Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Knjižnica
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kultura
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Hodiš v knjižnico?
Ja pogosto
58%
 58%  [ 63 ]
Srednje
30%
 30%  [ 33 ]
Nekajkrat na leto
9%
 9%  [ 10 ]
Nikoli
1%
 1%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 108

Avtor Sporočilo
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 8. Jul 2006 10:02
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 17 Okt 17, 2011 20:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^ mp3 wink
Eući*
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 8. Okt 2010 16:28
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 9 Jan 09, 2012 12:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jst mam tut zelo rada knjižnice, še posebi v naši jarški se počutm ost domače. Knjižničarka ima mačko, jst občasno pripeljm kužka, ni problemov biggrin

Edino vračanje knjig mi učasih dela probleme, sem se pa zdej popravla. Drugače članarina je 8 e.

Tud sama razmišljam, da bi delala kej na tem področju. Se mi zdi faj poklic, mirn,..pa še veliko knjig imaš na razpolago, tako, da si lahko kar precej razgledan, če hočš smile
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 4. Jul 2010 11:57

PrispevekObjavljeno: 3 Feb 03, 2012 1:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zanima me v katero knjižnico v lj se najbolj splača včlanit.. oton župančič? nuk? a je še katera večja? tko, da je dost različne izbire pa da je članarina ok..
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 13. Feb 2006 13:45
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: 3 Feb 03, 2012 10:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^vse splošne ljubljanske knjižnice so že nekaj časa "združene", kar pomeni, da je npr. KOŽ samo ena od enot ljubljanskih knjižnic in lahko z eno kartico/članarino hodiš v vse ostale.
Članarina je pa od 8€ (študenti) do 12,5€ (zaposleni), cenik.
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 4. Jul 2010 11:57

PrispevekObjavljeno: 4 Feb 04, 2012 13:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

o a res, zakon smile hvala! če prav razumem, se lahko potem prijavim v knjižnico horjul in si sposojam knjige tudi iz knižnice otona župančiča?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 13. Feb 2006 13:45
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: 4 Feb 04, 2012 14:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^prav razumeš ja
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kultura Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6
Stran 6 od 6