Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Čevlji tako in drugače #2
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 72, 73, 74  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Moda
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Robin_Hooda
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 3. Okt 2010 16:21

PrispevekObjavljeno: 3 Okt 03, 2010 16:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

NIA, kje si kupila tiste zadnje copatke za doma? Bi rabla nekaj takega, da bi me grelo v teh hladnejših dneh. biggrin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
theNinna
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 31. Mar 2008 13:05
Kraj: Prlekija

PrispevekObjavljeno: 3 Okt 03, 2010 19:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

~ini~ ti drugi so vauuu.. skod pa so? smile
Nazaj na vrh
theNinna
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 31. Mar 2008 13:05
Kraj: Prlekija

PrispevekObjavljeno: 3 Okt 03, 2010 19:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

~ini~ ti drugi so vauuu.. skod pa so? smile
Nazaj na vrh
Nesanica
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 23. Jul 2008 10:16
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 3 Okt 03, 2010 20:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja men so tud najbl všeč drugi - tko casual za na pajkice pa dolg pulover.
Nazaj na vrh
Boa
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 29. Mar 2005 17:57

PrispevekObjavljeno: 4 Okt 04, 2010 6:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Konkubina* je napisal/a:
Meni so najbolj všeč tretji, vendar je odločitev tvoja smile

~ini~
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 8. Apr 2007 22:45

PrispevekObjavljeno: 5 Okt 05, 2010 8:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hvala vam za vaša mnenja, ampak kot pravijo 100 ljudi 100 čudi wink
tukaj je link, kjer sem našla te čevlje: http://www.blowfishshoes.com/
upam, da katera najde tu svoje sanjske čeveljce, jaz se bom pa še naprej odločala. Upam da me poletje ne prehiti... lol
Nazaj na vrh
vis_maior
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 20. Jul 2005 15:44
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 5 Okt 05, 2010 8:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

super čevlje majo, pa še dragi niso. sam kaj ko ni shippinga v evropo... cry
Nazaj na vrh
Teah
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 1. Apr 2011 20:34

PrispevekObjavljeno: 26 Feb 26, 2012 19:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem v torek 21.2.2012 kupila ene Adidaske. Sicer znižane z 100€ na 66€. V trgovini so ble okej, potem sem pa začela z njimi hoditi in me tiščijo. Tako da shit ja. Sicer so zeloooo ohranjene nič popraskane, blatne, še podplat sem zribala. Mislite da mi jih bodo menjali, če jih nesem jutri nazaj?
xykat
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 14. Feb 2012 15:09

PrispevekObjavljeno: 3 Apr 03, 2012 15:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

heeeej punce, se opravičujem, mam malo offtopic vprašanje biggrin

Je slučajno katera že naročala preko fb profila Dizajnerski čevlji? https://www.facebook.com/dizajnerski.cevlji

ponuja replike vseh živih znamk in so res nesramno lepi, me pa pošteno skrbi od kje ti čevlji pridejo in če jih bom sploh kdaj videla če jih naročim (naročanje le preko nakazila na TRR)

Hvala in lep dan,
Nazaj na vrh
Feist.
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 10. Jan 2009 22:45

PrispevekObjavljeno: 8 Apr 08, 2012 20:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ve katera še za kakšno bolj cheap trgovino s petkami, kot je recimo ta? KLIK Vem, da je enkrat bil en link prilepljen, samo se ne spomnim imena trgovine. smile

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Nazaj na vrh
Feist.
Debatorica
Debatorica

PrispevekObjavljeno: 8 Apr 08, 2012 20:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ve katera še za kakšno bolj cheap trgovino s petkami, kot je recimo ta? KLIK Vem, da je enkrat bil en link prilepljen, samo se ne spomnim imena trgovine. smile

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Nazaj na vrh
Feist.
Debatorica
Debatorica

2x

Nazaj na vrh
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 25. Jan 2009 21:57

PrispevekObjavljeno: 17 Maj 17, 2012 15:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A je že katera uporabljala tisti sprej za "raztegnitev" čevljev? A je učinkovit? smile
Nazaj na vrh
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 28. Jul 2005 19:28

PrispevekObjavljeno: 17 Maj 17, 2012 19:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To deluje, pa še skoraj zastonj je smile
<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qf5mJ7aR2t8?version=3&amp;hl=sl_SI"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qf5mJ7aR2t8?version=3&amp;hl=sl_SI" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 15. Nov 2007 12:30

PrispevekObjavljeno: 28 Maj 28, 2012 6:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Punce, rabim nasvet. Kupila sem si peeptoes s polno peto, ki so mi morda malo preširoke ampak zaradi prstov sem morala vzet št.40, 39 mi prsti preveč rinejo ven. Zdej me pa zanima ali obstajajo kakšni vložki za v čevelj, ki malo zaustavijo drsenje noge? Pa še to, ko bodo čevlji nošeni pa noga zateče, se verjetno tisto malo preširoko lepo popolni? Upam, da razumete kaj mislim. Hvala za pomoč.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Moda Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 72, 73, 74  Naslednja
Stran 73 od 74