Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Maturantska obleka
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Moda
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Insane.Chich
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 4. Jul 2010 21:37

PrispevekObjavljeno: 30 Nov 30, 2010 16:51    Naslov sporočila: Maturantska obleka Odgovori s citatom

Živjo!
Zopet se bliža čas maturantskih plesov in sm se odločila da vas malo povprašam o vaših iukušnjah z maturantskimi oblekami. Ste mele kratke ali dolge? Ste jih kupile že narejene ali ste jih dale šivati po meri? Priporočate kako trgovino ali šiviljo, modno oblikovalko,...? Ste bile na koncu zadovoljne z obleko ali bi kaj naredile drugače? Koliko ste odštele za obleko, če ni skrivnost smile ?
Vsaka ideja dobrodošla wink Lp
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Pridružen/-a: 6. Jul 2004 19:26
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 2 Dec 02, 2010 19:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hmm, to tem smo pa sigurno ze nekje imeli.

Jaz sem imela crno kratko obleko na tanke naramnice + rokavi, kor rokavice vendar od zapestja do nadlahti.
Obleka je bila cca. 15.000 SIT pred skoraj desetletjem, kupljena v navadni no name trgovini. eek
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 20. Nov 2007 13:40

PrispevekObjavljeno: 2 Dec 02, 2010 22:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja za tole temo se tudi jaz spomnim, da smo jo imeli, sm očitno je ni več...

Drugače pa jaz nisem imela ničesar oblečenega za maturantski ples, ker se ga sploh nisem udeležila. smile
Nazaj na vrh
..Evelyn..
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 4. Apr 2008 18:32

PrispevekObjavljeno: 2 Dec 02, 2010 22:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jz sm mela navadno ozko črno krilo, majčko in un pol puloverček, k prekrije sam roke..biggrin nism komplicirala. smile
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 15. Jun 2008 17:44

PrispevekObjavljeno: 3 Dec 03, 2010 0:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dala sem si šivat dolgo satenasto modro obleko, ful lepa res smile
Maturantski ples je res ena taka redka priložnost da lahko oblečeš dolgo obleko, tako da priporočam smile
Kratke večerne oblekce lahko še marsikje potem nosiš, dolga je pa bolj one time thing smile
Sicer pa odsvetujem kupovanje oblek za maturantski ples v teh trgovincah v BTCju v hali A itd, ker imajo vse uvoženo in dobiš identično obleko pri Kitajcih v Trstu za 60eur.
Nazaj na vrh
Peterca18
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 1. Jan 2006 20:47

PrispevekObjavljeno: 3 Dec 03, 2010 10:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz pa sem mela kratko oblekco, črno, brez naramnic. Res je, kar je napisala LiEn, da je maturantski ples ena redkih priložnosti, ko lahko oblečeš dolgo obleko, ampak jaz grozno nerada nosim dolge obleke in dolga krila, ker mi sploh ne pašejo, zato sem si tudi za maturantski ples omislila kratko oblekco, pa še stroški so bili res smešno nizki.
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 27. Jan 2009 8:29
Kraj: Primorska

PrispevekObjavljeno: 3 Dec 03, 2010 11:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V C&A sem videla, da imajo svečane obleke. Samo se zna zgoditi, da potem imata dve enako.
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 13. Okt 2009 15:17

PrispevekObjavljeno: 3 Dec 03, 2010 16:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem si dala delat obleko pri Urški Drofenik in sem bila zelo zadovoljna. Obleka je bila dolga...se strinjam da je to ena redkih priložnosti ko lahko oblečeš dolgo obleko.
Nazaj na vrh
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Pridružen/-a: 6. Jul 2004 19:26

PrispevekObjavljeno: 3 Dec 03, 2010 16:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem bila z izbiro svoje obleke in celotnega outfita zadovoljna, namrec sama sem si izdelala ogrlico in zapestnico. Pa vsec mi je tudi uporabnost, da vse kar sem nosila na maturantskem plesu lahko se kdaj oblecem, namrec svecana dolga satenasta obleka, bi pri meni obvisela v omari in sam guzvo delala.
Nazaj na vrh
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 29. Jun 2007 18:13

PrispevekObjavljeno: 3 Dec 03, 2010 16:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem jo kupila za cca. sto evrov (ampak takrat so bili še tolarji smile ) v enem butiku zraven Cankarjevega doma. Dolgo, ampak ful zapeljiv model, nobene načičkane krinoline. V črno-srebrni kombinaciji.

Sicer je bilo pa na našem maturancu prav smešno. Punce so kupovale obleke tudi v Morganu ipd, pa se nisto nič podvajale. Edino moji sošolki, ki je imela 3 leta staro obleko (ker jo je imela že na fantovem maturancu) se je zgodilo, da je imela še ena enako. Neverjetno, res biggrin
Nazaj na vrh
Nušš
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 26. Feb 2011 14:01

PrispevekObjavljeno: 27 Feb 27, 2011 10:18    Naslov sporočila: maturantski ples 2011 Odgovori s citatom

Kakšne obleke se letos nosijo za maturantski ples? Rada bi nekakšno preprosto in v istem času elegantno. imam rjave oči in rjave lase. Kakšen predlog?
Nazaj na vrh
shinee
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 5. Feb 2011 19:31

PrispevekObjavljeno: 27 Feb 27, 2011 22:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kratke! wink
damn, pokaž noge, dokler še nimaš zgubanih. biggrin

tudi jaz imam rjave lase [ampak zelene oči] in bolj temno polt. sem v ponedeljek kupila kratko rdečo, zaveže se na vratu. zelo je podobna teli:

drugače pa ne kupuj črne, ker jo imajo vse. in jaz predlagam rjavo, vsaj meni rjava, rdeča, oranžna, ciklam, zelena dokaj pašejo. smile
Nazaj na vrh
Nušš
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 26. Feb 2011 14:01

PrispevekObjavljeno: 28 Feb 28, 2011 16:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kje pa imajo največ takih oblekc v ljubljani? če mogoče veš smile
Nazaj na vrh
Trixie-bee
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 17. Jul 2009 17:25

PrispevekObjavljeno: 28 Feb 28, 2011 16:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz sem si kupila kratko rdečo je pa brez naramnic. Najprej sem si želela dolgo, ampak če dobro pomislim se mi vsaj ne bo treba bat da me soplesalec spotakne biggrin
Nazaj na vrh
ursekk
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 2. Jun 2008 19:05

PrispevekObjavljeno: 28 Feb 28, 2011 17:22    Naslov sporočila: Še 3tedne do mojega maturanskega plesa, Odgovori s citatom

Obleka v tem času sploh ni problem. Jaz sem svojo kupila v ZARI in odštela zanjo 50EUR, kar za maturansko oblekco ni dosti. Več problemou imam s čevlji. Upam, da jih kmalu najdem ker nimam kaj dosti časa.
Pozna katera dobro trgovino trgovino?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Moda Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3