Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Poklicna šola

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kariera
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
neznanka
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 20. Jul 2007 0:28

PrispevekObjavljeno: 10 Jan 10, 2011 7:44    Naslov sporočila: Poklicna šola Odgovori s citatom

Zdravo!
Kakšno zaposlitev lahko najdem s poklicno šolo?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Štrumfetka
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 27. Dec 2010 12:33

PrispevekObjavljeno: 10 Jan 10, 2011 8:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Svaka čast... biggrin
neznanka
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 10 Jan 10, 2011 11:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Štrumfetka je napisal/a:
Svaka čast... biggrin

Kaj zelis povedat?
Nazaj na vrh
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 6. Avg 2009 7:26

PrispevekObjavljeno: 10 Jan 10, 2011 13:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Odvisno kakšne vrste poklicno šolo izbereš. Po končani poklicni šoli greš lahko še zmeraj delati tudi maturitetni tečaj in se vpišeš na faks.
Nazaj na vrh
monique*
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 16. Jul 2009 8:40

PrispevekObjavljeno: 10 Jan 10, 2011 14:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nekako je jasno da če narediš frizersko da ne boš ključavničar smile
Bi bilo zaželjeno da napišeš za katero šolo sprašuješ?
Nazaj na vrh
neznanka
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 12 Jan 12, 2011 14:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imam narejeno 3.letno gostinsko smer kuhar,to me ne veseli in me zanima če lahko kje drugje najdem službo?
Nazaj na vrh
s0nckic4
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 29. Jul 2009 19:04
Kraj: Over the Rainbow

PrispevekObjavljeno: 12 Jan 12, 2011 14:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

delaš lahko kjerkoli te vzamejo z vsako šolo, razen, če je za tisto delovno mesto zahtevana določena izobrazba..
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 7. Feb 2007 18:15
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: 12 Jan 12, 2011 14:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V praksi je tako, da polovica ljudi dela nekaj čisto drugega, kot za kar se je šolala.
Kaj te pa veseli potem?
Nazaj na vrh
neznanka
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 12 Jun 12, 2012 16:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo!
Že dolgo se nisem javila.
Nadaljevala sem šolanje samo ga nisem uspešno dokončala.
Imam samo poklicno šolo narejeno.S šolanjem sem zaključila ker mi učenje ne gre.
Trenutno imam do septembra status. V kuhinji ne bi delala.
Veseli me delo z ljudmi,rada pomagam,nekoč že dolgo nazaj sem sanjala da bi bila zdravnica.
Ima kakšna nasvet kakšno delo si lahko dobim z tako šolo razen v kuhinji.
Nazaj na vrh
neznanka
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 12 Jun 12, 2012 16:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo!
Že dolgo se nisem javila.
Nadaljevala sem šolanje samo ga nisem uspešno dokončala.
Imam samo poklicno šolo narejeno.S šolanjem sem zaključila ker mi učenje ne gre.
Trenutno imam do septembra status. V kuhinji ne bi delala.
Veseli me delo z ljudmi,rada pomagam,nekoč že dolgo nazaj sem sanjala da bi bila zdravnica.
Ima kakšna nasvet kakšno delo si lahko dobim z tako šolo razen v kuhinji.
Nazaj na vrh
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 9. Jun 2009 11:01

PrispevekObjavljeno: 12 Jun 12, 2012 17:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vse za kar ne rabiš šole.
Nazaj na vrh
neznanka
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 12 Jun 12, 2012 17:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

najstnica je napisal/a:
vse za kar ne rabiš šole.

In to je?
Nazaj na vrh
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 9. Jun 2009 11:01

PrispevekObjavljeno: 12 Jun 12, 2012 17:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

delo v tovarni, prodajalka, natakarica, avtoprevoznik (zato potrebuješ izpit!), ...

http://www.mojaizbira.si/vsebina/poklici.htm najdeš različne poklice, nažalost pa kaj dosti izbire pa tudi nimaš s končano kuharsko.
Nazaj na vrh
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 3. Sep 2008 22:28

PrispevekObjavljeno: 13 Jun 13, 2012 17:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Težko rečt. Rekla si, da rada pomagaš ljudem. Še najlažje bi to naredila, če bi se vpisala takrat, ko si zaključevala O.Š., na 3-letno zdravstveno: bolničar-negovalec. Zdej bi verjetno v upoštev za kaj v zvezi s tem prišlo le izobraževanje odraslih, tule boš ziher kakšne informacije dobila (katere izpite bi morala dodatno narediti, da bi ti s tvojo poklicno šolo priznali to smer - verjetno kar precej, glede na nesorodnost šol): http://www.srednjazdravstvenaljubljana.si/odrasli/default.aspx

To je pač en od predlogov. Za zdravnico morš it na fax, tko da to odpade, glede ne to, da ne maraš učenja. Prav tako za kakšne psihologe in socialne delavce.

Drugače pa razmisli kaj te veseli in se pač vpiši na kakšno izobraževanje odraslih, ki spet ne traja v nedogled. Za to, da boš nekoč delala nekaj, kar te veseli, se pač splača še kako leto potrpet.
Nazaj na vrh
markoflander74
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 24. Maj 2012 14:15

PrispevekObjavljeno: 23 Jun 23, 2012 10:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

s poklicno triletno gostinsko te bodo vzeli v vsaki gostilni kjer nimajo tako visokih standardov za zaposlitev, bi bilo pa seveda zelo dobro če bi imela še kaj več ker danes si brez šole nič... že tako..za kuharja sej tudi jaz razmišljal iti, pa sem si premislil, drugače pa mislim da s bi komot probala zavrtet kakšno gostilno in povprašat malo, če ne probaš ne veš...

Lp,
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kariera Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1