Falirani študentje

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1576
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 02. Apr. 2012 10:28

js te popolnoma razumem ker sem bla v podobni situaciji. začela en faks, mi ni bil všeč, se vpisala na drugega, kjer nisem bla sprejeta in sedaj sem na tretjem, kjer pišem diplomo na eni smeri, na drugi pa še 1001 obveznost...

zdej se zalotim v situaciji ko si mislim, zakaj hudiča me ni nekdo v rit brcnil, da bi končala tisti prvi faks...ampak tako je zdej, nimam kej.

je pa tudi res, vsaj kar se mene tiče da neke velike motivacije nimam ker me služba ne čaka, niti sanja se mi ne kaj bom počela, moja družboslovna smer je čisti presežek...znajt se bo treba, to pa lahko naredi vsak, tisti brez diploma včasih še celo bolje, tko da razmišljaj, išči tržno nišo in ideje, kaj te veseli ter se poskušaj v tem uveljavit.

z rednimi 8 urnimi službami in redno (dobro) plačo je itak konec..
Zivljenje je piskotek!
Kofe
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 69
Na forumu od: 27. 3. 2011
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Kofe » 03. Apr. 2012 12:07

Imaš kar prav. Sicer sem imel vedno željo iti na nek določen faks kjer pa je bila omejitev in nisem bil sprejet. Tako sem padel 2 leti nazaj na faks, ki je bil bolj za šalo kot zares. No se vpišem letos na drugo fakulteto in zanemarim vpis na mojo najlubšo, ker sem itak mislil, da bo ponovno omejitev in itak nebom sprejet. Zato nisem upal dati mojega željenega pod 1.željo, da ne bi še na drugem izvisel, saj je ponavadi za 2. ali 3. željo še omejitev. No na koncu pa ni bilo omejitve na enem ali drugem. Katastrofa.

Sem hodil par mesecev, potem pa spoznal, da je še bolj beden kot prvi. Ajej. Smola je pa tudi, da na mojem "sanjskem" faksu ni možnosti izrednega vpisa. Je samo redni. Ker sem pa zapravil 2. šansi sem pa v riti.

Klinc gleda pa še te fakse. :D
sxe
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 118
Na forumu od: 18. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sxe » 08. Apr. 2012 20:12

Pojdi naredit kakšno nacionalno poklicno kvalifikacijo za kakšen deficitaren poklic, pa boš mel od tega več koristi, kot od 3/4 današnjih faksev. Če ne drugega boš vsaj imel službo.
PLUS ULTRA

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov