Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Tretje kolo (druženje s parčkom)
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Ljubezen in seks
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pikapoka123
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 2. Mar 2012 21:36

PrispevekObjavljeno: 27 Apr 27, 2012 23:14    Naslov sporočila: Tretje kolo (druženje s parčkom) Odgovori s citatom

Torej, kako se obnašat, oz. kaj počet, če se znajdeš v situaciji, ko si sama z svojo prijateljico in njenim tipom..smile In recimo da se onadva tam making out and stuff, kaj ve počnete tisti čas?smile jst vedno pač probam stran gledat, al neki po telefonu počnem.. ampak se mi zdi da bedna ratam.. smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 27. Apr 2010 17:58

PrispevekObjavljeno: 27 Apr 27, 2012 23:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A ti si tujka al zakaj je pol v tujem jeziku napisano gruebel Sem po naslovu že mislila, da so spet eni kitajski spammerji prišli objavljat na forum čudne reklame biggrin

V glavnem, če ti je neprijetno v taki situaciji, je najbolje pač ignorirat oz. se s čim svojim zaposlit, kot si že sama napisala... čeprav se mi zdi od prijateljev nekoliko nevljudno, če nekam skupaj greste, da je potem človek tretje kolo na tak način smile
Nazaj na vrh
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 17. Sep 2005 9:34

PrispevekObjavljeno: 28 Apr 28, 2012 0:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pridruži se jima! biggrin
Nazaj na vrh
slovenc79
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 22. Jul 2011 1:37
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 28 Apr 28, 2012 0:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

če maš tipa obstaja ena rešitev.. če pa ne jih je pa več biggrin al pa ju glej čist od blizu xD

šalo na stran.. nvm.. če je na kratko, itak ni problemov, pač pogledaš na mobitel, se zaposliš z nečem itd. če pa dolgo traja je pa zoprno.. se mi zdi tud nefer da si zraven onadva se pa obnašata kot da sta sama.. če ste 3je v družbi, ni fjan da se enega tkole na stranski tir da no.

če je ta frendica razumevajoča (najbrž je, če je frendica), ji enkrat ko bosta sami povej da ti je mal nerodn če sta drug z drugim zaposlena smile
saarijarvi
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 18. Apr 2007 22:06

PrispevekObjavljeno: 28 Apr 28, 2012 0:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Še naprej tipkej po mobiju. Če pa po parih minutah še ne končata, se postavi zravn pa se začni drgnit z dlanjo ob dlan in govort 'cmok cmok slurrrp cmok smok slurp' tongue Al pa en glasen 'EWWW fuj no' tud vedno zaleže biggrin
Nazaj na vrh
Dioniz
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 21. Jan 2010 13:04
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: 28 Apr 28, 2012 2:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kaj se je tak težko nemečkat tistih par ur, ko nista sama? se mi zdi zelo nevljudno, da to eni ne upoštevajo. Kaj hočejo kaj dokazat?
saarijarvi
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 18. Apr 2007 22:06

PrispevekObjavljeno: 28 Apr 28, 2012 4:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sej ni nujno da se skoz slinijo en po drugmu. Recimo ko pride do tega da nekam skupi greste in se ona dva pol poslovita tam - mene ne moti če se na hitro 'pogolobčkata'? smile

Sploh pa: VSE bolš kot to, da se kregata v družbi.
Nazaj na vrh
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 10. Avg 2010 16:11
Kraj: Okolica LJ

PrispevekObjavljeno: 28 Apr 28, 2012 7:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dioniz stari so 14 let, tako da si najstniki sesajo frise več kot Morakvarji.

Rečeš: fuj no, zakaj morata vedno delati zraven ljudi...ali pa gledaš okoli, ali pa vzameš svojo podlakt in se začneš še ti strastno poljubljati z njo, da se bosta onadva akward počutila.
floribunda
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 22. Feb 2007 14:28

PrispevekObjavljeno: 28 Apr 28, 2012 7:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

popravla sem naslov teme, da je bolj razvidno v čem je problem. če se kdo spomne bolj primernega naslova, na plano z njim.

Če sta ravno začela hodit moreš pač potrpet te začetne pozornosti. Če bo to trajalo dlje časa, se pa itak noben ne bo hotu več družit z njima.

Lahko ji obzirno poveš, da ti je nerodno, če se ljupčkata v tvoji pristnosti, ampak ne vem če bo to kej spremenilo.
Nazaj na vrh
pikapoka123
Sramežljivka
Sramežljivka

PrispevekObjavljeno: 28 Apr 28, 2012 8:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dot je napisal/a:
A ti si tujka al zakaj je pol v tujem jeziku napisano gruebel Sem po naslovu že mislila, da so spet eni kitajski spammerji prišli objavljat na forum čudne reklame biggrin

V glavnem, če ti je neprijetno v taki situaciji, je najbolje pač ignorirat oz. se s čim svojim zaposlit, kot si že sama napisala... čeprav se mi zdi od prijateljev nekoliko nevljudno, če nekam skupaj greste, da je potem človek tretje kolo na tak način smile

ma ne, kakšna tujka biggrin samo nism vedla kako bi napisala, pa...smile
ne, sej ni to skos blo, samo parkrat vmes.. in me sploh ne moti, al pa da bi se mi nevljudno zdelo, sam..
Nazaj na vrh
pikapoka123
Sramežljivka
Sramežljivka

PrispevekObjavljeno: 28 Apr 28, 2012 8:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Led Zeppelin je napisal/a:
Dioniz stari so 14 let, tako da si najstniki sesajo frise več kot Morakvarji.

Rečeš: fuj no, zakaj morata vedno delati zraven ljudi...ali pa gledaš okoli, ali pa vzameš svojo podlakt in se začneš še ti strastno poljubljati z njo, da se bosta onadva akward počutila.

stari smo 15, dobr, sej je isti k..pa ni blo tak hudo ne, čist normalno:D
thanks for advice,but no smile
Nazaj na vrh
pikapoka123
Sramežljivka
Sramežljivka

PrispevekObjavljeno: 28 Apr 28, 2012 8:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

saarijarvi je napisal/a:
Sej ni nujno da se skoz slinijo en po drugmu. Recimo ko pride do tega da nekam skupi greste in se ona dva pol poslovita tam - mene ne moti če se na hitro 'pogolobčkata'? smile

Sploh pa: VSE bolš kot to, da se kregata v družbi.

pa ne, ni to skos blo.. samo ene 3x,4x vmes.. smile to na koncu je lažje, ampak vmes pa nikoli nevem kaj nej počnem biggrin
Nazaj na vrh
Nesanica
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 23. Jul 2008 10:16

PrispevekObjavljeno: 28 Apr 28, 2012 8:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jz bi ju pa dejansko od blizu gledla če se že nastavljata potem pa bi vprašala če je to vabilo za trojčka (seveda samo če bi bila prepričana da bo odgovor ne).
itak je čist neprimerno da se mečkata v družbi, ok poljub tu pa tam sm ne pa skoz.
Nazaj na vrh
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 18. Jan 2012 21:23

PrispevekObjavljeno: 28 Apr 28, 2012 11:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

O, ja to, tudi meni živce para. Zato se, pa raje kolikor je mogoče izogibam tovrstnega druženja. Posebej mi pa pritisk dvigne, ko se lep čas ne vidimo in ravno takrat in, ko se končno uspemo dogovoriti (dostikrat) pripelejo nenapovedano "svojo prikolico". No, pa saj s tem ni nič narobe, da ne bo pomote, ampak eni pa res presežejo mejo, ne vem kaj želijo s tem dokazat (pred drugimi kok se mata rada, ali kaj?).
Nazaj na vrh
shtrukeljchek
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 2. Feb 2005 22:10

PrispevekObjavljeno: 28 Apr 28, 2012 11:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

reč: alo! kva nista rekla da drugič še svečke prnesem..
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Ljubezen in seks Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3