Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Dermaroller / iglični roller
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 29. Apr 2008 11:18

PrispevekObjavljeno: 29 Jul 29, 2010 14:37    Naslov sporočila: Dermaroller / iglični roller Odgovori s citatom

zanima me, če ga katera že uporablja in če so res dobri rezultati?
pred kratkim sem naročila dermaroller in upam da bo vredno tega denarja.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 10. Maj 2010 16:50

PrispevekObjavljeno: 29 Jul 29, 2010 14:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kaj pa je to?....linka mi namreč ne odpre smile
Nazaj na vrh
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 18. Feb 2009 8:36

PrispevekObjavljeno: 29 Jul 29, 2010 17:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Temo bom pustila odprto, ker je bo verjetno še kaj zanimanja za tak ali podoben prozvod.
Nazaj na vrh
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 9 Avg 09, 2010 14:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vesna dermaroller je valjček z iglicami dolžine 0.2 - 2.0 mm,
z rolanjem po koži spodbudiš, da koža zazna poškodbo in se začne obnavljati, učinkovalo naj bi v boju proti celulitu, proti strijam, brazgotinam...tudi proti aknam na obrazu (če si pač dovolj pogumen da se špikaš po obrazu smile )
Nazaj na vrh
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 10. Maj 2010 16:50

PrispevekObjavljeno: 9 Avg 09, 2010 16:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem to 1 neki brala na netu, k Angelina Jolie uporablja in ti te igle pridejo prav pod kozo do krvi. Ce je to res to....baje da pomaga, ampak baje da tudi prekleto boli!!

Jaz nebi nikoli probala cesa takega! Confused
Nazaj na vrh
Jela
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 2. Avg 2005 8:48
Kraj: Bla Bla

PrispevekObjavljeno: 11 Avg 11, 2010 20:10    Naslov sporočila: Re: dermaroller Odgovori s citatom

christianna cruz je napisal/a:
zanima me, če ga katera že uporablja in če so res dobri rezultati ??
pred kratkim sem naročila MT dermaroller in upam da bo vredno tega denarja...(http://www.cosmeticskinsolutions.com/dermaroller.)
In si ga že dobila? Kakšni so rezultati? biggrin

Za tiste, ki vas zanima, kako izgleda to "špikanje": http://www.youtube.com/watch?v=QpaINkA7pb8&feature=related.
Nazaj na vrh
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 13 Avg 13, 2010 22:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sem že dobila.

mene ne boli, če delaš pravilno ni nobene krvi-piše v navodilih da tako globoko in pregrobo ne smeš! ...poskusila sem po dekolteju, po nadlahti, po spodnjem delu trebuha (bok), in v pregibu kolena zadaj....niti ne rabim numbing (anesthetic) kreme.....po obrazu ne mislim nič valjčkat.

moj valjček ima sicer kar ''dolge bodice''- 1.5 mm ( možne so 0.2-2.0)
rdeče pikice in sledi so pa izginile po 1.uri

javim ko bojo kaki vidni rezultati.
Nazaj na vrh
Jela
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 2. Avg 2005 8:48
Kraj: Bla Bla

PrispevekObjavljeno: 17 Avg 17, 2010 18:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala! Upam, da bodo dobri rezultati! biggrin
Nazaj na vrh
smotkasanja
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 31. Mar 2011 21:56

PrispevekObjavljeno: 4 Apr 04, 2011 8:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Živjo, zanimajo me vaše izkušnje z Igličnim Valjčkom, kateri model uporabljate, koliko mm in rezultati, hvala.

Sanja
Nazaj na vrh
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 28. Jan 2005 16:48

PrispevekObjavljeno: 2 Jun 02, 2011 20:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mogoče katera ve, kje se ga da dobit (ne online)?
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 19. Sep 2007 14:34

PrispevekObjavljeno: 2 Jun 02, 2011 21:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

o shit, a je to resno? eek eek
sem pogledala tisti video, jao.. tako sem jaz krvavela, ko sem se šla tetovirat, si ne predstavljam to namerno delat na obrazu Confused
kaj vse se dela za "lepoto"... nenormalno.
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 7 Jun 07, 2011 21:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

živjo smile

no, meni je ta dermaroller pomagal...sicer ne pri celulitu (tega sem se znemila na klasični način-vadba+spremenjena prehrana).....ampak pri strijah pa ja. in boljše da mi nihče več ne reče da so strije večne !
sicer je trajalo več kot pol leta (po 1x na teden ''terapija'' z iglicami), ampak je pa pomagalo.
Nazaj na vrh
Zvoncica
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 4. Nov 2005 15:43
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 7 Jun 07, 2011 22:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz imam tega 0,2 za obraz in se mi tudi zdi, da imam lepšo kožo smile imam tudi 0,5 za celulit, samo ga trenutno ne uporabljam preveč biggrin
Nazaj na vrh
smotkasanja
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 31. Mar 2011 21:56

PrispevekObjavljeno: 27 Dec 27, 2011 11:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zvoncica je napisal/a:
jaz imam tega 0,2 za obraz in se mi tudi zdi, da imam lepšo kožo smile imam tudi 0,5 za celulit, samo ga trenutno ne uporabljam preveč biggrin

Živjo, baje dolžina 0.2mm nič ne pomaga, pomaga le od 0.3mm naprej, je pisal en doktor na 24 ur, sem pa tudi tukaj to zasledila www.dermaroler.si, da ne prebode dovolj neke membrane v koži.
Nazaj na vrh
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 8. Maj 2010 17:14
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 29 Dec 29, 2011 15:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz tako stvar, sicer pod drugim imenom, in malo boljšo verzijo, uporabljam že dobro leto (strije). Zdi se mi, da je koža tam, kjer to stvar uporabljam, bol trda oz. debela. No ja, strije še niso izginile, niti malo.
Imam dve, z dolgimi, in s kratkimi bodicami. Dolge mam za po telesu, kratke pa za obraz.

Tale dermaroler sem slisala, da sploh ni dober, če si katera misli tole kupit, naj raje poišče kakšnega dražjega in bolšega.

Do krvavitev pa niti slučajno ne sme pridet. Koža mora bit samo pordela. Tudi bolečine ne sme bit.
Po uporabi je dobro namazat s kakšno hranljivo kremo.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Stran 1 od 6