SPSS - pomoč pri statistični obdelavi in interpretaciji

Se želite znebiti "stare šare"? To je pravi kraj za to...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

LeonardoM
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 19. 6. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a LeonardoM » 19. Jun. 2016 21:13

Nudim pomoč pri statistični obdelavi in interpretaciji podatkov s programom SPSS (faktorska in (multi)korespondenčna analiza, regresijska analiza, računanje korelacij (Pearsonov koeficient korelacije, Pearsonov hi kvadrat, Spearmanov koeficient korelacije...), primerjava skupin (T-test, ANOVA, Mann-Whitney U test, Kruskal-Wallis H test…), testiranje zanesljivosti (Cronbach Alfa), testiranje normalne porazdelitve, izračun opisnih statistik in izdelava grafov, itd.). Pomagam lahko tudi pri izvedbi raziskav (izdelava dobrega merskega instrumenta, programiranje vprašalnika za spletno anketo…).
Kontakt: http://www.statistika.co
Viber/tel.: +387-63-997996
email: info@statistika.co

Pomagam lahko pri izvedbi anket (izdelava merskega instrumenta, programiranje vprašalnika za spletno anketo…), obdelavi podatkov in interpretaciji rezultatov oz. s čemerkoli v tej smeri.
Cena je zelo ugodna in odvisna od obsega in težavnosti projekta ter je v končni fazi stvar dogovora.

Cena je zmerna, delo pa opravim kvalitetno in hitro, tako da če se vam mudi z oddajo diplomske ali magistrske naloge, pa ne veste kako bi izvedli empirični del naloge, ne odlašajte in mi pošljite povpraševanje ali pa me pokličite. Plačilo se izvede šele, ko prejmete analizo in je narejeno vse po dogovoru, tako da ni tveganja, da bi plačali za nekaj, s čimer ne bi bili zadovoljni.
Kontakt: http://www.statistika.co Viber/tel.: +387-63-997996 email: info@statistika.co

Vrni se na Mali oglasi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov