Objavljeno: Pon Feb 08, 2010 21:40 Naslov sporočila:
Že 14 dni jem eno vrečko medenjakov s čokolado Po drugi strani imam pa epizode, ko kar goltam vse, kar je sladko. Čisto odvisno.
Je pa res, da ni niti malo nemogoče pojest celo čokolado naenkrat. Tamal problem
Objavljeno: Pon Feb 08, 2010 23:48 Naslov sporočila:
O ..Evelyn.. hvala za tole temo, ker sem se jst isto sprašvala, moj brt ma eno čokolado odprto tedn al pa 2, jst pa 20 minut I feel normal now _________________ I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Objavljeno: Tor Feb 09, 2010 2:01 Naslov sporočila:
Sama nisem nek velik čokoholik, ampak je tudi pri meni že 100g čokolada v enem dnevu zginla Poznam pa dost ljudi, ki so velki čokoholiki in skoz jejo samo sladko, ena moja kolegica skoraj nič drugega ne je v celem dnevu kot čokolado in čokoladne stvari.
Pridružen/-a: Sre Mar 2006 13:37 Prispevkov: 687 Kraj: koroška
Objavljeno: Tor Feb 09, 2010 10:16 Naslov sporočila:
seveda kakšno vprašanje...
je pa res, moj fant tudi je tako na obroke, npr. ravno zadnjič si je odprl čips in ga jedel menda 4 dni tko, malo zdaj, malo jutri. haloo, js ga zmažem, ko ga odprem _________________ I am not an enigma, just a contradiction!
Objavljeno: Tor Feb 09, 2010 15:14 Naslov sporočila:
jest bi lahko tud 300g čokolado naenkrat pojedla, ampak jo ne, ker vem da to ni preveč zdravo in se ponavadi po enem rebru ustavim. pri nas je blo vedno tko, da smo mel v omari kup sladkarij in čokolad, mami ni teh stvari nikol omejevala, ampak sem tudi kot otrok imela mejo, čeprav sem dokaj sladkosneda, ampak očitno mam neko samokontrolo _________________ you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Objavljeno: Tor Feb 09, 2010 16:59 Naslov sporočila:
Vedno se mi je zdelo, da če bi čokolado pustila odprto več kot en dan ne bi bila več tako sveža in sočna, zato jo preventivno() pojem v enem dnevu, če mi pa cuker pade je tud nekaj minut dovolj.
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3, 4, 5Naslednja
Stran 2 od 5
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu