Objavljeno: 16 Sep 16, 2009 19:08 Naslov sporočila:
Meni je bila všeč Polna skleda, potem pa mislim, da so bone ukinli tam. _________________ There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Objavljeno: 16 Sep 16, 2009 19:32 Naslov sporočila:
Vem da jih naenkrat ni blo več za dobit...kr itak je bla pa precej visoka cena.
Kak je zdaj, pa ne vem, ker že 2 leti nisem več v Lj.
Lahko pa zdaj poročam za Maribor:
Cantante, Takos, Al pacino so mi najboljše. _________________ There once was a note
pure and easy
Playing so free,
Pridružen/-a: 9. Nov 2005 22:16 Prispevkov: 1960 Kraj: tu pa tam
Objavljeno: 16 Sep 16, 2009 19:35 Naslov sporočila:
js sm bla ene par mescou nazaj u monsu pa so se imel bone...
drugac mi je pa usec tajska zraven FF, sm bla lih dons in mi je prou supr hrana pa se cist bliz faxa, lahko kamot med daljsimi odmori skocm _________________ Zivljenje je piskotek!
Objavljeno: 16 Sep 16, 2009 20:17 Naslov sporočila:
No, lahko da so takrat imeli prepoved al pa kaj, saj ni zdaj več važno. Fino, da spet strežejo. _________________ There once was a note
pure and easy
Playing so free,
Objavljeno: 16 Sep 16, 2009 21:43 Naslov sporočila:
Mimi123 je napisal/a:
je kdo ze jedu v mongolia barbecue? me mika .
Jst sem ze veckrat tam jedla. Je dost blizu mojga faksa. Hrana je pa v bistvu kitajska. Prakticno ista ponudba kot v ostalih kitajskih. Sam dost cenej (ce je se, ze dolg nism kupla bonov).
Pridružen/-a: 18. Jun 2009 20:54 Prispevkov: 205 Kraj: *somewhere over the rainbow*
Objavljeno: 16 Sep 16, 2009 21:47 Naslov sporočila:
FemmeFatal je napisal/a:
Mimi123 je napisal/a:
je kdo ze jedu v mongolia barbecue? me mika .
Jst sem ze veckrat tam jedla. Je dost blizu mojga faksa. Hrana je pa v bistvu kitajska. Prakticno ista ponudba kot v ostalih kitajskih. Sam dost cenej (ce je se, ze dolg nism kupla bonov).
na kerem faksu pa si? sej niti ne vem kje je to, sm pa ze slisala da dost hvalijo. _________________ Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
Objavljeno: 16 Sep 16, 2009 22:57 Naslov sporočila:
christianna cruz je napisal/a:
govindas ? a ni to v harekrišna templju ?
kaj se pa kj da tam za jest dobit na bone ??
Hm, ne vem, če je to v harekrišna templju, vem pa, da jih dosti hodi naokoli. To je med Šiško in Bežigradom, potegneš lahko pravokotnico na Tivoli (zgornji del na Celovški).
Restavracija je samopostrežna, na bon dobiš:
- juho
- solato po izbiri (dobiš skodelico, ne vagajo; navadno je cca 8 solat na izbiro)
- glavna jed po izbiri (namešaš si lahko približno 10 različnih jedi, vedno je zraven riž)
- sladica po izbiri (dobiš skodelico in...kar je najboljše, ne vagajo! ; ponavadi so 3 ali 4 različne sladice)
Je pa hrana dokaj začinjena (nima tipičnega slovenskega okusa), a ne vleče na pikantno (razen ene rdeče auuua omake ). Posebna specialiteta so sladice, ki so (vsaj zame) res posebne.
Natakarice so zelo prijazne. Edino, kar mi ni preveč všeč je tematska glasba, čeprav je to tudi neke vrste plus - vse je bolj v stilu. Ni pa tako glasna, da bi bila moteča.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 24, 25, 26Naslednja
Stran 1 od 26
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu