Objavljeno: 10 Feb 10, 2011 12:10 Naslov sporočila:
Men je čudovit.. V vseh pogledih, kot moški in ženska..tudi izvrstna ideja se mi zdi prečkanje mej med žensko in moškim, družbeni konstrukti idealnih mer, vizualnega izgleda, dolžine las, kaj pritiče moškemu in kaj ženski, so navsezadnje samo fikcija, ločujejo nas zgolj in samo spolni organi(kar pa on še vedno ima, krši samo družbeno sprejeta(boljše rečeno, zapovedana) "pravila"). _________________ It was forever..but it didnt last long..
Objavljeno: 10 Feb 10, 2011 12:52 Naslov sporočila:
^^ Se strinjam. Fantastično napisano. Meni je fenomenalen!
Sicer pa še nekaj hudih:
* Masha Novoselova
* naša Valerija
* Sasha P.
* Iselin Steiro
* Edita Vilkeviciute- neverjetna lepotica _________________ But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Pridružen/-a: 13. Feb 2006 13:45 Prispevkov: 8443 Kraj: Lj
Objavljeno: 11 Feb 11, 2011 10:45 Naslov sporočila:
..Evelyn.. je napisal/a:
Men je čudovit.. V vseh pogledih, kot moški in ženska..tudi izvrstna ideja se mi zdi prečkanje mej med žensko in moškim, družbeni konstrukti idealnih mer, vizualnega izgleda, dolžine las, kaj pritiče moškemu in kaj ženski, so navsezadnje samo fikcija, ločujejo nas zgolj in samo spolni organi(kar pa on še vedno ima, krši samo družbeno sprejeta(boljše rečeno, zapovedana) "pravila").
Objavljeno: 21 Feb 21, 2011 18:07 Naslov sporočila:
joy23 je napisal/a:
Evo štiri naslovnice za Dazed & Confused z Arizono
Kul naslovnice (edino tretja mi ni všeč). 4 je že moje ozadje
Dons v H&M končno spet dobila tanovo H&M revijo in je Edita na naslovnici in se že cel dan slinim. _________________ But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Objavljeno: 25 Feb 25, 2011 18:11 Naslov sporočila:
Rihanna je imela to Gaultierovo poročno obleko, ki jo nosi Andrej zdej pred kratkim, mislim, da na grammyih. Jst bi bla depresivna na njenem mestu-ker Andrej zgleda veliko boljše kot ona.
Objavljeno: 3 Mar 03, 2011 15:50 Naslov sporočila:
eno vprasanje malce smešno pa vndarle kako prilepim sliko tukaj ko zdej pism ( tko kokr ste to nardil vi ) men je najboljša tyra banks sej bi prilepla še kaksno slikco če bi znala =)
Constance Jablonski _________________ But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Objavljeno: 3 Maj 03, 2011 17:04 Naslov sporočila:
Nimam najljubše manekenke, me pa zanima tole, če bo katera vedla (bom uporabila kar to temo). Namreč, kdo je manekenka, ki nastopa v reklami za o.b. tampone... mislim, da je na koncu snemano na avtobusu pa tko Ful mi je luštna
Pridružen/-a: 8. Mar 2007 8:52 Prispevkov: 1787 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 23 Maj 23, 2011 7:28 Naslov sporočila:
Jst sm šele zdej slišala za Andreja. He's such an androgenyous beauty Pa rojen v istem mestu k jst
<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GHHBmbaohf0?fs=1&hl=sl_SI"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GHHBmbaohf0?fs=1&hl=sl_SI" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/a3V4Qg8AlAQ?fs=1&hl=sl_SI"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/a3V4Qg8AlAQ?fs=1&hl=sl_SI" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> _________________ "Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3 ... , 14, 15, 16Naslednja
Stran 15 od 16
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu