Objavljeno: 28 Sep 28, 2004 23:41 Naslov sporočila: Moderatorji in uporabniki/ce foruma
aha............naprimer tisto fotko ki jo je že lyla omenla na "trič..trač...."
veliko žaljivk in ostalih neprimernih pripomb pa smo deležne predvsem bolj aktivne članice iz strani sramežljivk.....zgolj zaradi dajanja pametnih nasvetov, ki jih večina deklet ne razme, smo še prevečkrat ozmerjane.....
tako, da pozivam vse član(ic)e, naj si DOBRO preberejo poste in potem ugotovijo, da jim ljudje tukaj hočemo samo pomagati in jih ne zmerjamo (če to ni potrebno!!)
Pridružen/-a: 25. Jun 2004 18:45 Prispevkov: 1442 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 29 Sep 29, 2004 0:06 Naslov sporočila:
Se strinjam z obema. Nekatere stvari res ne sodijo v tale forum. Sploh ne take neokusne. Pa tudi vse ostale uporabnice in uporabnike bi se lahko malo zadržali pri raznih sporih, nasprotovanjih itd. itd. naj poskuša vsak upoštevati mnenje drugega. Na forumu je bilo že tisoč krat povedano 100 ljudi 100 čudi zato poskušajmo ta rek tudi upoštevati in se ga držati _________________ Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Objavljeno: 29 Sep 29, 2004 6:52 Naslov sporočila:
Bejbika, tudi ti bi se lahko spomnila včerajšnje teme o varanju, ko si me žalila, da predvidevaš kakšnega izgleda sem. Priznaj, ni bilo lepo. Jaz vsaj nisem tako podla, povem samo svoje mnenje. Pa saj ti ne zamerim, si pač ne znaš pomagati ko te kdo razjezi in ko ne razmišlja tako kot ti.
Pridružen/-a: 28. Jun 2004 9:46 Prispevkov: 593 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 29 Sep 29, 2004 8:13 Naslov sporočila:
Strinjam se z vse zgoraj napisanim. Načeloma imamo politiko, da se ne vmešamo preveč v pogovore z represivnimi metodami, ker ponavadi nobena cenzura ne prinese nič dobrega. Če vse dela na človeški ravni se vse uredi in tukaj še nisem zasledil resnih zadev (ponavadi vse zrihtate med sabo ).
No, ker pa ste že predlagale bova sedaj še posebno pozorna in bova najprej opozarjala potem sledijo hujši ukrepi
Objavljeno: 29 Sep 29, 2004 9:36 Naslov sporočila:
glede na to, da res nimam nobene želje komunicirat s tabo, ampak ker sm prijazna oseba, bom odgovorila na tvoje napade......
prosim, da spremlaš moje poste, ker vse vedo, da na veliko postov odgovarjam s šalo....ena znajo dojet foro, druge so mal bol počasne v tem......
napadi v temi varanje so čisto opravičeni, glede na tvoje očitke, da smo preveč popolne in prepametne zafustrirane formašice, glede na to, da nisi enga samga posta prebrala, kaj šele da bi s kero komunicirala na forumu al pa se nam pridružila na kavici......smo extremo luštne, pametne punce, ki smo dale že dost čez in je varanje stvar, ki jo NE podpiramo,ker mislimo, da ni noben tok slab, da bi si to zasužil.....drgač what goes around, comes around.....
zdej pa domača naloga: dobro preberi svoje pa hudičine al whatever poste, pol pa moje, in izlušči iz tega kdo koga napada......ja, včas je treba tut 10x prebrat, da bi bistvo razumel.....
glede razjezila.........se pa mal prevec ceniš, da misliš,da me ena mladoletna frklja vrze s tira......no pa tut mene zeloooooooo slabo poznaš, da bi na tem,kar sm napisala moj image nardila.......veš kako je pr men....čez en uho notr čez druzga vn.....ko preberm, pozabm.....
tko da,
pa še to: zaradi tvoje vidne užaljenosti in prizadetosti, sem odmaknila slikco, da ne bi bila krivec kakršnihkoli dodatnih traum......zdej pa, papa!
Objavljeno: 29 Sep 29, 2004 10:36 Naslov sporočila:
Mislm, da glede na to, da je forum tako obiskan, da bi morali biti tudi moderatorji bolj aktivni. Od kar sm na forumu sm zasledila samo Mihata, samo forum ima ponavadi več kot le enega moderatorja.
Objavljeno: 30 Sep 30, 2004 6:32 Naslov sporočila:
tud jst se pridružujem mnenju, da bi blo trba kdaj pa kdaj komu izrečt opozorilo....
(kar je stalna praksa na drugih forumih) kljub svobodi govora, si žaljenja vsevprek (sicer ni pogosto, se pa dogaja) le ne bi smele in smeli privoščit.
eno opozorilo, dve.. tri... pol pa kiknt.. :box:
lahko izrazimo svoje mnenje, v kolikor pa pride do obsojanja, žaljenja oseb ali podcenjevanja dejanj. ... obisk na forumu vam bo padu, če ne bo nihče ukrepal..
na japonskem še na tla ne smeš plunt, kaj šele po človeku...
in če ima forumašica mnenje, je lepo da ga izrazi, argumentira in za njim stoji... ne pa da ga vsiljuje kot edino zveličavno in pravilno... vsak po svoje razmišlja in ukrepa, in verjetno ni prijetno, da če potožiš na forumu, ker imaš problem... nazadnje pa ugotoviš, da si se vrgu med leve
Pridružen/-a: 28. Jun 2004 9:46 Prispevkov: 593 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 30 Sep 30, 2004 8:54 Naslov sporočila:
No, da posežem med spor med "bejbiko" in "pokico" preden zadeva preraste vse meje. Ubistvu to velja za vse najprej zajemite sapo preštejte do deset...bolje do dvajset in šele potem se lotite odgovarjanja.
Skratka forum ne bo trpel kakršne koli napade na osebo na njihov izgled, pamet ali ne vem kaj še. Vsi vemo kaj pomeni "človeški" pogovor. Torej spoštuj svojega sogovornika, poslušaj (ampak resnično "poslušaj" oz. beri) ga kaj ima za povedati in potem odgovori zbrano in na nekem nivoju.
Mogoče se je najbolje držati pravila "kar nočeš, da drugi storijo tebi ne stori drugim"
Objavljeno: 30 Sep 30, 2004 13:46 Naslov sporočila:
matejči: hvala
gregor: pokico ignoriram že od vsega začetka, zato bi morala sama naresti nekaj s tem, da je treba kritiko prenesti, in da ni napad najboljša obramba. Kar sm ji pa gor napisala je bil pa zgolj replay kot pa kakšen meddržavni napad.......tko da pozabljeno! ni potrebno nobenih sankcij, vsaj iz moje strani, ker sm že zdavnaj na vse skupaj pozabila!
Pridružen/-a: 25. Jun 2004 18:45 Prispevkov: 1442 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 6 Okt 06, 2004 0:43 Naslov sporočila:
Nekateri posti so lahko razumljeni dvoumno. Nekateri jih razumejo kot nekakšen napad in ne vem kakšno žaljitev, nekatri pa razumejo da je pač le šala. Na forumu sodelujejo pač različni ljudje, z različnimi pogledi na svet in dano situacijo. Zato mislim, da je pač treba to tudi upoštevat, ker pač slovenska zakonodaja pozna SVOBODO GOVORA (priznava pa sejo bolj malo).
Sej razumem, da te kak razpi*di sam, je*i ga, treba met mal uvidevnosti do njega in upoštevat njegovo mnenje. _________________ Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 263, 264, 265Naslednja
Stran 1 od 265
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu