Niso vedno samo drugi krivi.

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

najstnica1
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 11
Na forumu od: 7. 3. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica1 » 13. Mar. 2014 16:51

Lep pozdrav. Spet jaz :) Napisala sem že to temo in je malo povezano s tem kar imam sedaj povedati: ljubezen-in-seks/zapravil-je-zaupanje-t33925.html

Pač ko sva začela hoditi je pač on bil zelo ljubusumen in mi celi čas pisal in me ni pustil, da bi šla kam in tako dalje...seveda se nisem s tem strinjala, ampak čez čas pa mi je postalo všeč,ker sva se vedno imela najlepše skupaj sama in sem vedela, da se zelo boji za mene. Potem pa pač ko sva začela hoditi v srednjo šolo je on spoznal nove prijatelje in je naenkrat hotel, da bi hodila ven s svojimi prijatelji in si zaupala(kar ni mislil nič narobe),ampak je problem, da se je meni začelo mešat. Ker on je mene vbistvu prepričal,da je najbolše da sva vedno skupaj.
Kot pa vest fantje tudi odrastejo kasnej in prej sploh ni imel glih prijateljev,zato ga ni vleklo ven in to.

Zdaj pa ko je on mene vedno v to da ne greva,je on spremenil mišljenje. Vem, da sem neumna,ampak nekako me je začelo boleti, da so mu postali tudi prijatelji pomembni. Potem pa sem bila jaz živčna stalno in sva se kregala vsaki dan. Potem pa sem si pisala pač z enim ampak tak prijateljsko in on je začel si pisati s puncami res stvari čez mejo(pač hotel mi je dati kontro, da bi videla kako on trpi ker je mislil da si jaz kaj takega piešm z onim fantom,čeprav si nisem) (sem komaj zdaj izvedela zakaj si je)potem sva pač šla narazen,ampak sva po nekaj tednih z pogrešanjem prišla nazaj. ljubezen-in-seks/zapravil-je-zaupanje-t33925.html Tu sem videla stvar z drugačnimi očmi kot jo zdaj.

Zdaj nekaj dni nazaj sva se končno pogovrila o tem kaj je bilo in vse to. Hočem se potruditi za to zvezo,ker sem gor prišla naslednje stvari:

*nisem mu zaupala ven hoditi s prijatelji(zato me je vedno manj ''maral'',čeprav ni hotel pokazati,pa mi je lepo vse razložil, da lahko zaupam,jaz pa nisem hotela slišati+jok)
*sem zelo pod stresom če npr.(pove da me pokliče za 5min. in me ne,pa sem živčna pa ga nadiram,če mi ne odpiše smsja dal časa)zdaj mi je priznal, da sem res preveč živčna zaradi malenkosti in je res kar si priznam,sama opažam da ga malo dušim s tem da mu ne dam nič časa zase)
*je res da se vidiva 1x na teden,kar je malo mučno...ker se vedno 2 dni pred že zaradi tega ker nekaj vedno najdeva težave prepirava,pravijo da bi bilo za pare dobro če bi se skoraj vsaki dan vsaj za 5min(ker preveč tudi vedno ni ok)

Nič mi ne pove to na grdi način,ampak mu je nažalost dolgo trebalo, da sva se pogovorila in končno priznal. In jaz se strinjam s tem, nočem da gledam vsake 3sec če se je spomil na mene(ker s tem sem samo v slabi volji), tudi jaz bi se morala več družiti s svojimi prijatelji+kako naj premagam živčnost?Malenkosti me razjezijo in potem ko je on vse vesel ko me pokliče,sem jaz že itak čist natleh in ga samo nadiram...nevem kako naj to preprečim,pomoč?hvala :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2499
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 13. Mar. 2014 17:48

no tukaj si že povedala malo drugačno zgodbo, kot pa v tvoji prvi temi, kjer je bil samo on kriv, ker si je pisal z drugimi.
najstnica1
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 11
Na forumu od: 7. 3. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica1 » 13. Mar. 2014 21:18

Imaš prav. Nisem pogledala iz obeh straneh in zdaj sem končno začela misliti v drugi strani. Ponavadi vidimo samo napake drugih. Ampak kdo ve kako naj se pomirim in neham biti stresna?
lollypop-@
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 126
Na forumu od: 7. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a lollypop-@ » 14. Mar. 2014 21:01

Najdi si stvari ki bodo zapolnile tvoj čas ;) to je prvo. Potem se ne boš ubadala z malenkostmi. Ali pa ko te pokliče, štej do 10, globoko vdihni in se mu potem javi. V resnici ni važno ali te pokliče ob 10h, ali ob 10:10. Če reče da te bo poklical in te, se potem nimaš kaj sekirat. Vrjamem da mu potem ni za klicat.
Je pa res, da je v prejšnji zgodbi izgledalo kot da je on iz nič, si začel dopisovat.
Sta pa preprosto premlada za zvezo. Pa ne zaradi let, ampak zaradi razmišlanja. :)
Najdi si prijatelje in preživi čim več časa z njimi. :) sploh če se vidita samo 1x na teden (kar se mi zdi tudi v teh letih veliko premalo, edino če ni problem kakšna razdalja ali kaj takega) ti ne igra neke vloge ali si doma in "čakaš" fanta ali pa z njimi. :)
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 351
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 15. Mar. 2014 12:10

OP, izlivaj svoje "probleme" kje drugje oz. na drugačen način. Svetujem ti, da vzameš A4 format papirja pa svinčnik in napišeš vse (nesmisle), ki te morijo, ter nato papir zavržeš. Tak način bo bolj ugoden za nas, vešče forumaše, ker nam ne bo potrebno brat teh tvojih TLDR najstniških nebuloz, ki so posledica hormonskih in emocionalnih udarov ter splošnega pubertetniškega razganjanja. Tako nam samo kradeš čas, ker moramo brat to solato nesmisla in ker uporabniki pišejo poste, katerih tako ali tako ne boš upoštevala, saj se dobro ve, da punce ob hormonskih nhanjih delujete zgolj nagonsko, in ne razumno.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Mar. 2014 16:33

opozorilo: ne bodi žaljiv!
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 351
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 15. Mar. 2014 16:50

dej no florči kaj si jezna, a sm napisov kej kar ni res?Seveda da ne.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Mar. 2014 18:58

pol posta je nepotrebno žaljenje.

upoštevaj kdaj svoje lastne nasvete.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3231
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 16. Mar. 2014 11:11

Ni samo florči jezna. Če si že v real life žaljiv, ne rabiš tud tu bit. Oz. ne smeš.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov