Delo: promocije, degustacije, hostese, animatorke [ZT]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 298
Na forumu od: 8. 10. 2004
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a _Le`Ona_ » 04. Mar. 2006 12:51

**SiMoN@** napisal/-a:
_Le`Ona_ napisal/-a:
sissly napisal/-a:jst sm se na študentskem servisu prjavla na dela in sm napisala tm da me zanimajo promocije in pol sm 1× dobila sms da je delo prosto sm poklicala so mi dal cifro od ene Miše sm jo poklicala in smo se zmenile da me pokliče nazaj in me je res če 5 minut poklicala povedala kdaj je predavanje za začetnike pa kje in pol sm šla na predavnje in grem in tm srečam nikogar drugega kot sanjasko Mišo.. :lol:

sm se začela režat ku nevem kaj...kdu se nebi...pol sm pa tm poslušala na konc je pa do mene pršla kaku mi je blu sm rekla da je ok pol sm dobila potrdilo da sm opravla nek tečaj za promotorje in sm lahk začela delat...in sm delala petk popoldne, sobota cel dan po Sparu in Mercatorju pa Tušu in podobne trgovine..pa ful je plačan..zdej pa nečem več tega delat..nevem zakaj..


a je šlo za podjetje Epa?


sorry..mal kasno sm vidla..jp za to podjetje je šlo :D


Se mi je zdelo... :)
a je res, da to podjetje neredno izplačuje?
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 159
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 25. Maj. 2006 21:19

Združena tema

zanima me če je katera od vas ki to dela naletela na podobno situacijo...sem se prijavla pri eni lj agenciji na netu da bi prek njih delala in so mi kolegice povedale da se čaka kr par dni da se ti javijo...mene so poklicali po parih urah in mi je model reku naj pridem v lj delat in js njemu razložim da morm za prenočišče in za prevoz poskrbet....in sem se mogla kr vse odločit v eni urci....in sem zrihtala prevoz prenočišča pa ne (kot zakleto se ni dalo stišat k nobeni kolegici) in mu povem (unmu tipu ki me je klical) in mi ti je pol tip dva dni utrujal da ma on opcijo kao da če nima prevoza pride on po mene in me v lj dostavi in pol tud po treh dneh nazaj domov dostavi......pol pa uno da lahk pri njem spim da mi on svojo sobo odstopi da je ta manjš problem...da ve da je sicer mal čudna ponudba in da njegovi punci tega ne boma omenjala..tk mi je blo čudno...in povem js to svojmu tipu..in valda mu ni blo najbolj jasno kaj se dogaja.... glede na to da sem unga modela par urc prej prvič po telefonu čula....potem pa kr tko naprej...in sem ga nazaj poklicala in povedala da ne bom delala ker pač se mi ne zdi primerno da grem kao k njemu spat in da pač mi lahko najde neki bolj blizu mojemu kraju.....se je pa kr neki razkuru mal me je še prepričeval naj pridem potem pa kr neki težil v telefon pa je reku da me bo kr vrgu iz liste promotork in da prek njih ne bom več kdaj delala.. :roll: ...in to je blo to... ne vem no men je cse skup mal čudno...glede na to da sem že delala to pa nikol se mi še ni kaj tazga zgodil.... mogoč kakšno mnenje :?: :?:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Maj. 2006 21:31

mnenje??a ga rabš?
moje je tako, da ne it z njim in k njemu spat, ker glede na tako silo zihr nima čistih naenov, sploh pa tole, da ne smeš njegovi punci povedat :roll: ej punca tolk del je, tko da pust tega pa si kej bolšiga najd, ker tole fejst smrdi......
Uporabniški avatar
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 157
Na forumu od: 22. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a shiry » 25. Maj. 2006 22:23

A se hecaš!? Ne bit naivna pa ne počni neumnosti. Od takih kretenov prste stran, v tistem času ko si zapravlala čas z njim bi si lahko našla že drug job. Verjemi, da ti takih stvari sigurno ne bi predlagal, če bi bil resen. :!:
Uporabniški avatar
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 394
Na forumu od: 13. 5. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mimi.k » 25. Maj. 2006 22:35

sem ze delala kot promotorka... nikoli pa ni prisla kaka taka ponudba... ponavadi ti ze oni samodejno iscejo promocijo, ki je bolj blizu tebe, tako da jih verjetno prenocisce in podobno ne gane kaj prevec - vazn, da bos ti nasmejana in sposobna stati cel dan... npr. tudi za avtomobilski sejem so recimo punce vozil iz lj v celje in podobno... tako, da prvic slisim, da bi bilo 'potrebno' spati v mestu dela, se posebej zato, ce je to prvic...
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 159
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 26. Maj. 2006 12:36

ne sej vem da ni blo normalno sam tk v enem trenutku sm pomislila da sem mogoč pretiravala z reakcijo zato sem se pol pa hotela prepričat da sm prav naredila....tk da hvala za vaše odgovore...me pa zanima če poznate kako podjetje ki ima čez te promocije in degustacije predvsem za stajersko in koroško pa tam velenje in celje.....ko to je bla edina firma ki sm jo poznala pa še ta je bla smo tk vidli kaka....bi pa res rada delala to tk da če mi katera lahk pove za kako firmo(lahk na zs) bi bila res zelo hvalezna...ker pri nas na študentskem servisu ni kaj....za našo regijo za druge pa ne objavljajo... :?
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 721
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 26. Maj. 2006 14:08

EJ ma ful maš na študencu... Vem k usak dan mal čekeram...
Če nisi del rešitve, si del problema.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 251
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 19. Jun. 2006 5:46

jaz bi pa tukaj dodala svoj primer....jaz nevem, kako da imam tako srečo, da zmeraj naletim na neke leve iskalce promotork...so iskali na študentcu promotorko pa sem se prijavila in veste kdaj so me poklicali - čez pol leta!!! čeprav je tam pisalo da rabijo takoj...
potem sedaj pred kratkim se je zgodil še en tak primer - je bil objavljen oglas na študencu in sem se javila pol ure za tem ko so ga objavili - ustrezala sem vsem pogojem kar me je prašala in potem da vidiš mi reče - te pokličemo na razgovor pa je zej že tri tedne od tega in me še niso.... :roll:
punce jaz nevem, a ma kakšna podobne izkušnje? kako vam rata dobit da sploh delate promocije? a mam tako srečo sam jaz da zmeri dobim neke leve iskalce promotork ali kaj?
:?:
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 338
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 19. Jun. 2006 10:17

Jst sm ze delala promocije, pa se nikol nisem mela nobenih problemov. Septembra so me vzeli takoj, s tem, da sem prej imela se nek seminar o predstavitvi izdelkov. Potem aprila, ko sem mela ne faxu bolj zatisje, in sem zelela malo zasluziti, pa so me vzeli se pri dveh promotorjih. Prvi sicer kar prek telefona, pa me je parkrat poklical, da rabi, ravno ko sem imela jaz kolokvij :? , k drugi pa sem sla na razgovor, in so me sprejeli. Vendar sem potem dobila mejl, da imajo za april inzacetek maja ze vse zasedeno s promotorkami, da bom lahko delala konec maja in zacetek junija (in to ravno med izpitnim obdobojem ... :roll: ).
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 251
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 20. Jun. 2006 5:42

saj verjamem, da nimaš slabih izkušenj, ravno zato sem pa pisala v tej temi, kako vam rata dobit O.k. iskalce promotork, meni pa zmeri neke leve...ki nikoli ne pokličejo nazaj....nevem no....a mi lahko kdo priporoči kakšno podjetje, ki potrebuje promocije, da se jim javim? na zs prosim.
lp
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2552
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 20. Jun. 2006 6:19

Jst sm imela tud ful srečo z degustacijami kave,
oglas je bil na študentu, poklicala sem unga dečkota, ki je bil zelo v redu, pošten (pač Primorci, kaj čmo :D ) in je bil do mene vedno fer,

bili so tud prvo in eno izmed zelo redkih podjetij, ki je meni vrnilo moj izvod napotnice, ki mi pripada; drugi ne vem, kaj so počeli z njim :?
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2821
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 06. Jul. 2006 6:08

Jaz pa delam promoije in so res super in fer ane...tako, da bom še zmer to delala pa še plačano je dober...

Ponoči sem pa še hostesa v lokalih s kolegico in imava ...vodke in je res dobr sam včasih kaki pjani teleti zatežijo ampak jih un k je z nami hitr umiri...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Ell@
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 50
Na forumu od: 2. 3. 2006
Kraj: KrAnJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Ell@ » 10. Jul. 2006 12:57

jst sm pa ravno kar dobla zdj delo in sicer promocije....

pa ubistvu tega še nikol nism delala, čeprov se mi zdi fino delo....
pa če bi mi katera loh kšn nasvet dala glede tega dela.... :D
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2821
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 10. Jul. 2006 13:17

pri degustacijah in promocijah imaš sedaj zelo različno kaj firma zahteva od tebe.
Moraš pa paziti od prodajaln do prodajaln kak je poslovodja ker nekateri morijo u nulo in se še premaknt nesmeš nekateri so pa res super.

Jaz bi bla previdna glede tega...

Kaj te pa še kaj zanima?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Ell@
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 50
Na forumu od: 2. 3. 2006
Kraj: KrAnJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Ell@ » 10. Jul. 2006 13:20

jah ubistvu kar vse...kao to poteka....

kam se postaviš, kako pripraviš izdelke ki jih degustiraš...če se ti da mal bl mi podrobno razložit oz. predstavit to delo

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov