Romantične Novoletne ideje v dvoje

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 249
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 26. Nov. 2014 21:33

Pozdravljene
Ker si letos s fantom zelo tezko privosciva ze to da se sploh vidiva in pripeljeva iz svojih krajev drug k drugemu, me zanima ce ima katera kakse zelo low budget ideje za praznovanje. Noceva biti doma, mogoce kaksno res lepo praznovanje po okoliskih krajih v sloveniji? Kje ste bile do zdaj najbolj zadovoljne? Ali kaksna druga ideja? Zelo rada bi kam odpotovala ker oba rada potujeva a to letos ni izvedljivo. Vse romanticne ideje so zelo dobrodosle :) lp
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 961
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 27. Nov. 2014 19:42

Nekih posebno ugodnih variant se bojim, da ne boš našla-že same novoletne večerje se začnejo pri cca. 40€/osebo, da pa nekje prenočiš+hrana, je pa še dosti dražje.
Če poznata koga, ki ima npr. kočo ali vikend kje na samem, da vama jo posodi za kakšen dan, bi blo še najbolj fino; midva sva lani za novo leto šla kar lepo na vikend, in je blo najboljše novo leto zadnjih 5 let :!:
Mir in tišina, nobenih glasnih sosedov, veliko crkljanja, pogovorov, šal, pogledala sva dober film in si naredila ruski bife z najinimi najljubšimi jedmi, plesala, spustila par raket in nasploh preživela super "skok v novo leto". :)

Drugače se mi zdi tudi zelo dobra ideja, razen če živiš sredi mesta, da se odpravita na ognjemet in kakšnega kuhančka na glavni trg, da sta lahko vsaj tam sama(če odmisliš 100+ ljudi okoli vaju), če je že doma gužva s starši.
I am not an enigma, just a contradiction!

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov