Cosmopolitan Slovenija

Skupno hujšanje #2
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 50, 51, 52  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Zdravje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: Sre Nov 2009 18:19
Kraj: Ljubljena

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 11:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

orhideja1 je napisal/a:

Ja razen, če nimaš čisto lahen tempo. Drugače pa 10 minut sobnega kolesa še zdaleč ni izguba časa. Moja kolegica je fino shujšala z 10 minutami sobnega kolesa na dan.

Ne vem kakšen ima ona tempo, jaz vadim tako, da sem že po 10 min prepotena biggrin, vadim pa eno uro do eno uro in pol (kakor kdaj). Vendar ne vsak dan, ker nimam v stanovanju sobnega kolesa, pač pa doma. Itak se baje za mišice ni priporočljivo čisto vsak dan naprezat (pa naj bo to tek, kolesarjenje ali kaj drugega, kar zahteva od nas večji napor), saj morajo vsaj en dan v tednu mišice počivati. Sem pa brala že precej časa nazaj, da začne telo kuriti maščobne zaloge po pol ure kolesarjenja, prej naj bi bilo "samo" ogrevanje, niti si ne predstavljam, da bi se z 10 min kolesarjenja na dan dalo shujšati (razen v zelo dolgem časovnem obdobju). wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: Pon Feb 2006 14:45
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 18:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tammy_De je napisal/a:
Moj update: 13kg so far biggrin
Vau, čist huda!
Pa respekt za rezultate, res!
Nazaj na vrh
Dioniz
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 14:04
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 22:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

danes sem se prvič tehtal po začetku pred 14 dnevi. 5 kg je šlo dol. smile čist happy smile
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 11:33

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 22:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tammy_De vesela zate wink
V kolkem času ti je to uspelo?
Nazaj na vrh
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: Sre Nov 2009 18:19
Kraj: Ljubljena

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 23:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Čestitke obema. fleh an Jaz samo še utrjujem postavo, da stegna in rit ne bodo mlahava. biggrin Nisem pa shujšala dosti (ni bilo potrebno), tako da nisem dosegla nič posebnega, le tistih par kg sem spravila dol, ki sem jih držala vse od začetka srednje šole. Za piko na i morem še malce bolj utrditi štel, da bom poleti sproščeno skakala okrog v kopalkah. biggrin
Nazaj na vrh
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: Tor Avg 2004 15:39

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 23:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Včeraj je bil njen 35 dan diete wink Njen blog: KLIK (mal reklamo delam biggrin).

TammyDe: Sem pa presenečena nad tem kako sorazmerno postavo imaš glede na število kilogramov. Ti res nikoli jih nebi toliko pripisala!
Pa srečno hujšanje še naprej!
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: Pet Mar 2008 21:12
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 08, 2010 23:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^ Js ji tudi ne bi nikoli dala tolko kg. Na sliki pa sploh zgleda ku da bi mela sam neki kg odveč. smile
Nazaj na vrh
Tammy_De
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: Čet Mar 2007 9:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 16:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala *mala* bussi
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Pridružen/-a: Tor Jul 2004 20:26

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 19:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bravo Tammy, odlično izgledaš. Kakšen je cilj?

Dioniz, bravo, se ti čisto držiš ločevalne?
Nazaj na vrh
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: Tor Avg 2004 15:39

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 19:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Spet js namest Tammy_De biggrin: cilj je "100 pounds in 8 months"
(100 pounds=okoli 45 kg)
barbkaa
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 12:44

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 19:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jao, to pa je dosti... vso srečo, ne obupat! smile

p.s. - ne da se mi cele teme nazaj brat in iskat... na kateri dieti je/ oz. si? ločevalna, al kaka druga? smile
Nazaj na vrh
Tammy_De
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: Čet Mar 2007 9:52

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 20:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dioniz, super! Čestitke! (ratal nam bo!)

Še en bussi za *malo* (midve sva skor bff na forumu, a?) smile

Hvala Sunshine pa ostalim!!!

Ja, jst sm tudi na ločevalni (samo malo bolj strogi - ne večerjam).
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Dioniz
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 14:04
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 21:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sunshine` je napisal/a:
Bravo Tammy, odlično izgledaš. Kakšen je cilj?

Dioniz, bravo, se ti čisto držiš ločevalne?

ne v popolnosti. recimo, da 95 odstotkov. Včasih kaki grižljaj česa, ko ne bi smel tu pa tam ampak zelo zelo redko, ker se ful slabo počutim po tem. Danes mam beljakovinski dan pa sem jedel meso v zelenjavni omaki pa se vseeno počutim zelo zelo slabo, ker sem zaradi obveznosti mogo totalno preskočit kosilo oz. sem jedel sadje za kosilo, tak, da sem zdaj pojedel za večerjo malo več. V bistvu mi vest ne dopušča, da bi preveč grešil smile Drugače pa vedno pijem vodo pa sladko jem res le na OH dan zvečer.
arrow
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: Pon Nov 2007 22:01

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 21:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Svaka vama čast! gut No pr men pa kile ne grejo tko drastično dol, v treh tednih sta šli 2, ampak men je to čist ok, ker je moj cilj zgubit zgolj 4 do 6kg. Če bo pa kšna več, pa tud ne bo nič narobe biggrin Res pa je, da sem jo zaradi zdravstvenih razlogov rahlo priredila.
barbkaa
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 12:44

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 09, 2010 21:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dioniz, kolk kg pa maš pribl. namen hujšat? smile

aja, pa, kolk sem čula, naj bi se po tej dieti tudi potem nekak pribl. držali teh navodil... boš?smile drugače pa itak! vso srečo ej. biggrin jaz sem pred kakim letom gledala malo to dieto in sem bla ful navdušena, ker sem prvi dan začela z ( mislim vsaj, da ) oh dnevom... in sem bla ful presenečena, kak lahko jem kruh, pico, testelnine, krompir itd. biggrin potem pa ko sem naslednje dni pogledla, pa mi je blo vse jasno, da ni vse tak na izi... smile
kateri dan je najtežje zdržat? predvidevam, da vodni... čeprav mi je tudi ena prijateljica rekla, da sadni ni glih ful izi. smile
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Zdravje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 50, 51, 52  Naslednja
Stran 25 od 52

Ne spreglej tudi

Oglas