Pridružen/-a: 20. Jul 2005 15:44 Prispevkov: 120 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 14 Feb 14, 2012 13:02 Naslov sporočila:
Hvala Teah
Je katera probla od Keune So Pure? Je naraven.
Ufff težka je izbira, ko je toliko produktov, pa izgleda, da vsaki ustreza kaj drugega že sto let iščem THE šampon, kako bi bila vesela, če bi ga našla in otem obdržala celo življenje istega. Mater to je skoraj tako kot pri tipih _________________ For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
Objavljeno: 14 Feb 14, 2012 15:34 Naslov sporočila:
lia7bibi je napisal/a:
jz mam že neki časa Herbal essences (hello hydration,tak moder) in sem super zadovoljna, pa mam zeloo dolge lase.ne uporabljam balzama, ker mi preveč zmasti lase,pa mam še vedno sijoče in gladke lase.in res lepo dišijo po njem
prej sem uporabljala loreal elseve-roza,pa je bil kr uredu,sm ta je še boljši
A se ti drugače hitro mastijo lasi? Ker jaz bi tega rada probala pa nisem ziher, če bo vredu. _________________ Life is so hectic when you're running around.
Objavljeno: 14 Feb 14, 2012 16:31 Naslov sporočila:
če bo katera poskusila ta šampon Joico, naj mi prosim poroča kakšen je Ker js rabm dobr hranilni in negovalni šampon, ker mam razcepljene konice pa ful mi ne rastejo lasje ker mam uničene tko da kakšni dobri predlogi so zelo dobrodošli
Objavljeno: 14 Feb 14, 2012 17:37 Naslov sporočila:
legally blonde je napisal/a:
^^Dokler ne postrižeš uničenih konic, noben, še tko super šampon ne bo pomagu lasem ...
Pol bi pa js prej u kšno masko za uničene lase investirala, ne tok u šampon.
Konice si strižem redno vsak mesec, dva meseca nazaj mi je frizerka postrigla 10 cmi las in mi še vedno ne rastejo. Masko uporabljam vsak teden, regenerator in olje za lase pa vsakič po pranju pa so še vedno čudni lasje nevem kaj lahko še drugega naredim..tko da pač hočem imeti en res dober šampon mogoče mi pa pomaga če mi že nič drugega ne.
Pridružen/-a: 25. Apr 2008 17:57 Prispevkov: 726 Kraj: Na soncni strani Himalaje
Objavljeno: 14 Feb 14, 2012 20:00 Naslov sporočila:
mancHa_ je napisal/a:
Konice si strižem redno vsak mesec, dva meseca nazaj mi je frizerka postrigla 10 cmi las in mi še vedno ne rastejo.
Ja če si jih skoz strižeš, ne moreš met vedno daljših To, da ti hitreje rastejo, če si jih strižeš, je en trapast mit, ki nima nobene logike zadaj. _________________ http://milesaway-tina.blogspot.com ---> popotniški blog
Pridružen/-a: 2. Jan 2005 21:14 Prispevkov: 1116 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 14 Feb 14, 2012 23:46 Naslov sporočila:
mancHa_ je napisal/a:
^^Dokler ne postrižeš uničenih konic, noben, še tko super šampon ne bo pomagu lasem ...
Konice si strižem redno vsak mesec, dva meseca nazaj mi je frizerka postrigla 10 cmi las in mi še vedno ne rastejo. Masko uporabljam vsak teden, regenerator in olje za lase pa vsakič po pranju pa so še vedno čudni lasje nevem kaj lahko še drugega naredim..tko da pač hočem imeti en res dober šampon mogoče mi pa pomaga če mi že nič drugega ne.
Mogoce pa prevec enih stvari packas na lase, k ti ne pasejo al mors pa prehrano postimat ...
Za sampon pa zal ne vem, ker mam tanke lase, k se hitr zmastijo in se cim bl izogibam raznim hranilnim samponom za poskodovane lase. _________________ Live. Love. Surf.
Objavljeno: 15 Feb 15, 2012 15:26 Naslov sporočila:
mancHa_ je napisal/a:
Mogoce pa prevec enih stvari packas na lase, k ti ne pasejo al mors pa prehrano postimat ...
Ja sj čist možno da si dajem preveč stvari gor, sam nwm kaj nej sploh uporabljam a vi uporabljate samo šampon, balzam in masko ali še kej drugega?
Za sampon pa zal ne vem, ker mam tanke lase, k se hitr zmastijo in se cim bl izogibam raznim hranilnim samponom za poskodovane lase.
Objavljeno: 15 Feb 15, 2012 15:32 Naslov sporočila:
_patchouli_ je napisal/a:
mancHa_ je napisal/a:
Konice si strižem redno vsak mesec, dva meseca nazaj mi je frizerka postrigla 10 cmi las in mi še vedno ne rastejo.
Ja če si jih skoz strižeš, ne moreš met vedno daljših To, da ti hitreje rastejo, če si jih strižeš, je en trapast mit, ki nima nobene logike zadaj.
Kaj lahko še drugega nardim da mi bojo hitrej rastl? jedla sm zdej en mesec neoluščeno proso in sm se naveličala ker ma tok zanč okus in vedno me je trebuh bolel ko sm to jedla, sj vrjamem da neoluščeno proso pomaga sam ga ne bom več uporabljala, v šampone za hitrejšo rast pa ne verjamem. Učasih so mi ful lepo rastl in nism mela sploh problema s poškodovanimi konicami, zdej pa že dve leti use kar mi zraste se takoj potem razcepijo konice potem tko da prosim pomagajte, vsakega predloga bom ful vesela
Pridružen/-a: 2. Jan 2005 21:14 Prispevkov: 1116 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 15 Feb 15, 2012 18:13 Naslov sporočila:
Kaj pa ksni prehranski dodatki, ala fitoval? Js vem, da sm enkrat, ze zlo doug nazaj jemala te kapsule, sam se ne spomnm vec kaksn je biu kej efekt... Je pa res, da nikol nism mela neki ful tezav z lasmi, razn tega, da so tanki, kar pa zal je kukr je. _________________ Live. Love. Surf.
Objavljeno: 15 Feb 15, 2012 20:09 Naslov sporočila:
Kaj pa ksni prehranski dodatki, ala fitoval? Js vem, da sm enkrat, ze zlo doug nazaj jemala te kapsule, sam se ne spomnm vec kaksn je biu kej efekt... Je pa res, da nikol nism mela neki ful tezav z lasmi, razn tega, da so tanki, kar pa zal je kukr je.
Objavljeno: 16 Apr 16, 2012 22:40 Naslov sporočila:
js pa že dlje časa iščem šampon, ker mi noben ne ustreza. sploh zadnji je bil katastrofa, ker se mi je naredil prhljaj (ki ga prej nikoli nisem imela). imam pa dolge svetle lase (sredina hrbta), ki se takoj zmastijo; glavo si moram prat na 2 dni, drugače je katastrofa a mi lahko katera priporoči šampon za mastne lase (konice imam pa suhe. super ), ki se ga da dobiti v slo? ne bi ravno rada po netu naročala s čimbolj naravnimi sestavinami... mask pa sploh ne upam dajat na lase, ker se bi mi samo še bolj mastili, imam pa olje za konice.
Objavljeno: 17 Apr 17, 2012 16:14 Naslov sporočila:
Dee_Dee jaz sem si pred kratkim kupila Fructis fortifying šampon (zdaj jaz sem ga kupila v Müllerju in se nekako drugače imenuje) drugače je pa za mastne lase in suhe konice, saj imam mastne lase a le konice so suhe. Men je malo izboljšal stanje ampak rezultati se "pokažejo" po desetih pranjih _________________ Life is so hectic when you're running around.
Objavljeno: 17 Apr 17, 2012 17:31 Naslov sporočila:
Joj tudi jaz imam zelo velik probleme s šamponi.
In sicer imam zelo tanke in daljše lase, ki mi zelo radi izpadajo, umivam si jih na 2-3 dni ker se mi sicer lasišče preveč zmasti, konice pa imam suhe in uničene.
Sem že poiskusila vse možne različne šampone take proti izpadanju pa regenerativne pa take... pa je po vsakem skoraj podobna situacija....
takod a me zanima če ima slučajno katera kakšen predlog zame dobrega že preizkušenega šampona ki ji je pomagal
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Naslednja
Stran 6 od 7
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu