Tupperware

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1411
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 20. Mar. 2012 12:00

Spice girl jaz si kar ne predstavljam, da se lahko kuha v tej posodi, ker mi deluje čisto plastična. Mi je skoraj malo žal, da sem jo kupila, ker jo ne uporabljam.
Za kruh je pa super. Tudi jaz rajši dam za to posodo kot grem na kavo.
t3
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 16. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a t3 » 16. Jul. 2012 13:37

Pozdravljene,

tudi sama sem zvesta uporabnica posode Tupperware... letos pa sem postala tudi predstavnica za njihovo posodo in me je resnično navdušila... :)

Predvsem sem navdušena na Quick Chefom, silikonsko lopatko (jo uporabljam praktično vsak dan), Cheesmatrom (odkar ga imamo nam sir nikoli več ne splesni v hladilniku, kar se nam je prej konstantno dogajalo), celotno linijo za otroke in seveda nad slikinskimi pekači (odkar jih imam, sem popolnoma navdušena nad peko, ker se v njih peče hitro in enostavno, ni potrebno mazanje)... Tako, da izdelke absolutno priporočam...

Bi se pa strinjala s tistimi, ki pravijo, da raje odštejejo kak euro več za kvalitetne posode... ker je razlika (tudi pri plasničnih posodah za piškote)... Sestra je namreč imela neke poceni plastične posode in so se je napolitanke, mini roladice in piškoti čisto posušili v enem dnevu... v posodah Tupperware se ji to ni zgodilo :)

Ok, to je moje mnenje... se pa strinjam tudi s tem, da so posode drage, včasih tudi predrage... Torej čakamo vsakomesečno akcijo in si takrat privoščimo kakšno stvar po bol ugodni ceni. Poleg tega, pa lahko kot gostiteljice dobite kakšno lepo darilo tudi zastonj... :)

Če katero zanima posoda, naročilo ali pa bi rada gostila predstavitev mi lahko piše na zasebno ali na t3.tupperware@gmail.com...

Lep pozdrav
aquamarina
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 30. 7. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a aquamarina » 30. Jul. 2016 12:50

Pozdravljene! Tudi jaz sem svetovalka za Tupperware in me lahko za kakšen nasvet ali predstavitev kontaktirate na sonja.nani@gmail.com ali na 031 231 016- Sonja. Živim na Obali, a sem mobilna po vsej Sloveniji :)
Alexis988
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 8
Na forumu od: 13. 1. 2018

Neprebrana objavaNapisal/-a Alexis988 » 08. Maj. 2018 20:25

Živjo!
Nisem predstavnica, sem pa ravno videla objavljno njihovo najnovejšo ponudbo v kataogu, če katera slučajno išče :) Tuppeprware SI LP ;D

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov