Cosmopolitan Slovenija

Vprašanje o čokoladi!
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kuhinja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: Pet Jun 2007 19:13

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 21:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Že 14 dni jem eno vrečko medenjakov s čokolado biggrin Po drugi strani imam pa epizode, ko kar goltam vse, kar je sladko. Čisto odvisno.
Je pa res, da ni niti malo nemogoče pojest celo čokolado naenkrat. Tamal problem smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: Pon Jul 2007 20:54

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 21:48    Naslov sporočila: Re: Vprašanje o čokoladi! Odgovori s citatom

..Evelyn.. je napisal/a:
To ni normalno, on še nikoli ni videl punce, ki bi pojedla eno čokolado v enem dnevu! Absurd biggrin

pol bi mogu videt mene ko pojem 300g čokolado naenkrat biggrin
L'Impératrice
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: Pet Okt 2009 17:49
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 21:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

FemmeFatal je napisal/a:
100-gramska lahko zgine v hipu. S tavelko se pa malce dlje matram. Ampak tud gre. biggrin

enako biggrin

Nazaj na vrh
LeillaLee
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: Čet Avg 2009 22:06

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 22:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hm torej sem tudi jaz ˇnormalnaˇ... tudi jaz pojem 100, ali pa tudi 300 g milko v roku 10 ali 15 minut.
Živele čokoladomanke:)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: Ned Mar 2008 19:43

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 23:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi pri meni zgine 100g čokolada kar hitro biggrin govorim v minutah biggrin
Nazaj na vrh
arrow
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: Pon Nov 2007 22:01

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 23:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

O ..Evelyn.. hvala za tole temo, ker sem se jst isto sprašvala, moj brt ma eno čokolado odprto tedn al pa 2, jst pa 20 minut biggrin I feel normal now happy
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:40

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 2:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sama nisem nek velik čokoholik, ampak je tudi pri meni že 100g čokolada v enem dnevu zginla biggrin Poznam pa dost ljudi, ki so velki čokoholiki in skoz jejo samo sladko, ena moja kolegica skoraj nič drugega ne je v celem dnevu kot čokolado in čokoladne stvari.

..Evelyn.. normalna si wink
Nazaj na vrh
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: Sre Mar 2006 13:37
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 10:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

seveda biggrin kakšno vprašanje...

je pa res, moj fant tudi je tako na obroke, npr. ravno zadnjič si je odprl čips in ga jedel menda 4 dni tko, malo zdaj, malo jutri. haloo, js ga zmažem, ko ga odprem tongue
*Lally*
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: Ned Jul 2007 18:26
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 10:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Js sm mela včasih eno čokolado za ene 10 dni, zdj mam pa obdobje, ko lahko pojem po 2 čokoladi na dan če je nuja biggrin
Nazaj na vrh
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: Pet Feb 2007 17:25

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 15:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jest bi lahko tud 300g čokolado naenkrat pojedla, ampak jo ne, ker vem da to ni preveč zdravo in se ponavadi po enem rebru ustavim. pri nas je blo vedno tko, da smo mel v omari kup sladkarij in čokolad, mami ni teh stvari nikol omejevala, ampak sem tudi kot otrok imela mejo, čeprav sem dokaj sladkosneda, ampak očitno mam neko samokontrolo smile
Ejly
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: Tor Dec 2009 21:14

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 15:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

100-gramsko pospravim v treh minutah smile
Zdaj pa itak kupujem samo še une 300-gramske iz hoferja, pa jo včasih tud v enem dnevu pojem Embarassed
Nazaj na vrh
00ally00
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: Pon Avg 2009 17:03

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 16:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vedno se mi je zdelo, da če bi čokolado pustila odprto več kot en dan ne bi bila več tako sveža in sočna, zato jo preventivno(tongue) pojem v enem dnevu, če mi pa cuker pade je tud nekaj minut dovolj.
Nazaj na vrh
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:40

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 17:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^Moja kolegica tud prav, da bo hitro rok poteku, zato jo poje v enem dnevu biggrin smile lol
Nazaj na vrh
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: Pon Jul 2007 20:54

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 19:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pravkar zmazala 100g milko s celimi lešniki v dveh minutah biggrin
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: Pon Feb 2006 14:45
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 19:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

00ally00 je napisal/a:
Vedno se mi je zdelo, da če bi čokolado pustila odprto več kot en dan ne bi bila več tako sveža in sočna, zato jo preventivno(tongue) pojem v enem dnevu
Hehe, dobra fora biggrin
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kuhinja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 2 od 5

Ne spreglej tudi

Oglas