Objavljeno: Čet Jan 28, 2010 13:55 Naslov sporočila:
Ustavno pravo se dobr nauči, najboljš zapiski+knjiga. Ne vem sicer kakšne zapiske maš sam jst ti priporočam, da se učiš tud iz knjige. Da 3-4 dost splošna vprašanja in potem samo pišeš, pišeš, pišeš... pazit moraš tudi na pravopis in izgled (da nimaš ful počečkano in prečrtano). Men je bil ta predmet kar težek oz. on ma ful visok kriterije za ocene, men se je zdel, da sem dost znala, velik sem napisala, pa sem dobila 6.
In ko je bil že omenjen FU forum, morm povedat da je totalno beden, folk komaj kaj sodeluje v temah kar se tiče študija, polno enih vprašanj in nobenih odgovorov..beda.
Pridružen/-a: Tor Jul 2004 20:26 Prispevkov: 2339 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: Čet Jan 28, 2010 14:03 Naslov sporočila:
Forum je bil dolgo časa zelo aktualen, potem nekaj časa ni bil dostopen, malo se je reklamiralo, da to obstaja in temu tudi primerna udeležba.
Ko sem jaz študirala na dodiplomskem študiju je bil zelo uporaben- Škoda, da tudi danes ni tako, da bi vam bilo to v pomoč.
Pri Dr. Kocjančiču je potrebno biti previden pri odgovorih, da se veliko ne motiš (mi nismo smeli delati kratic npr. ČPTS ampak skos pisano človekove pravice in temeljne svoboščine) in kot je že Picaboo napisala, izpit mora biti tudi vizualno izgledati urejen.
Objavljeno: Čet Jan 28, 2010 15:12 Naslov sporočila:
Meni se je pa zdelo da bo ta predmet eden lažjih, glede na temo in predavanja. A to je res da je priporočljivo podčrtovanje oz. označevanje pomembnejših stvari z barvnimi kuliji?
Objavljeno: Čet Jan 28, 2010 16:43 Naslov sporočila:
ja, že od dveh sem to slišala. Nč ne bom to delala
Aja pa popravi on dost hitr da veš za drugi rok? K mamo drugi rok že 9. in to je glih 7.delovni dan po prvem roku...
Pridružen/-a: Tor Jul 2004 20:26 Prispevkov: 2339 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: Čet Jan 28, 2010 19:49 Naslov sporočila:
Jaz tega pred leti nisem počela, je bilo pa potem vedno govora o tem, sam ne vem, če drži.
Jaz sem se potrudila (posebej pri njemu), da je izpit zgledal dokaj urejen pa pri prof. Vlaju tudi.
Objavljeno: Sob Jan 30, 2010 10:02 Naslov sporočila:
o tem podčrtavanju je blo vedno dost govora ja, tud takrat k sem js pisala ta izpit,.... js nisem nč podčrtovala, sem pa pazla da nisem mela preveč sčečkano.....men osebno ta predmet ni bil neki težek no
Objavljeno: Pon Feb 01, 2010 13:48 Naslov sporočila:
No pa je mimo... Zgleda da bo treba na drugi rok
Še eno vprašanje.. Kako pa zgleda kolokvij za andleščino pi prof. Danko? Ker nam je dala vaj za kolokvij, pa nima nič zveze s tem kar smo jemali, nič besedišča, nobene vaje.. Samo take stvari kot za maturo-gap, word formation..
Objavljeno: Pon Feb 01, 2010 14:34 Naslov sporočila:
Študentka. je napisal/a:
pikcpokc, a mi lahk poveš kaj je blo na 1. roku iz teorije organizacije? no kokr se spomnš..
pa tudi mene za ang zanima!
Nism šla pisat Sam kar sm se pa pogovarjala z tistimi, ki so šli je blo pa men se zi da 4 različnih izpitov, vsaka skupina drugač... Tok da praktično vsa tista vprašanja iz vaj pridejo v poštev. Čeprov nimam pojma kako se bom to sploh naučila...
Objavljeno: Pon Feb 01, 2010 14:49 Naslov sporočila:
aja,sem misla da si dala đe vse mimo:D ja sej se mi ne zdi neki težko, pač piflarija tko kot ustavno. ang je pa itak kul, tko da bosta zdej 2 lepa izpita pa konc:D
Objavljeno: Pon Feb 08, 2010 14:52 Naslov sporočila:
neki me zanima... a za kolokvij isto vela kokr za izpit, da se morš odjavit od njega najmanj tri dni prej? kr na strani piše tko sam za odjavo od izpita, kako je pa pr odjavi od kolokvija, kr ne bom mogla it?
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 38, 39, 40Naslednja
Stran 33 od 40
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu