Objavljeno: 14 Maj 14, 2012 11:03 Naslov sporočila:
puce ste gledale finale? Meni se je konec zdel zelo predvidljiv, sej je kul happy ending pa to, samo vseeno, je blo kar mal dolgočasno.. _________________ you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Objavljeno: 14 Maj 14, 2012 12:26 Naslov sporočila:
ja tut men se je zde predvidliv sam mi je pa bil vseen ful všče ker je poosebljal vseh 8 sezon oz. vse kar so predstavljale in kaj so glavne junakinje ble oz kaj so predstavljale vse do konca pač neko bistvo vsakega lika
Objavljeno: 14 Maj 14, 2012 19:39 Naslov sporočila:
zanimiv konec, edino akr ne morem vrjetn, da so šle potem vsaka po svoje in, da se ubistvu ne bojo več videle. _________________ Don't worry, be happy!!
Pridružen/-a: 29. Jul 2009 19:04 Prispevkov: 1452 Kraj: Over the Rainbow
Objavljeno: 14 Maj 14, 2012 20:41 Naslov sporočila:
js tud . sm prav razmišljala potem na koncu, kulk enga krasnega folka sm mela prilko spoznat do zdaj, ko sem skakala po tujini pa se potem nismo več vidl. _________________ Vsak raj ima svojo kačo.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3 ... , 58, 59, 60Naslednja
Stran 59 od 60
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu