Objavljeno: 7 Apr 07, 2012 11:50 Naslov sporočila:
partygirl je napisal/a:
Hey....je katera že sprobala sprej, ki je bil priložen zadnji številki Cosmopolitana? Mogoče katera ve kje bi se ga dalo kupiti? Jaz sem preizkusila ta sprej in se mi zdi super....vse v enem, pa še lepo diši.....
Kateri pa je bil, tisti rdeč Uniq One, če sem prav videla? To so bile že lani reklame po revijah in je pisalo, da je na voljo samo v frizerskih salonih
ga je pa men frizerka dala, ampak ga nisem probala, ker mi ni za špricat vsakega sranja po laseh _________________ Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja. (A. Einstein) Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni...
Objavljeno: 9 Apr 09, 2012 14:00 Naslov sporočila:
dot je napisal/a:
partygirl je napisal/a:
Hey....je katera že sprobala sprej, ki je bil priložen zadnji številki Cosmopolitana? Mogoče katera ve kje bi se ga dalo kupiti? Jaz sem preizkusila ta sprej in se mi zdi super....vse v enem, pa še lepo diši.....
Kateri pa je bil, tisti rdeč Uniq One, če sem prav videla? To so bile že lani reklame po revijah in je pisalo, da je na voljo samo v frizerskih salonih
A potem praviš, da je v redu? Kakšen pa je bil učinek?
Tisti rdeč ja, je super izdelek, zelo hiter nanos. Izdelek ne oteži las....Na lase sem ubistvu samo tist izdelek dala....prej sem vedno imela ene par reči za dat gor, sedaj enega....Kar se učinka tiče pa, lasje niso bili naelektrni, sveži in sijoči.
Objavljeno: 9 Apr 09, 2012 14:48 Naslov sporočila:
kaj vem kolko je cena, če sem zastonj dobila in že zdavnaj nimam več. _________________ Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja. (A. Einstein) Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni...
Objavljeno: 12 Maj 12, 2012 11:37 Naslov sporočila:
Se je kateri že zgodilo, da so lasje postali "plastični" kar naenkrat? Uporabljala sem toni & guy, občasno john frieda, lasje so bili mehki na otip, potem sem zamenjala šampon z head and shoulder in so postali plastični, brez sijaja, v glavnem katastrofa. Vem, da h&s ni najboljša izbira, pa mislim da ni to vzrok. Ima katera kakšno idejo kako naj jih ponovno spravim k življenju? _________________
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Objavljeno: 12 Maj 12, 2012 16:15 Naslov sporočila:
Mogoče zaradi stresa, premalo spanja, nepravilne prehrane..?
Pa Head&shoulders res ni najboljša izbira ne, najbolj agresiven šampon kar jih obstaja verjetno. _________________ “I am my own experiment. I am my own work of art.”
Pridružen/-a: 2. Jan 2005 21:14 Prispevkov: 1116 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 12 Maj 12, 2012 17:37 Naslov sporočila:
Feist. je napisal/a:
Se je kateri že zgodilo, da so lasje postali "plastični" kar naenkrat? Uporabljala sem toni & guy, občasno john frieda, lasje so bili mehki na otip, potem sem zamenjala šampon z head and shoulder in so postali plastični, brez sijaja, v glavnem katastrofa. Vem, da h&s ni najboljša izbira, pa mislim da ni to vzrok. Ima katera kakšno idejo kako naj jih ponovno spravim k življenju?
Pr men je to zrd šampona in/ali balzama. Uporabljam John Frieda al pa od Balee šampon za blond lase in so supr, če si pa umes umijm s kkšnim drugim, ker na primer nism doma, mam pa dostkrat obupne lase _________________ Live. Love. Surf.
Objavljeno: 12 Maj 12, 2012 20:25 Naslov sporočila:
Rabim kakšno fajn olje za konice. Do zdaj sem uporabljala Orofluido, a mi ni ok. Silikona pa ne želim uporabljati, ker mi je moj frizer že pred leti rekel, da lasem ne naredi nobene usluge. S čim ste zadovoljne?
Pridružen/-a: 17. Apr 2006 12:46 Prispevkov: 1343 Kraj: ljubljana
Objavljeno: 6 Jun 06, 2012 12:11 Naslov sporočila:
js jojobo vzamem v lekarni, 7€ 100ml, mi je ful dobra tudi za obraz, ostala olja pa v dm ali drugih trgovinah na bio oddelku oz. direkt od proizvajalcev.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 34, 35, 36Naslednja
Stran 27 od 36
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu