Klepetalnica

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*Lani*
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 401
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 14. Dec. 2014 17:31

Led Zeppelin napisal/-a:Vem, da ženske uporabljajo soj videz in privlačnost, že da manipulirajo z moškimi in s tem dosežejo določene zadeve, samo če pa ženska uporabi sex da doseže položaj ali usluge, pa se popolnoma razvrednoti v mojih očeh.


Nekateri ljudje, ženskega in moškega spola, v določenih trenutkih uporabljajo svoj videz in privlačnost, da bi dosegli določene cilje, nekateri bolj, nekateri manj aktivno, nekateri bolj, nekateri manj zavestno, nekateri bolj, nekateri manj posredno. Ne vidim kako lahko kar vse ženske, ki to počnejo, obsodiš, ko je kar počnejo tako obširno, ti pa ne poznaš njihovih okoliščin, da bi lahko dobil bolj podrobno sliko o njihovem početju, še manj pa vidim, kako lahko izjaviš, da samo ženske uporabljajo svoj videz, ko predvidoma živiš v isti družbi kot jaz, v kateri si imel priložnost videti že vsaj tisoče moških, ki isto tako v določenih trenutkih uporabljajo svoj videz, da bi dosegli določen cilj. Verjetno si že večkrat imel priložnost naleteti na kakšnega priljubljenega igralca, ki se ti je zdel privlačen, a popolnoma nenadarjen in, če si, se verjetno nisi preveč dolgo spraševal kako to, da je navkljub temu prišel do toliko vlog.


Led Zeppelin napisal/-a:Bom odgovoril z vprašanjem: Če bi moški uporabil fizično moč in grožnje, da bi mu sosed počistil avto, in punca napisala seminarsko...kaj bi si mislila o njemu?


Ta dva dejanja nista niti približno primerljiva. Prvo je grožnja, da bo nekdo nekoga drugega nekoga poškodoval, če ta ne izpolni njegove želje, drugo pa je ponudba, da bo nekdo nekomu drugemu izpolnil njegovo željo, če tudi drugi njemu izpolni njegovo. Prvo ne dopušča izbire, kot tudi ne spoštovanja in uvidenosti, drugo pa.


Led Zeppelin napisal/-a:Ko ženska uporabi svojo najbolj močno stvar nad moškimi, sex.


Led Zeppelin napisal/-a:Ženske imajo sex, moški imajo pesti.

Obe stvari sta orožji.


Led Zeppelin napisal/-a:Lej, ženska, če hoče lahko uporabi sex da se stvari zgodijo, lahko reče partnerju da se ne bo nič dogajalo, če ne bo naredil tega.

Ženska lahko obljubi sex za nagrado.

Ženska lahko zamenja sex za druge dobrine, denar, položaj.


Ljudje, ženske in moški, lahko obljubijo spolne usluge kot nagrado po določenem opravku, ponudijo spolne usluge, ki si jih kdo drug želi, v zamenjavo za določene usluge, ki si jih oni želijo, in tako dalje. Ženske nismo edine z intelektualnimi in čustvenimi sposobnostmi se odločiti, če bomo sodelovale v spolnosti, kdaj in kako, in tudi ne, če bomo ponudile ali sprejele spolno uslugo, kdaj in kako. Moški imate čisto iste intelektualne in čustvene sposobnost, čeprav se nekateri izmed vas vztrajno poskušate predstaviti kot, da ste najbolj neintelektualna, nenadzorovano čustvena bitja na svetu, ko je govora o spolnosti. Vztrajno pa tudi ponavadi trdite obratno, ko je govora o čem drugem kot o spolnosti. :lach:
Tulip
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 160
Na forumu od: 10. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Tulip » 14. Dec. 2014 17:43

Lani :top:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Dec. 2014 17:51

Ok, odlično argumentirano.

Bom takole rekel, v našem svetu je bolj pogosto da ženske uporabljajo videz in sex kot orodje za doseganje ciljev, seveda tudi moški to počnejo.
In obratno seveda pri nasilju.

Nisem proglašal nas moške za klečeplazne seksualne odvisnike, je pa določena skupina moških, nad katero ima moč zgoraj omenjena skupina žensk.
In ti moški so mnogo bolj nevarni, ker so kot neki pavijani. In ne, niso se sposobni odločati sami po sebi, ker so idioti.

Je pa moj problem, da mi je sredstvo manipulacije hujše, kot oblika nasilja.

To je moje mnenje.

Popolnoma pa razumem tvoje argumente Lani, in še enkrat...odlično napisano ;).

Zdaj grem pa torto jest.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 401
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 14. Dec. 2014 22:15

Led Zeppelin napisal/-a:Bom takole rekel, v našem svetu je bolj pogosto da ženske uporabljajo videz in sex kot orodje za doseganje ciljev, seveda tudi moški to počnejo.
In obratno seveda pri nasilju.


Je vsekakor bolj pogosto, da ljudje, ki so velikokrat videni kot nič drugega kot spolni objekti, ki imajo zaradi tega manj priložnosti, za razliko od ljudi, ki niso nikoli videni kot samo spolni objekti, ki imajo zaradi tega več priložnosti, poskušajo uporabiti svojo podobo spolnega objekta tako, da bi zaradi nje občasno dobili tudi kaj pozitivnega in ne samo negativnega. Ker so v družbi, v kateri živiva, ženske velikokrat videne kot izključno spolni objekti, moški pa ne, ženske večkrat kot moški uporabijo svojo podobo spolnega objekta, da bi si lahko kaj privoščile ali kam prišle. Ker se ti to ne zdi primerno, ti kot prvo predlagam, da se vprašaš, kako to, da do tega prihaja in koliko pogosteje se ti zdi, da do tega prihaja, ko moški, kot si ti, namesto da bi naslovili problematiko za določenimi primeri takega obnašanja, ki je, da so ženske videne kot izključno spolni objekti in kot take nimajo veliko drugih priložnosti, posplošujejo o ženskem obnašanju in njihovi manipulativnosti. Kot drugo ti predlagam, da se vprašaš, kako to, da se ti zdi manj primerno, da neka ženska plača za določeno uslugo, kot je popravilo avtomobila, s protiuslugo, kot je popravilo računalnika, polaganje parketa ali izvajanje spolne usluge, kot da neka druga ženska plača za isto uslugo z denarnim sredstvom in kje točno vidiš manipulacijo v tem, da ljudje, na primer ženske, ponudijo, da za določeno uslugo plačajo v drugi valuti, na primer s spolno uslugo. Ko se boš enkrat vse to vprašal, upam, da boš ugotovil, da obnašanje, ki ga opisuješ, zajema izjemno obširen spekter ljudi in da je za njim deloma nekaj problematičnega, deloma nekaj neproblematičnega, problematičen del pa lahko nasloviš in pomagaš odpraviti edino tako, da se pogovarjaš in obnašaš popolnoma drugače kot se v tem trenutku.


Led Zeppelin napisal/-a:Nisem proglašal nas moške za klečeplazne seksualne odvisnike, je pa določena skupina moških, nad katero ima moč zgoraj omenjena skupina žensk.
In ti moški so mnogo bolj nevarni, ker so kot neki pavijani. In ne, niso se sposobni odločati sami po sebi, ker so idioti.


Ljudje so se, razen izjemoma, ko so v stanjih, ki vplivajo na njihove kognitivne sposobnosti, zmožni odločati, če bodo sodelovali v spolnosti, kdaj in kako, seveda pa je določenim ljudem, moškim, ki se jim ponudi izgovor, da ne bi sprejeli odgovornosti za svoja dejanja, lažje reči, da se niso sami zmožni odločati, ker to pomeni, da niso odgovorni, če drugega človeka spolno nadlegujejo, napadejo, posilijo, po nezaščitenem spolnem odnosu dobijo spolno bolezen od njega in tako dalje. Moški, tudi najmanj inteligentni, najbolj čustveni moški, so se zmožni odločati, če bodo sodelovali v spolnosti ali ne, a jim pogosto odgovarja, da so dojemani drugače, saj potem lahko za svoja dejanja okrivijo zlobne, izkoriščevalske ženske, ki so jih s svojimi bujnimi oprsji in ozkimi pasovi prisilile, da so z njimi spolno občevali tudi, ko si sami tega niso želeli. :lach:


Led Zeppelin napisal/-a:Je pa moj problem, da mi je sredstvo manipulacije hujše, kot oblika nasilja.


Ni pa nikjer omenjena manipulacija, ampak izključno ponudba plačila usluge z drugo uslugo napram plačilu usluge z denarnim sredstvom, kar ni manipulacija, ampak ponudba izmenjave uslug, ki se izvaja neprenehno in v nešteto panogah. Verjetno se zavedaš, da se na primer na kulturnih dogodkih dogaja, da so prevajalcu, ki ga določen dogodek zanima, v zameno za prevod letaka za dogodek ponujene vstopnice za dogodek, ki bi si jih v nasprotnem primeru sam kupil, ko bi mu plačali prevod letaka. Verjetno se ti taka ponudba ne zdi manipulativna, ker jo prevajalec lahko zavrne ali sprejme, a jo sprejme, ker mu taka ponudba predstavlja en korak manj med prevodom letaka in obiskom kulturnega dogodka. V primeru, da je tako, se ti isto tako ne bi smela zdeti manipulativna ponudba, ki ponuja v zameno za prevod letaka namesto obiska kulturnega dogodka obisk kavča, ki prevajalca zanima. :lach:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Dec. 2014 22:58

Ne bodi pokroviteljska do mene.

Da začneva po vrsti.

Bom lepo napisal: Osebno mislim da ste ženske, mnogo bolj čustveno inteligentne, in imate višje moralne vrednote od nas moških.

Zato sem strog do žensk, želim si da ne bi nikoli nobeni ženski bilo potrebno uporabiti svojo mladost, videz in seksualnost zato, da doseže svoje cilje v življenju. In ja, to me jezi...vem, da ste v mnogo primerih zapostavljen spol, osebno delam v najbolj togem in mačističnem svetu in vem kako nekateri gledajo na to.

Napisala si, da je problem da se na ženske gleda kot na spolni objekt, se strinjam...težava je tukaj.
Ti rečeš temu da ženska ponudi seks za neko stvar, usluga....jaz temu pravim manipulacija. Prav, boli me k.

Problem je v temu, da jaz gledam na to tako, da se ženska sama določi za spolni objekt, če ona ponudi seks za stvar se sama odloči da bo seksualni objekt.

Svet ni rožnat, in vem da se bo to vedno dogajalo, samo nobeni ženski ne bi smelo na kraj pameti pasti, da bi morala uporabiti seks za usluge. Ker ste boljše od tega, in če tudi traja še 100 let da se nam moškim vbije v glavo, da se tega ne sme zahtevati ali pričakovati od vas da uporabite svojo seksualnost za dosego ciljev.

Če tudi vas tretiramo slabše, še ne pomeni da se morate tudi ve.

------------------------------

Nekatere moški so idioti, jaz ne krivim tvojih joškatih žensk zato. Pravim le, da so ženske ki znajo dobro igrati na prave karte, in neumni moški ki padajo na njih, nevarna kombinacija.

-------------------------

Lepo da si mi razložila kako deluje prevajalski poklic, sem mislil da je moja sestrična plačana v Kinder jajčkih.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 401
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 15. Dec. 2014 18:49

Led Zeppelin napisal/-a:Osebno mislim da ste ženske, mnogo bolj čustveno inteligentne, in imate višje moralne vrednote od nas moških.


Tvoje mnenje ne odraža znanstvenih dejstev. Ti predlagam, da si prebereš nekoliko knjig, ki z več znanstvenih vidikov naslavljajo napačne predpostavke, ki stojijo za mnenji kot je tvoje, na primer Pink Brain, Blue Brain Lise Eliot, Delusions of Gender Cordelie Fine in Myths of Gender Anne Fausto-Sterling.


Led Zeppelin napisal/-a:Zato sem strog do žensk, želim si da ne bi nikoli nobeni ženski bilo potrebno uporabiti svojo mladost, videz in seksualnost zato, da doseže svoje cilje v življenju. In ja, to me jezi...vem, da ste v mnogo primerih zapostavljen spol, osebno delam v najbolj togem in mačističnem svetu in vem kako nekateri gledajo na to.


Ti tudi predlagam, da nas, če nam ženskam želiš dobro, ne postavljaš na prestol v oblakih, ker nam moški kot si ti, ki nas postavljate na prestol, nato pa na nas, kot praviš, postajate jezni, ko vidite, da nismo nebeška bitja, ampak ljudje, isto tako kot ste vi, s svojo jezo samo škodujete. Ko nas postavljate na prestol, si onemogočate nas obravnavati kot ljudi, temveč samo kot idole, ko nas neizogibno pahnete s prestola, ker ne ustrezamo vašim idejam tega kakšne naj bi bile, pa nas ne pahnete na svoj nivo, temveč neskončno nižje, ker ste od nas pričakovali neskončno več kot od sebe. To ni niti najmanj pošteno do nas in tudi do vas samih ne, ker si onemogočate imeti pristne odnose z nami.


Led Zeppelin napisal/-a:Napisala si, da je problem da se na ženske gleda kot na spolni objekt, se strinjam...težava je tukaj.


Ni težava v tem, da se na ženske gleda kot na spolne objekte, ampak kot na spolne objekte, medtem, ko se na moške gleda kot na spolne subjekte. Ni težava v tem, da ženske in moški lahko ponudijo spolne usluge v zameno za druge usluge ali plačilo, ampak da so ženske velikokrat videne kot spolni objekti, moški pa kot spolni subjekti, če take usluge ponudijo ali ne, kar vpliva na to kako, kdaj, kje, koliko, s kakšnimi cilji in s kakšnimi izplačili ženske in moški ponujajo take usluge. Ženske ponujajo več določenih vrst spolnih uslug, a niti približno ne vse in tudi ne najbolj varne ali dobičkonosne.


Led Zeppelin napisal/-a:Problem je v temu, da jaz gledam na to tako, da se ženska sama določi za spolni objekt, če ona ponudi seks za stvar se sama odloči da bo seksualni objekt.


Oseba, ženska ali moški, ki ponuja spolne usluge v zameno za druge usluge zaradi tega še ni dojemana, še manj pa dojema sebe, kot spolni objekt, če je ali če se dojema kot spolni objekt, pa to ni zaradi spolnih uslug, ki jih ponuja, temveč zaradi pogledov nanjo in na spolne usluge, ki jih ponuja. Ženska, ki ponuja spolne usluge ponavadi sebe ne dojema kot spolni objekt, niti jo tako ne dojemajo vsi, ki jim ponuja spolne usluge, jo pa tako dojemate ljudje kot si ti.


Led Zeppelin napisal/-a:Svet ni rožnat, in vem da se bo to vedno dogajalo, samo nobeni ženski ne bi smelo na kraj pameti pasti, da bi morala uporabiti seks za usluge. Ker ste boljše od tega, in če tudi traja še 100 let da se nam moškim vbije v glavo, da se tega ne sme zahtevati ali pričakovati od vas da uporabite svojo seksualnost za dosego ciljev.

Če tudi vas tretiramo slabše, še ne pomeni da se morate tudi ve.


Nismo predobre, da bi ponujale kakršnokoli vrsto uslug, dokler si jo želimo ponujati in dokler si jo drugi, ki so vpleteni vanjo, želijo prejemati, in s sabo ne ravnamo nič slabše, če določeno vrsto usluge ponujamo kot če jo ne, dokler si jo želimo ponujati in dokler si jo drugi, ki so vpleteni vanjo, želijo prejemati. Z nami ravnate slabše edino ljudje kot si ti, ki na nas postajate jezni, ko ponujamo vrsto uslug, ki ne ustreza vašim idejam tega kakšne naj bi bile, da bi se do nas vedli dostojno, če je ta vrsta usluge spolna, matematična, fizikalna ali del kateregakoli drugega področja, ki za vaše pojme ni dovolj prefinjeno, nežno, ženstveno ali karkoli drugega, kar je del vaše ideje tega kakšne naj bi bile.


Led Zeppelin napisal/-a:Nekatere moški so idioti, jaz ne krivim tvojih joškatih žensk zato. Pravim le, da so ženske ki znajo dobro igrati na prave karte, in neumni moški ki padajo na njih, nevarna kombinacija.


Ne zato, ker se taki moški ne bi znali nadzorovati ali imeli manj intelektualnih in čustvenih sposobnosti, ampak ker jih imajo, a se jim v takih trenutkih ne zdi dovolj pomembno jih uporabljati. Je bilo že večkrat prikazano, da moški za katere je ponavadi mišljeno, da enostavno ponorijo in iz jeze in ljubosumja in naredijo kaj nasilnega, sami priznavajo, da so se v takih trenutkih lahko nadzorovali, a so si dopustili navidezno ponoreti, ker so si želeli ponoreti. Ti predlagam, da si, če te tematika zanima, prebereš kakšno knjigo Lundyja Bancrofta, ki se izčrpno ukvarja s preiskovanjem in naslavljanjem problematike nasilnih moških. V njegovi knjigi Why Does He Do That se na primer pojavlja veliko enostavnih primerov, ki prikazujejo kako izredno se znajo nasilni moški nadzorovati, a se ne želijo, ki se meni osebno zdijo isto toliko zanimivi kot se mi zdijo srhljivi.


Led Zeppelin napisal/-a:Ti rečeš temu da ženska ponudi seks za neko stvar, usluga....jaz temu pravim manipulacija. Prav, boli me k.


Led Zeppelin napisal/-a:Lepo da si mi razložila kako deluje prevajalski poklic, sem mislil da je moja sestrična plačana v Kinder jajčkih.


Nisem ti pojasnila kako deluje prevajalski poklic, temveč ti dala primer kako ljudje, ženske in moški, ki ponujajo določeno vrsto uslug, niso vedno plačani z denarnimi sredstvi, temveč včasih tudi s protisulugami in kako jim včasih to tudi ustreza, z upanjem, da boš ti ali kdo izmed ljudi, ki so podobnega mnenja kot ti, premislil o tem, kakšna je razlika med mojima primeroma plačila ene usluge z drugo ali s tretjo vrsto usluge in poskušal to tudi meni in sebi pojasniti. Nisem še vedela, da te, kot praviš, boli k za utemeljitev svojega mnenja. :lach:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 15. Dec. 2014 19:07

Jaz sem povedal svoje, vem da imaš več znanja o tej temi, in bom vse kar bom povedal, spet dobilo pol strani textbook obdukcije.

Nimaš pa pravice postavljati trditev o mojem odnosu do žensk.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 568
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 15. Dec. 2014 19:21

*Lani* :flehan:

res super napisano, predvsem pa to, da se ti je dalo :D :respekt:
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 401
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 16. Dec. 2014 23:54

Ko se mi enkrat, ko so luna, zvezde in sosedov pes v pravem položaju, da, se mi očitno res da. :oops: :lach:


Led Zeppelin napisal/-a:Jaz sem povedal svoje, vem da imaš več znanja o tej temi, in bom vse kar bom povedal, spet dobilo pol strani textbook obdukcije.


Ti bi lahko imel oziroma lahko imaš isto toliko znanja, tudi veliko več, ker ta tema pravzaprav ni niti približno med mojimi poglavitnimi interesi, če bi ti bilo oziroma če ti je v interesu imeti to znanje, predvsem pa če ti je bolj v interesu imeti to znanje kot ti je v interesu imeti možnost se oklepati določenih idej o ženskah in moških, ki bi jih to znanje izničilo. Jaz sem, v primeru, da je tebi ali komu tebi podobnemu v interesu pridobiti to znanje, nekoliko knjig na to temo že predlagala.


Led Zeppelin napisal/-a:Nimaš pa pravice postavljati trditev o mojem odnosu do žensk.


To, da nimam pravice postavljati trditev o odnosu moških, ki na ženske gledajo kot si ti povedal, da gledaš, je popolnoma absurden zapis, ne vem, če bolj zato, ker prihaja od tebe, ki za razliko od mene očitno imaš to pravico, ker že cel čas postavljaš trditve o odnosih kar vseh žensk, ali zato, ker niti ne postavljam trditev o odnosu moških kot si ti, temveč z drugimi besedami izražam trditev, ki jo moški kot si ti o svojem odnosu postavljate sami, pri tem pa poudarjam njene posledice za ženske in za moške. :lach:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 17. Dec. 2014 8:41

E, točno.

Imam svoje mnenje, ustvaril sem si ga na podlagi izkušenj in pridobljenega znanja.

In če napišem, da ne spoštujem žensk ki ponudijo seks za menjavo...potem je pač tako.

Ti imaš svoje mnenje, jaz imam mojega.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 01. Mar. 2015 22:00

http://www.cosmopolitan.si/moski/moski-za-21-stoletje/

Sovražim predalčkanje.

Ni važno kateri spol.

Počasi bo prišlo postalo takole:

To je Žiga, je Strelec. Strelci so znani po vihravi energiji in želji po raziskovanju, element je ogenj...če ste vodno znamenje, Žiga ni pravi za vas.

Njegova najljubša barva je vijolična, ljudje ki imajo radi vijolično barvo so introvertirani in intuitivni. Če imate radi rumeno barvo, pomeni da ko bodo zadeve postale bolj resne narave, bo on postal čustven, medtem ko boste vi vključili svojo logično naravo. Lahko pride do prepirov, ali celo do umora...3 ženske letno umorijo moški ki imajo radi vijolično.

Rad gleda nogomet in rad dobro je. Pozor! To pomeni da izmed desetih kategorij modernega moškega spada v skupino: Bodoča lena P***a.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 02. Mar. 2015 1:32

Menda se res ne sekiras okoli clanka iz revije Cosmopolitan? :)

(a se to spodobi za moderatorko? :D )
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Mar. 2015 7:29

Ne se ne, samo povem da to predalčkanje postaja že absurdno.

---

nisi plačana, ergo te boli m.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3448
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 02. Mar. 2015 7:56

Meni so pa zakon tejle članki :D. Vsak mesec nekaj novega:
Januar: nasvet za samske - bodi ledena kraljica, to tipe najbolj privlači
Februar: nasvet za samske - naredi prvi korak
Marec: str41 : Paleo dieta je zakon! str41: šarkelj s trojnim čokoladnim moussom prelit z čokoladnim sirupom na posteljici iz polnomastne smetane
April: Zdrava, fit in brez prebavnih težav z zeljno juho!
Maj: 265 kosov oblačil, ki jih nujno potrebujete
Junij: v 10 korakih osvežite svojo prepolno omaro (9 od teh 10 korakov je namenjenih metanju oblek stran/humani/rdečemu križu/delanju mačje postelje za forever alone gospe)

itd :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Mar. 2015 19:16

Saj moške revije niso nič boljše.

Vse kar v prevodu piše, je to kako lagati o vsem.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]