Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Danes se moram pohvaliti...
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Splošno
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 10. Avg 2010 16:11
Kraj: Okolica LJ

PrispevekObjavljeno: 2 Jun 02, 2012 20:10    Naslov sporočila: Danes se moram pohvaliti... Odgovori s citatom

*Žuža* je napisal/a:
* Da sem danes prelaufala prvi DM-ov tek...I feel good, tanananana! biggrin

*priznam da tole zgornje priznanje morda bolj spada v rubriko "se moram pohvalit, da..." tongue

S čim se imate torej danes za pohvaliti
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 9. Dec 2009 20:57

PrispevekObjavljeno: 2 Jun 02, 2012 20:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pa prav, če si na nekaj ponosen, ampak tale tema bo pa verjetno bolj koristila negovanju lastne hvale, ali ljudje to res potrebujete?

*pohvalit se moram s tem, da se znam tok znajt, da tole pišem samo zato, da ne bom popolnoma ot biggrin
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Dioniz
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 21. Jan 2010 13:04
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: 2 Jun 02, 2012 20:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kak si ti kul...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 9. Dec 2009 20:57

PrispevekObjavljeno: 2 Jun 02, 2012 20:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pohvalit se moram s tem, da sem dionizu končno postala kul! biggrinbiggrin
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 21. Okt 2006 20:23

PrispevekObjavljeno: 3 Jun 03, 2012 14:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tale tema bo itak naletela na negativen odziv, ker je zavist pri nas folklora naroda, saj se vsakega, ki je na nekaj pri sebi ponosen in to pove tudi na glas, označi kot samovšečnega.

In da ne bom nadaljevala OT, bom za razliko od nekaterih še sama prispevala, na kaj sem ponosna - trenutno najbolj na to, da sem šla ta vikend ven, a vseeno nisem prespala pol dneva, pač pa sem naslednji oz. še isti dan bila že pri močeh (hvala kvalitetnemu viskiju). biggrin

Aja, in pa ponosna sem na to (v tem kontekstu), da četudi dosti pijem kakšen vikend, ne delam bedarij zaradi katerih bi me bilo še lep čas sram. tongue
Nazaj na vrh
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 7. Feb 2007 18:15
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: 3 Jun 03, 2012 14:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sej to je fajn, da se ga "nažreš" pa da si še ponosna na to. lol

Jaz sem šel tut včeraj zvečer ven, pil Radler biggrin , že na današnji dan ponoči odigral partijo šaha, matiral nasprotnika biggrin , vstal sem pa ob 7h.
Nazaj na vrh
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 21. Okt 2006 20:23

PrispevekObjavljeno: 3 Jun 03, 2012 18:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na kateri del sem ponosna, sem napisala. Iti ven pa je tudi nekaj, česar se mora človek sramovati (očitno) po tvojem.

Jaz sem vstala med 7. in 8., pa sem spila nekoliko več kot enega Radlerja, tak da ... lol

Lahko bi napisal dejansko na kaj si ponosen, če maš na kaj bit, ne da iz dolgčasa komentiraš moj post, ki je bil mišljen malo za šalo malo zares, če bi znal brat med vrsticami seveda, in da ne bi bili samo OT, kot je tukaj v navadi.
Nazaj na vrh
bubble.
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 22. Jul 2010 18:55

PrispevekObjavljeno: 3 Jun 03, 2012 19:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

* da sem bila pridna glede učenja. flower
katy.
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 7. Apr 2010 20:11

PrispevekObjavljeno: 3 Jun 03, 2012 21:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Treba je bit ponosen na to, da greš ven, ker večina ljudi se smili sama sebi pa joka doma, a so asocialni ko drek in vsaka družba je preslaba za njih. no ne lih večina ampak kr dosti je takih + tisti, ki so pripopani na fejsa itd. po cele dneve in pol posledično še večere, noči..

Sem ponosna, da pazim, da na dan nisem več za računalnikom, kot pa da prečekiram ta forum in gmail, če sploh. Izjema seveda, ko delam za šolo al pa ko mam muziko narejeno.

In sem ponosna, da sem se končno spravila k frizerju, ki je btw strašnoooo daleč in se mi zato nikoli ni dalo(sosed).

Nazaj na vrh
Anelise
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 25. Feb 2007 17:07

PrispevekObjavljeno: 6 Jun 06, 2012 10:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

da že več k teden dni ne jem sladkarij biggrin
Nazaj na vrh
*QueenBitch*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 6. Jun 2006 10:29

PrispevekObjavljeno: 6 Jun 06, 2012 11:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

*da si ne pustim smilit sama sebi smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 28. Jul 2005 19:28

PrispevekObjavljeno: 7 Okt 07, 2012 19:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

-da sem poskusila eno foro iz knjge Vodja krdela in je vžgala in se zdaj kjul počutim zaradi tega biggrin
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 21. Nov 2005 10:34
Kraj: hollywood

PrispevekObjavljeno: 10 Okt 10, 2012 7:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dans mi je uspelo prit na job še celo deset minut prej, namesto tradicionalno 3minute prepozno lach stem, da sem se zjutraj še ful cartala, se spodobno oblekla in skuhala/spila kavo! epic dosežek zame!
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 28. Jul 2005 19:28

PrispevekObjavljeno: 23 Mar 23, 2013 19:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ponosna sem, da sem danes spucala celo hišo, od oken, do pajčevine na hodniku, kopalnice,...
Ribala in čohala sem, najbolj važno pri vsem pa je, da na lastno pobudo. Pa še mami je bila vesela smile
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 15. Jul 2012 13:59
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: 23 Mar 23, 2013 20:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

da sem živ, zdrav , poskočen .... jump
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Splošno Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2