Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
čaj
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 22, 23, 24, 25  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kuhinja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 18. Feb 2009 8:36

PrispevekObjavljeno: 14 Apr 14, 2010 10:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

U, ta okus pa še nisem probala. SLiši se okusno. Siecr pa je bila danes na sporedu velika šalčka zelenega čaja z okusom breskve.

Vedno pa pijem brez vsega, če mi res ne gre kakšen okus pa dam malo žličko pravega trsnega sladkorja noter. Za med je navadno prevroč.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 10. Jul 2007 19:39

PrispevekObjavljeno: 14 Apr 14, 2010 13:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fin je, res...v Müllerju sem ga kupla...majo res ful izbire teh "original" čajev, ki niso v filtrih
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 23. Jun 2010 17:37

PrispevekObjavljeno: 13 Avg 13, 2010 7:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zeleni čaj je kul smile
Nazaj na vrh
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 10. Maj 2010 16:50

PrispevekObjavljeno: 13 Avg 13, 2010 7:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

White tea zustimm

drugace pa pijem tudi zeleni caj, ampak vedno z mlekom.
Nazaj na vrh
suomi
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 3. Avg 2010 15:49

PrispevekObjavljeno: 13 Avg 13, 2010 9:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kokr sem jaz zasledila naj ne bi zeleneg čaja pil z mlekom niti z limono. Naj bi se pil samostojno. Ja bel čaj ima ogromno antioksidantov, tudi jaz ga občasno pijem. Men je pa roiboos dobr.
Drugače pa priisegam na vse zeliščne čaje, ki jih sama naberem in posušim. pred kratkim me je kolegica navdušila nad tem turškim žajbljevim čajam.
http://www.favoritecook.com/adacayi
Kok je pa to dobr! Imam žajbelj iz Turčije, take naš ki raste na vrtu ima drugačen okus, ampak za prvo silo tudi bo wink
Nazaj na vrh
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 10. Maj 2010 16:50

PrispevekObjavljeno: 13 Avg 13, 2010 9:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja vem, da bi se zelen caj moral piti samostojno...brez mleka, sladkorja ali medu. Tudi limone ne.

...ampak jaz ga pac pijem z mlekom. Drugac mi je prevec grenek in ni dobr.
Nazaj na vrh
suomi
Sramežljivka
Sramežljivka

PrispevekObjavljeno: 13 Avg 13, 2010 9:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kaj pa vem kvaliteten zelen čaj, ki ga pustiš 2-3 minute v vodi 80C , naj ne bi bil grenak. Problem je če ga pustiš predolgo, pol ga je pa res težko spit smile Sam tkole na hitro namočen naj bi poživljal, če pustiš dalj pa pomiril. Kaj pa vem. Vsak naj pije po svoje ane smile Aja pa tale Mate čaj promovirajo na veliko, da zavira apetit. Sam je pa res zanič za pit pa še ful kofeina (teina) ima notr.
Nazaj na vrh
kikyca
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 17. Sep 2006 16:39

PrispevekObjavljeno: 13 Avg 13, 2010 12:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz pa nisem ravno ljubitelj čajev, ponavad jih pozimi pijem če sem prehlajena al pa če me zebe. Pa še to sam zeliščne (bezgov, kamilica, trpotčev...) sadnih sploh ne maram. smile
legally blonde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 2. Jan 2005 21:14
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 26 Avg 26, 2010 15:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moj nov najlubsi zeleni caj je pa thé du hammam iz Palais des thés, mmmm smile
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 28. Mar 2008 17:18

PrispevekObjavljeno: 26 Avg 26, 2010 16:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jz tud opažam zadne čase pr seb da vse več čaja spijem
ene parkrat sm ga tud zdej polet zutri pila k so ostali kavo(ne pijem kave)
pol k bo pa mal hladnej bo pa kr precejkrat na meniju vrjetn
Nazaj na vrh
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 10. Jul 2007 19:39

PrispevekObjavljeno: 27 Avg 27, 2010 8:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

iz Londona sem privlekla zeleni čaj z jasminom, ko ga zmanjka, me pa že čakata:
- zeleni čaj z agrumi
- zeleni čaj z okusom kutine in opuncije
suomi
Sramežljivka
Sramežljivka

PrispevekObjavljeno: 27 Avg 27, 2010 9:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz skos čaj pijem, pozimi toplega ali hladnega, poleti pa ga skuham in ohladim. Nikol ne sladkam. Pijem vsak dan kaj drugega, večinoma zeliščne z vrta, pa kak zeleni in rooibos. Danes imam žajbljev čaj smile

Pijem seveda tudi sokove, sveže stisnjene ali pa doma narjene sirupe (bezeg, črni ribez, malina, aronija,...)
Nazaj na vrh
Kaja2737
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 29. Avg 2010 1:01
Kraj: Slovenj Gradec

PrispevekObjavljeno: 31 Avg 31, 2010 0:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz tudi spijem ogromne količine pravega čaja smile Sploh zdaj med učenjem mi zelo paše.
Zadnje čase sem o čaju pisala tudi na svojem blogu, če koga slučajno zanima:

Prijetno branje in hvala za obisk bloga! smile
Miss_M
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 2. Apr 2006 19:27

PrispevekObjavljeno: 20 Sep 20, 2010 13:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ufff čaji, najboljsi vanilija, meta, planinski. Najraje doma v domačem lončku smile brez vsega...mogoče pri vaniliji dodatek mleka.. biggrin
Sploh pozimi pijem po večini čaje
Nazaj na vrh
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 24. Sep 2010 14:54

PrispevekObjavljeno: 24 Sep 24, 2010 16:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

legally blonde je napisal/a:
Moj nov najlubsi zeleni caj je pa thé du hammam iz Palais des thés, mmmm smile

Res je dober, tudi v rooibos različici.
Spijem kar precej čaja, za žejo kak sadni ali zeliščni zvarek 1001 cvet (breskev, Antioxx, divja češnja, limona, meta), od boljših mi je zelo všeč Thee des Enfants iz Palače čajev in Wellness čaj Energija iz Čajne hiše, od črnih aromatiziranih pa prisegam na Choco Power iz Čajne hiše ter par okusov iz Palače, npr. karamela, The des Amants, The du Hammam Black Leaf.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kuhinja Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 22, 23, 24, 25  Naslednja
Stran 23 od 25