo pri barvah za lase od iste firme npr. ponekod samo določene odtenke, ostale pa kje drugje (sama jih sicer ne kupujem, ampak sem videla zadnjič, ko so kolegici v Muellerju rekli, da določenega odtenka iz tiste linije oni ne prodajajo, in naj gre raje v Namo)
Objavljeno: 18 Maj 18, 2012 10:48 Naslov sporočila:
Js imam pa od Gliss Kur-ja, ta rumen šampon in balzam. Pred tem sem imela še črno izvedbo in sem bila ful zadovoljna z njo. Pri tem rumenem se mi je pa pojavil prhljaj, kar je čudno. Se je vam kdaj zgodilo da se vam po menjavi šampona naredi prhljaj? Sicer sem zamenjala kar nekaj šamponov, vendar nisem imela prhljaja nikdar - n oja, nazadnje pred kakimi 15leti. Sicer sem pa zelo zadovoljna z vonjem, tako lepo diši, vendar se mi zdi da se mi lasje zmastijo nekoliko prej - res pa je da so sedaj malo višje temperature, kar tudi najbrž prispeva k temu.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stran 7 od 7
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu