Objavljeno: 29 Jun 29, 2011 22:19 Naslov sporočila:
Tananda je napisal/a:
Fuj no, ko js vidim žensko s tako zlimanimi trepalnicami kot pri Zalidi, bi jo najraj prijela za roko, peljala domov, ji z milom zdrgnila to sranje dol in ji pokazala, kako se namaže brez grudic in da maš na koncu več kot tri trepalnice.
Saj se da takšne stvari tudi lepše povedat Vsak človek ima drugačen okus, tako da ne vem čemu tako grdo kritiziranje..
Objavljeno: 11 Avg 11, 2011 21:03 Naslov sporočila:
Upam, da lahko tukaj zastavim vprašanje, ker vidim, da se ne lima samo slik, ampak se tudi komentira.
Kako ustvariti zadimljene oči? Pa a se to sploh paše črnolaskam? Odkar nisem več blond, se ful bojim eksperimentirat. Saj doma ustvarjam in preizkušam, ampak mi nikol nič ne rata! Aja, pa nimam blede polti, daleč od tega. Oči pa mam sivo modre.
Kar me zanima, je KATERO barvico oz. čopiče uporabit in KATERE odtenke (+ znamka senčk bi bla dobrodošla)? Če bi bla kera poznavalka ličenja tolko dobra in objavla slikico čopičev, da bi mela predstavo, bi bla ful vesela.
Objavljeno: 3 Nov 03, 2011 17:40 Naslov sporočila:
Luštne obrvi. Fajn makeup, barva mi pa ni tok( no ja..mi je ok, če si črna/rjava, če si blond pa ne ) _________________ It was forever..but it didnt last long..
Objavljeno: 3 Nov 03, 2011 22:22 Naslov sporočila:
^Enim blondinkam tud take barve pasejo (men recimo ). Cist odvisno od podtona koze pa odtenkov sencil. Tud vsaka roza ne pase vsaki rjavolaski recimo. Pa seveda lepo se je treba namazat, ne samo en odtenek svetlo roza cez celo veko namalat (pa crno barvico na spodnji waterline po moznosti ) , ker to na vsaki zenski nikakvo izpade. _________________ I'm not arguing. I'm simply explaining why I'm right.
Objavljeno: 3 Nov 03, 2011 22:28 Naslov sporočila:
^^ali pa kombinacija roza senčila na veki, malo maskare in svetlo modre črte na spodnji veki (prevečkrat videno, pa ne samo na starejših). _________________ The world is as you are.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21Naslednja
Stran 18 od 21
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu