Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Rjav izcedek
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Zdravje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Damyanchyka
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 8. Apr 2007 17:23
Kraj: Poletje

PrispevekObjavljeno: 1 Sep 01, 2008 10:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Telo rab neki časa,da se prvad na to,da ne jemleš več tabletk. Tku,da je možno,da je izcedek pač posledica tega.
janchie
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 20. Jul 2008 23:55

PrispevekObjavljeno: 1 Sep 01, 2008 14:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

janchie je napisal/a:
js mam pa vedno po menstruaciji še ene dva do tri dni nek rjav izcedek..je že konc menstruacije, pa še zmer neki teče.. prav nadležno, k je treba ševedno nosit te dnevne vložke.. in tako mam m. npr 4dni in pol en dan čist nič. in ne nosim več kakih vložkov pol kr naenkrat pa spet rjav izcedek..
mi gre naživce k mi hlačke zamaže, k mislim da je že konc..

no zanima me če je to normalno..da traja ene tri dni, da se menstruacija dokončno konča.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ilijana
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 7. Nov 2007 17:31
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: 24 Sep 24, 2008 14:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

janchie je napisal/a:
janchie je napisal/a:
js mam pa vedno po menstruaciji še ene dva do tri dni nek rjav izcedek..je že konc menstruacije, pa še zmer neki teče.. prav nadležno, k je treba ševedno nosit te dnevne vložke.. in tako mam m. npr 4dni in pol en dan čist nič. in ne nosim več kakih vložkov pol kr naenkrat pa spet rjav izcedek..

no zanima me če je to normalno..da traja ene tri dni, da se menstruacija dokončno konča.

meni se dogaja čisto enako. menstra par dni potem pa tudi do 4, 5 dni mali rjavi flekci in nikoli ne veš a je res že pri koncu. sem pa slišala, da se to še čisti ven, izgleda, da gre bolj počasi..
Nazaj na vrh
janchie
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 20. Jul 2008 23:55

PrispevekObjavljeno: 24 Sep 24, 2008 19:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ilijana je napisal/a:
janchie je napisal/a:
janchie je napisal/a:

meni se dogaja čisto enako. menstra par dni potem pa tudi do 4, 5 dni mali rjavi flekci in nikoli ne veš a je res že pri koncu. sem pa slišala, da se to še čisti ven, izgleda, da gre bolj počasi..

šekr nadležna stvar
Nazaj na vrh
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 3. Jul 2007 22:04

PrispevekObjavljeno: 26 Nov 26, 2008 17:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

js mam tut podobno težavo - gost, rjav izcedek. sicer pa me nožnica ne srbi, niti peče, tut vonj je čist normalen. spolnih odnosov nimam tako da res ne vem kje je problem Embarassed
Nazaj na vrh
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 30. Avg 2007 12:02

PrispevekObjavljeno: 26 Nov 26, 2008 23:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

*inch* je napisal/a:
js mam tut podobno težavo - gost, rjav izcedek. sicer pa me nožnica ne srbi, niti peče, tut vonj je čist normalen. spolnih odnosov nimam tako da res ne vem kje je problem Embarassed

Ta izcedek imaš po menstruaciji ali kar skoz? Jemlješ kontracepcijske tablete? Lahko, da so prešvoh tabletke in maš zato ta izcedek, če je zelo pogost.
Nazaj na vrh
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 3. Jul 2007 22:04

PrispevekObjavljeno: 27 Nov 27, 2008 18:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ne jemljem KT. to se mi je pa prvič zgodilo par dni nazaj, teden in pol pred menstruacijo.
Nazaj na vrh
Eclat
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 21. Avg 2008 16:43

PrispevekObjavljeno: 16 Jan 16, 2009 17:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

OK, včeraj sm opazla da imam izcedek iz nožnice, pa to je take rjavkaste barve. se bojim, da je vnetje jajčnikov, vendar ne čutim bolečin. a mi lohk katera opiše kako je ko imaš vnetje jajčnikov, kr me res zanima?

p.s.:prejšnji teden sm imela menstruacijo, vendar sm še vedno po njej imela izcedek, ampak zdaj pa imam malo več izcedka kot ponavad
Nazaj na vrh
the night
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 12. Feb 2009 0:13
Kraj: lj

PrispevekObjavljeno: 12 Feb 12, 2009 0:30    Naslov sporočila: heila Odgovori s citatom

čao pupice evo sem novo pečena na tej strani;)
najprej pa seveda en lep pozdravček vsem skupaj.Imela bi eno vprašanje in tudi prosila če mi lepo prosim katera čim prej odgovori...
Imam problem z rjavim izcedkom...menstruacijo imam vedno konec meseca in po m. kak dan dva dobim še rjavi izcedek ki traja kak teden.Zdaj se mi je to zgodilo že drugič in sem kar malo prestrašena da nisem slučajno zanosila.seveda pa imam že prelepo hčerkico smile
ja am tabletke sem nehala jemati ampak s partnerjem zelo paziva ampak saj veste kako je to...mene zelo skrbi in sem se najprej obrnila na vas,seveda pa nameravam kupiti še test nosečnosti,za ginekologinjo sem pa tako in tako že naročena...res najlepša hvala vsem ki mi boste odgovorile
poljubčke in pridne bodite;)wink
Damyanchyka
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 8. Apr 2007 17:23
Kraj: Poletje

PrispevekObjavljeno: 16 Jun 16, 2009 22:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hmm jst mam pa že tretji mesec zaporedoma rjav izcedk tedn dni pred menstro. Menstro mam normalno, tku k vedno.. A ma kira podobne izkušnje? Mau me skrbi.. Confused
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 7. Avg 2007 22:29

PrispevekObjavljeno: 11 Avg 11, 2009 12:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ze 3-4dni opazam rjav izcedek iz noznice, vendar le zjutraj, potem celi dan nic, do naslednjega jutra. Brez vonja, ne pece, ne srbi. Jemljem KT Cilest, prvic z njimi nisem imela problemov, potem sem prenehala, zdaj jih ponovno jemljem, in to se mi je zgodilo ze pri prvi skatlici. Kaj je to? Bo nehalo? Kako je s tistim, ko vzames po 2KT al kako ze? Ginekologinja je na dopustu.
Nazaj na vrh
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 18. Avg 2008 20:02
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 23 Avg 23, 2009 17:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pozdrauljene punce biggrin

jest pa nimam rauno rjauga izcedka ampak beli tok ..sam nerazuemem a je normalno da ga mam usak dan ...?? vonj ma pa tak maou čudn..nevem kako nej opišem ..sam ni brez vonja:D...

hvala vm :*<3
Nazaj na vrh
lalika
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 31. Jul 2008 11:04

PrispevekObjavljeno: 28 Avg 28, 2009 20:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo punce!
Tudi jaz imam bel izcedek. Sicer se mi zdi, da je brez vonja, je pa zelo gost. Imam ga že kak mesec. Če s prstom sežem v nožnico, je le-ta poln bele goste sluzi....Vem, da bi morala že davno biti pri ginekologinji, drugi teden tudi bom, ampak me zanima, če se je kateri zgodilo podobno in če ve, za kaj gre? Me pa nič ne boli.
Lp
Nazaj na vrh
Tearjerker
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 12. Jul 2007 0:25
Kraj: Untersteiermark

PrispevekObjavljeno: 29 Avg 29, 2009 0:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^To kar opisuješ so najverjetneje glivice. H ginekologu pa malo pobrskaj po forumu, obstaja zelo obširna tema o glivicah, v kateri boš našla mnogo nasvetov glede celotnega poteka zdravljenja in preventive.
Calleigh
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 4. Nov 2006 16:39
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 6 Okt 06, 2009 6:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Teden dni po menstruaciji se mi je pojavil rjav izcedek (prvo je izgledal kot krvavitev- rdeč, nato pa je postopoma prehajal v rjavega), traja že 2 dni. Stara sem 27 let in ne jemljem KT oz. sploh nisva zaščitena, razen po naravni metodi... Med menstruacijo in izcedkom sem imela spolni odnos, izcedek se je pojavil dva dni po le tem. Bolečin nimam, le občasno neprijetno ščemenje v spodnjem delu trebuha. Ginekologinje mi je svetovala da čez teden dni narednim test. Sem že precej nervozna, zato se obračam na vas. Zanima me, če je katera imela podobne izkušnje/težave oz. prosim za nasvet. Hvala za odgovor!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Zdravje Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 4 od 5