Objavljeno: 16 Dec 16, 2010 17:26 Naslov sporočila:
a kdo pozna kakšen fajn klub, v katerem se 25 let star človek ne bi starega počutil?
pa brez oldies goldies glasbe... mission impossible _________________ Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Pridružen/-a: 8. Mar 2007 8:52 Prispevkov: 1787 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 16 Dec 16, 2010 19:04 Naslov sporočila:
Pomoje je edini v Lj kjer se ne počutiš starega, Cvetličarna... _________________ "Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Objavljeno: 16 Feb 16, 2011 22:25 Naslov sporočila:
Živ žav,
za vse punce, ki rade poslušate rock glasbo in se nebi rade povsod počutle 'stare' preverjeno predlagam bar z imenom Scratch. Kot rečeno se vrti SAMO rock glasba (kar je danes že težko doživeti) in imajo razne dogodke (poslušanja albumov, tematske večere, koncerte). Ko pa vidiš njihov cenik ti pa kar solzica priteče na lice .
Majo tudi facebook stran: http://www.facebook.com/pages/Scratch-Rock-bar/156079357762389
Se vidimo tam, ker jaz sem že postala redna gostja.
Objavljeno: 21 Sep 21, 2011 10:10 Naslov sporočila:
NOVO:
Pred kratkim sem prebrala, da se je v Ljubljani odprl en nov lokal oz. diskoteka ali whatever. Na Kongresnem trgu....torej predvidevam da na lokaciji Bachusa.
Je kdo že bil? Kako je?
Objavljeno: 2 Okt 02, 2011 11:32 Naslov sporočila:
Diskotek in podobnega se ob rednem konzumiranju itak naveličaš že do nekje 25-tega leta. Vsaj jaz sem se jih. Zdaj zalutam približno enkrat na laeto, ko sem bil nazadnje v Topu in mariborskem Plus Minus ( nekaj takega, kot Top, bivša Samsara ), sem imel občutek, da so ženske stare v povprečju 20-23 let, tipi pa kakšno leto več. Povprečje dvigujejo taki padalci, kot sem jaz, ki zalutajo tu pa tam.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12Naslednja
Stran 10 od 12
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu