hvala vam za vaša mnenja, ampak kot pravijo 100 ljudi 100 čudi
tukaj je link, kjer sem našla te čevlje: http://www.blowfishshoes.com/
upam, da katera najde tu svoje sanjske čeveljce, jaz se bom pa še naprej odločala. Upam da me poletje ne prehiti...
Pridružen/-a: 20. Jul 2005 15:44 Prispevkov: 120 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 5 Okt 05, 2010 8:46 Naslov sporočila:
super čevlje majo, pa še dragi niso. sam kaj ko ni shippinga v evropo... _________________ For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
Objavljeno: 26 Feb 26, 2012 19:08 Naslov sporočila:
Jaz sem v torek 21.2.2012 kupila ene Adidaske. Sicer znižane z 100€ na 66€. V trgovini so ble okej, potem sem pa začela z njimi hoditi in me tiščijo. Tako da shit ja. Sicer so zeloooo ohranjene nič popraskane, blatne, še podplat sem zribala. Mislite da mi jih bodo menjali, če jih nesem jutri nazaj? _________________ Life is so hectic when you're running around.
ponuja replike vseh živih znamk in so res nesramno lepi, me pa pošteno skrbi od kje ti čevlji pridejo in če jih bom sploh kdaj videla če jih naročim (naročanje le preko nakazila na TRR)
Objavljeno: 8 Apr 08, 2012 20:18 Naslov sporočila:
Ve katera še za kakšno bolj cheap trgovino s petkami, kot je recimo ta? KLIK Vem, da je enkrat bil en link prilepljen, samo se ne spomnim imena trgovine. _________________
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Ve katera še za kakšno bolj cheap trgovino s petkami, kot je recimo ta? KLIK Vem, da je enkrat bil en link prilepljen, samo se ne spomnim imena trgovine. _________________
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
2x _________________
Objavljeno: 17 Maj 17, 2012 19:04 Naslov sporočila:
To deluje, pa še skoraj zastonj je
<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qf5mJ7aR2t8?version=3&hl=sl_SI"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qf5mJ7aR2t8?version=3&hl=sl_SI" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> _________________ The world is as you are.
Objavljeno: 28 Maj 28, 2012 6:35 Naslov sporočila:
Punce, rabim nasvet. Kupila sem si peeptoes s polno peto, ki so mi morda malo preširoke ampak zaradi prstov sem morala vzet št.40, 39 mi prsti preveč rinejo ven. Zdej me pa zanima ali obstajajo kakšni vložki za v čevelj, ki malo zaustavijo drsenje noge? Pa še to, ko bodo čevlji nošeni pa noga zateče, se verjetno tisto malo preširoko lepo popolni? Upam, da razumete kaj mislim. Hvala za pomoč.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3 ... , 72, 73, 74Naslednja
Stran 73 od 74
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu