Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Nega las
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 34, 35, 36  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 27. Apr 2010 17:58

PrispevekObjavljeno: 7 Apr 07, 2012 11:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

partygirl je napisal/a:
Hey....je katera že sprobala sprej, ki je bil priložen zadnji številki Cosmopolitana? Mogoče katera ve kje bi se ga dalo kupiti? Jaz sem preizkusila ta sprej in se mi zdi super....vse v enem, pa še lepo diši.....

Kateri pa je bil, tisti rdeč Uniq One, če sem prav videla? smile To so bile že lani reklame po revijah in je pisalo, da je na voljo samo v frizerskih salonih smile

Čeprav če probaš googlat, ti tudi kje drugje ven vrže: http://www.lepo-telo.si/nega-las/uniq-one.html
nix weiss

A potem praviš, da je v redu? Kakšen pa je bil učinek?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 9. Dec 2009 20:57

PrispevekObjavljeno: 7 Apr 07, 2012 13:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

za tega sem že js sprašvala

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=5022&start=420

ga je pa men frizerka dala, ampak ga nisem probala, ker mi ni za špricat vsakega sranja po laseh
partygirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 28. Nov 2011 21:18

PrispevekObjavljeno: 9 Apr 09, 2012 14:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dot je napisal/a:
partygirl je napisal/a:
Hey....je katera že sprobala sprej, ki je bil priložen zadnji številki Cosmopolitana? Mogoče katera ve kje bi se ga dalo kupiti? Jaz sem preizkusila ta sprej in se mi zdi super....vse v enem, pa še lepo diši.....

Kateri pa je bil, tisti rdeč Uniq One, če sem prav videla? smile To so bile že lani reklame po revijah in je pisalo, da je na voljo samo v frizerskih salonih smile

Čeprav če probaš googlat, ti tudi kje drugje ven vrže: http://www.lepo-telo.si/nega-las/uniq-one.html
nix weiss

A potem praviš, da je v redu? Kakšen pa je bil učinek?

Tisti rdeč ja, je super izdelek, zelo hiter nanos. Izdelek ne oteži las....Na lase sem ubistvu samo tist izdelek dala....prej sem vedno imela ene par reči za dat gor, sedaj enega....Kar se učinka tiče pa, lasje niso bili naelektrni, sveži in sijoči.
Nazaj na vrh
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 21. Okt 2006 20:23

PrispevekObjavljeno: 9 Apr 09, 2012 14:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na tej strani je 12,50eur, koliko je pa v salonih?
Nazaj na vrh
partygirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 28. Nov 2011 21:18

PrispevekObjavljeno: 9 Apr 09, 2012 14:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sirova štručka je napisal/a:
za tega sem že js sprašvala

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=5022&start=420

ga je pa men frizerka dala, ampak ga nisem probala, ker mi ni za špricat vsakega sranja po laseh

In koliko je bila cena pri frizerki? Če ga res ne uporabljaš oz. da ti sploh ni ql, bi se mogoče dalo zmenit, da ga meni pošlješ?
Nazaj na vrh
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 9. Dec 2009 20:57

PrispevekObjavljeno: 9 Apr 09, 2012 14:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kaj vem kolko je cena, če sem zastonj dobila in že zdavnaj nimam več.
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 17. Apr 2006 12:46
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: 11 Apr 11, 2012 12:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

a je že katera sprobala trdi šampon od Ma Provence? sem si danes nabavila to čudo, za suhe lase.
Nazaj na vrh
Feist.
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 10. Jan 2009 22:45

PrispevekObjavljeno: 12 Maj 12, 2012 11:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se je kateri že zgodilo, da so lasje postali "plastični" kar naenkrat? Uporabljala sem toni & guy, občasno john frieda, lasje so bili mehki na otip, potem sem zamenjala šampon z head and shoulder in so postali plastični, brez sijaja, v glavnem katastrofa. Vem, da h&s ni najboljša izbira, pa mislim da ni to vzrok. Ima katera kakšno idejo kako naj jih ponovno spravim k življenju?

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Nazaj na vrh
dayđremer
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 4. Feb 2012 16:04

PrispevekObjavljeno: 12 Maj 12, 2012 16:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mogoče zaradi stresa, premalo spanja, nepravilne prehrane..?
Pa Head&shoulders res ni najboljša izbira ne, najbolj agresiven šampon kar jih obstaja verjetno.
legally blonde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 2. Jan 2005 21:14
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 12 Maj 12, 2012 17:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Feist. je napisal/a:
Se je kateri že zgodilo, da so lasje postali "plastični" kar naenkrat? Uporabljala sem toni & guy, občasno john frieda, lasje so bili mehki na otip, potem sem zamenjala šampon z head and shoulder in so postali plastični, brez sijaja, v glavnem katastrofa. Vem, da h&s ni najboljša izbira, pa mislim da ni to vzrok. Ima katera kakšno idejo kako naj jih ponovno spravim k življenju?

Pr men je to zrd šampona in/ali balzama. Uporabljam John Frieda al pa od Balee šampon za blond lase in so supr, če si pa umes umijm s kkšnim drugim, ker na primer nism doma, mam pa dostkrat obupne lase Confused
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

PrispevekObjavljeno: 12 Maj 12, 2012 20:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Rabim kakšno fajn olje za konice. Do zdaj sem uporabljala Orofluido, a mi ni ok. Silikona pa ne želim uporabljati, ker mi je moj frizer že pred leti rekel, da lasem ne naredi nobene usluge. Confused S čim ste zadovoljne?
Nazaj na vrh
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

PrispevekObjavljeno: 13 Maj 13, 2012 16:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jojoba hladno stiskano, olivno, konopljino... ubistvu katerokoli olje v čimbolj natur izvedbi.
Nazaj na vrh
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

PrispevekObjavljeno: 17 Maj 17, 2012 18:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kje pa dobim katero koli od teh olj in za kakšno ceno ter koliko ml?
Nazaj na vrh
Anelise
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 25. Feb 2007 17:07

PrispevekObjavljeno: 6 Jun 06, 2012 10:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

šampon + balzam + orofluido cool
Nazaj na vrh
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

PrispevekObjavljeno: 6 Jun 06, 2012 12:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

js jojobo vzamem v lekarni, 7€ 100ml, mi je ful dobra tudi za obraz, ostala olja pa v dm ali drugih trgovinah na bio oddelku oz. direkt od proizvajalcev.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 34, 35, 36  Naslednja
Stran 27 od 36